6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu da doğru bu arada
mehmet akif bu soruyu rte ye sorabilir mi
Şimdi sormamız gereken soru bu değil. Bırakın artık AKP olsa böyle olur mu CHP olsa böyle olur mu demeyi!

Erdoğan'ın ne olduğunu biliyoruz. Biz buna karşıyız. Ama yönetime talip olan biz muhalifler içimizde bir rezalet olduğunda AKP'yi örnek göstererek kaçacak mıyız! AKP benim umurumda değil. Seçimi kazanma olasılığı çok yüksek kadroların içinde bulunduğu durumu konuşurum. Bu saatten sonra Erdoğan umurumuzda değil.

Şimdi sormamız gereken soru bu değil. Bırakın artık AKP olsa böyle olur mu CHP olsa böyle olur mu demeyi!

Erdoğan'ın ne olduğunu biliyoruz. Biz buna karşıyız. Ama yönetime talip olan biz muhalifler içimizde bir rezalet olduğunda AKP'yi örnek göstererek kaçacak mıyız! AKP benim umurumda değil. Seçimi kazanma olasılığı çok yüksek kadroların içinde bulunduğu durumu konuşurum. Bu saatten sonra Erdoğan umurumuzda değil.
Forumumuzun meşhur sözü ,onlarla konuşacağıma (iktidar) 20 kiloluk tavuk dönerle konuşurum daha iyi

kaçamak cevaplarla bahane aramasının saçma olduğunu belirtmiş idim zaten

Zaten böyle durumlarda hep hiç kimse hiçbir şeye müdahil olmaz
La belediye başkanısın

Bu herif yüzünden Hatayspor bile şaibeli hale geldi , kösele gibi surat varmış zerre utanma yok

Arkadaş şehir kalmamış ,çıkıp demen gereken her ne olursa olsun görevli olan herkes gibi bende şuçluyum demek bu kadar mı zor !

Belgeymiş şuymuş buymuş …
Bi fik olmaz bizim yöneticlerimizden

Aslı zatında iktidarın erkleri böyle programa katılıcak ki sorulabilsin !
Katılsa da sormaz soramaz sordurmazlar. Bu lütfüyü suçsuz yapmıyor ülkedeki basının ne bok olduğunu gösteriyor sadece. Yoksa herkes biliyor partilerden bağımsız hepsinin aynı bok olduğunu aynı pislik olduklarını

O zaman ülkeden bi bok beklemek yersiz
Gerçekten bekliyor musunuz ? Ülkede ki yöneticiler halkın yansımasıdır.

Geçende bi yerde görmüştüm bizim halk 10 tl 100 tl 1000 tl dolandırabiliyor insanı gücü ona yetiyor siyasetçilerin gücü daha çoka yetiyor daha çok dolandırıyor farkı yok yani.

Kafayı yiyeceğim. Dünyanın çekirdeği durup ters dönmüş diyorlar, Afrika kıtası ikiye bölünüyor. Noluyor yahu

Doğru. Zaten eğitim ahlaklı olmayı da kapsayan bir olgu, bir kavram. Genelde bizim ülkede öğretim ile karşılaştırılır falan çatal bıçak kullanmak, yere çöp atmamak, oy çalmamak, insanları taciz etmemek eğitimle alakalı durumlar mesela. Öğretim de klasik Fen, Edebiyat, Matematik, Tarih, İngilizce vs.

Bizim ülkede yıllardır en büyük sekte eğitime vuruldu. Öğretim yine bir nebze eğitime göre daha iyi. Ki öğretimin durumu bile yerlerdeyken eğitim ne halde siz düşünün ey forum halkı.

Kafayı yiyeceğim. Dünyanın çekirdeği durup ters dönmüş diyorlar, Afrika kıtası ikiye bölünüyor. Noluyor yahu
Dünyanın manyetik alanı belli periyodlarda değişim yaşıyor diye duymuştum. Sanırım o değişimde bizim jenerasyona deng geldi

cehabe zihniyedi kentsel dönüşüme garşı çıkdı insanlar hep onlar yüzünden ölüyor!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt