Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilim adamlarına olan güvenim kırılmakta
burda böyle deprem olması ne alaka
Annem babamı telaşlandırmış tüm işyeri aşağı indik diye babamla evdeydik hiç hissetmedik

Sevindim iyi olmanıza, geçmiş olsun ♥Annem babamı telaşlandırmış tüm işyeri aşağı indik diye babamla evdeydik hiç hissetmedik![]()
Annemi sallanmadığımıza ikna etmeye çalışıyorumSevindim iyi olmanıza, geçmiş olsun ♥

Kayseri’den kaç fay geçiyorfay hattını taşıyalım diyen kız vardı harbi taşıdılar heralde
2 3 tane gecıyorKayseri’den kaç fay geçiyor
Niğde’de bi tuz gölü fay hattı bi de ecemiş var birinde 5 bin yılda bir birinde 60 bin yılda bir deprem oluyormuş ama bu cenabetlikle bana denk gelmesine şaşırmam2 3 tane gecıyor
ecemıs bızım ordan gecıyor ısteNiğde’de bi tuz gölü fay hattı bi de ecemiş var birinde 5 bin yılda bir birinde 60 bin yılda bir deprem oluyormuş ama bu cenabetlikle bana denk gelmesine şaşırmam
haritaların yenilenmesi gerekiyorGüvenli denilen şehirlerde dahi deprem oluyor. Dünyanın ayarları bozuldu. Bunun başka bir açıklaması olamaz.
Çöküntü olabilir ama zaten normalde olağandan fazla obruk oluşumu görülüyordu buralarda. Yine de dikkatli olmak lazımSığ bir deprem, bayağı hissedilmiştir. Yine de bu bölgelerde çok yıkıcı bir depremin olacağını zannetmiyorum. Ege, Marmara ve Güneydoğu bölgesine nazaran hala daha güvenli bir bölge.
Her yer sallaniyor ustad. Kiyamet geldi mi dersinNoliğy