6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İsrailoğulları da böyle pazarlık etmiş zamanında. Ahitleşmişler hatta. Neyse gelelim saçmalığa.

Birader madem pazarlık edebiliyorsun konum hususunda neden Doğu'ya Ok dedin stratejini depremin olmaması üzerine neden kurmadın?! Ah şu amatörler.

İsrailoğulları da böyle pazarlık etmiş zamanında. Ahitleşmişler hatta. Neyse gelelim saçmalığa.

Birader madem pazarlık edebiliyorsun konum hususunda neden Doğu'ya Ok dedin stratejini depremin olmaması üzerine neden kurmadın?! Ah şu amatörler.
Dağlar dikine kendine girer diye umut etmiş.

Cümleten gecmis olsun. Hatay Erzin ama 1 saat icinde Tarsus'a gidiyoruz. Simdi de Ceyhan depremi dillendiriliyor. En iyisi 2 - 3 ay gitmek. Onceki ismim Halil Tolga idi
Çok geçmiş olsun. Yolunuz açık olsun. Dikkatli olun.

FpfOXxkWAAEoERz

Edit: Bilmeyenler için Diyanetin depremzedeyi evlatlık alanlar, onunla evlenebilir demesinden sonra F.A. sapıklar demişti.

Sorunlara sırtını dönersen ortada senin için sorun falan kalmaz. Şahsı halka sırtını döndüğü için küfür ede ede sorun yok diyor. Türkiye halkına yetemedi. Bu kadar basit.

İşin korkunç tarafı nedir biliyor musunuz? İstanbul depreminin provası yapıldı. Bakın o acıyı çeken biri olarak ben söylüyorum bunu. Kıyas yapılmamalı. Edirneli de, Hakkarili de yurttaş; Samsunlu, Hatayli da yurttaş. İstanbullular daha değerli değil. Söylemek istediğim 10 ilde toplam 14 milyon kişiyi etkilediği söylenen depremde organize olamayan bir yönetim söz konusu. Üstelik bu depremde organize olmak daha kolaydı. Sadece İstanbul'da, 15 milyon insanın yaşadığı kentte olacak depremde başımıza neler görecek düşünebiliyor musunuz!

Sizler inkar etmeye devam edin ama hakikat Hatay'da, Kahramanmaraş'ta, Adıyaman'da. . .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt