6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiç de eyvallah değil. toki de o evleri akpli kan emici müteahhitlere yaptıracak zaten. sonrada rte milletin ahbap a gönderdiği paralarla yapılan toki evleriyle caka satacak milletimize şöyle ev yaptık böyle ev yaptık diye!
kardeşim al bu parayı ev yap dersen tabi ki olmaz. ben bizzat toki ahbap evleri sitesi gibi bir ayrım ile buna izin verilebilir dedim

yoksa bu durum cidden hoş değil

Tehditler edilip, sokak kavgası ağzı ile insanlara cevaplar veriliyor. Takım tutma işini bile aştı, zira en fanatik taraftarlar bile kötüye kötü diyorlar.

Haluk levent fox tvde konuşuyor afad'ı övüyor. Okyanus ötesi hesaplar (cemaatçiler) aramızı bozmak istiyor diyor.

Haluk levent, ''cb iletişim başkanlığı bizi aradı yardımcı oldu devletle aramız çok iyi devletin bizi engelledi iddiaları yalan.''

hala bu adama inanıp yardım yollayan varsa safın önde gidenidir.

Haluk levent fox tvde konuşuyor afad'ı övüyor. Okyanus ötesi hesaplar (cemaatçiler) aramızı bozmak istiyor diyor.

Haluk levent, ''cb iletişim başkanlığı bizi aradı yardımcı oldu devletle aramız çok iyi devletin bizi engelledi iddiaları yalan.''

Karşısında canavar var. En ufak itirazda insanlara ilaç olan ahbap'ı bitirirler. Ayıya dayı diyor. Sorun yok bence.

Eğer yardımları ihtiyacı olan insanlara ulaştırıyorsa ne dediği zerre umurumda değil.

Eğer yardımları ihtiyacı olan insanlara ulaştırıyorsa ne dediği zerre umurumda değil.
İmamoğlu'nun ekmek dağıtmasına yavaş'ın yardımlarına engel olan AKP neden ahbap' a bu kadar alan açıyor diye biraz düşünün.

İmamoğluyu İstanbulla ilgili toplantılara almıyorlar telefonlarına çıkmıyorlar . Haluk levent istediği zaman bakanlarla valilerle görüşebiliyor. Twitterda ahbap afad kavgası yapılırken bile devletle görüşebiliyordu.

Maraş depremlerinin hemen ardından Adana'da çatlakların sıva ile kapatıldığı inşaatın sahibi olan Dizmanlar Group, kentteki deprem konutları için düzenlenen ihaleye girdi. Şirket, en düşük teklifi verdi.

(artı gerçek)

1677482604823.png

İmamoğlu'nun ekmek dağıtmasına yavaş'ın yardımlarına engel olan AKP neden ahbap' a bu kadar alan açıyor diye biraz düşünün.

İmamoğluyu İstanbulla ilgili toplantılara almıyorlar telefonlarına çıkmıyorlar . Haluk levent istediği zaman bakanlarla valilerle görüşebiliyor. Twitterda ahbap afad kavgası yapılırken bile devletle görüşebiliyordu.
Haluk Levent siyasetçi değil Arif. Kimse Haluk Levent'e oy vermeyecek. Birinci sebep bu. Diğer bir sebep de devletin yardım konusunda çok geç kaldığı eleştiriler yapılırken halk tarafından çok sevilen çok büyük bir örgüt olan Ahbap'ı, bu felaketin ortasında hükümete bu kadar tepki varken kapatmaları infial yaratır. Olay bu kadar basittir.

Çok korkunç görüntü. Zemin etüdü denen şeyin önemini gösteren ibretlik video.

E yuh. 10 metre.

Kurgu kısmı yoksa -ki kimse uğraşmaz o bölgede şuan bunlarla- inanılmaz olay. Şiddet 7 ve üstü olmasa da zemin sıvılaşmaya müsaitse yıkıcılık inanılmaz boyutlarda olabiliyor demek ki.

Uzmanlar boşuna demiyor 7.x şiddetinde depremi İstanbul'un bazı bölgeleri 8-9 şiddetinde hissedecek diye.

Haluk Levent siyasetçi değil Arif. Kimse Haluk Levent'e oy vermeyecek. Birinci sebep bu. Diğer bir sebep de devletin yardım konusunda çok geç kaldığı eleştiriler yapılırken halk tarafından çok sevilen çok büyük bir örgüt olan Ahbap'ı, bu felaketin ortasında hükümete bu kadar tepki varken kapatmaları infial yaratır. Olay bu kadar basittir.
ya anlamak istemiyorsunuz herhalde. adam 46 milyon tl ye aldığı çadırları AFAD a verdi çadır kenti AFAD kurdu.

kızılay başkanı ahbap para verip almasaydı biz zaten o çadırları AFAD a çadır kent kurması için bedelsiz verecektik dedi.

haluk levent: kızılay bize gıda da sattı.

muhaliflerin yardım paralarına çökmek için ahbap ı kullanmış adamlar resmen.

ya anlamak istemiyorsunuz herhalde. adam 46 milyon tl ye aldığı çadırları AFAD a verdi çadır kenti AFAD kurdu.

kızılay başkanı ahbap para verip almasaydı biz zaten o çadırları AFAD a çadır kent kurması için bedelsiz verecektik dedi.
Depremin 3.günü

Aynen böyle oldu bencede

Yine cambaza bak oyunu oynamışlar afad-ahbap çatışması çıkartıp muhaliflerin bağışını ahbap'a yönlendirip parayı devlete aktarmışlar. Siz gerçekten çadır alış verişinin gerçek bir alış veriş olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Ahbap'ın elindeki parayı Devlete aktarmak için Kızılay'a bağlı şirket çadır faturası kesmiş. Büyük olasılıkla zaten bölgeye gidecek çadırlar Ahbap'a fatura edildi. Herkesi kazandı o işten.
Kızılaya bağlı şirket çadır üretiyor
Oraya fatura edilmesi normal
İki yanlış bir doğru etmiş gün sonunda ama burda kalkıpda ahbaba tantana etmek ,bana hala mantıklı gelmiyor kusura bakmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt