- 26 Aralık 2008
- 9.270
- 10.700
- 2.638
Yaveri tarafından derdest edilen biri için iddialı söylemler.
Hulusi Akar'ı yaveri mi derdest etmiş? Askeriyede ünlü bir deyiş varmış ''Su uyur Hulusi Akar'' diye, gerisini siz anlayın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaveri tarafından derdest edilen biri için iddialı söylemler.
sen bi bağlantılarını kullanıp iletişime geç. Tertemiz ''0'' kolesterol kan var elimde.yurtdışı olabilir piyasayı öğrenmek lazım sayın KINIK'tan
En yapılabilir yöntem oradaki sanayii başka bölgelere kaydırmak.Olası İstanbul depreminden en az hasarla etkilenmek için binaların yeniden inşası ya da binaların güçlendirilmesi ile önlem alabileceğini düşünen var mı gerçekten? İstanbul nüfusunu, azaltmadan, riskli bölgelerdeki yapılaşmayı ortadan kaldırmadan önlem almanın mümkünatı yok. Çıkar oradan büyük şirketleri, başka şehirlere kaydır. Devlet olarak teşviklerle vs bir şekilde şirketleri oradan çıkardığın an zaten sorunun en büyük kısmını çözmüş oluyorsun.
Başın sağolsun Halil. Çok üzüldüm.Bugun yeni ogrendim. Uzaktan akrabam, eşi, cocuklari ve annesi vefat etmisler. Abisi alt katta yasiyormus ve kurtulmuslar. Küçüken hic anlasamazdik ve hep kavga ederdik ama abisiyle cok iyi anlasirdik, pesinden hic ayrilmazdim. Allah rahmet eylesin![]()
Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun.Bugun yeni ogrendim. Uzaktan akrabam, eşi, cocuklari ve annesi vefat etmisler. Abisi alt katta yasiyormus ve kurtulmuslar. Küçüken hic anlasamazdik ve hep kavga ederdik ama abisiyle cok iyi anlasirdik, pesinden hic ayrilmazdim. Allah rahmet eylesin![]()
Çok geçmiş olsun.. aynı tepkiyi sigarayı bırakmış olan ben sigara için gösterdim.. 30 güne yakın icmemistim, depremden 2 sonra 30 gün önce bıraktığım paketi almak için eve girdim. Mantıklı mı, değil. Zaten mantıklı birşey yapma şansımız kalmıyor o durumu yaşadıktan sonraSiz bunu yazınca aklıma deprem anları geldi aklıma. O felakette kaosta neler yaptığımı hatırlayınca yüzümü acı bir tebessüm sarıyor.
Deprem anlarını anlatıp can sıkmak istemiyorum. Ama deprem durunca hemen yatağımın dibine çıkardığım çorabı giyindim. Bir adım attıktan sonra çorabım sırılsıklam oldu. Geri dönüp çorabımı değiştirmek isterken o gün bizde olan ablam kafayı mı yedin diye kolumdan tutup çekti sokağa kaçtık. Evde duvarlar patladı, korkunç sesler duydum ama ben sokağa çıkana kadar olayın ciddiyetini anlamamıştım.
Babam evin koridorunda duvarları tutmuş bizimkilerin üstüne yıkılacak korkusundan. O anki panikle ne yaptigini bilmiyor insanSiz bunu yazınca aklıma deprem anları geldi aklıma. O felakette kaosta neler yaptığımı hatırlayınca yüzümü acı bir tebessüm sarıyor.
Deprem anlarını anlatıp can sıkmak istemiyorum. Ama deprem durunca hemen yatağımın dibine çıkardığım çorabı giyindim. Bir adım attıktan sonra çorabım sırılsıklam oldu. Geri dönüp çorabımı değiştirmek isterken o gün bizde olan ablam kafayı mı yedin diye kolumdan tutup çekti sokağa kaçtık. Evde duvarlar patladı, korkunç sesler duydum ama ben sokağa çıkana kadar olayın ciddiyetini anlamamıştım.
2 dk 20 senenin birikimini değiştirmeye yeter mi, bilmiyorum. Dönen dolaplara, kaypakliklara bakarsam, zor diyorum sadeceGölcük depremi pek bir şeyi değiştirmedi. Ama bu depremin bir şeyleri değiştireceğine inanıyorum. Artık gençler daha bilgili, daha çözüm odaklı.
Bir yerlerden başlamamız gerekiyor. Cumhuriyetin 100. yılında ki seçim hemen önümüzde.
hangi malum tüccar atanacak
affını isteyen belediye başkanları fln dimdik ayaktaYargılanmayacak mı? Adam bildiğin dolandırıcılık yapmış
bir tek bizi eğip büküyorlar zaten.affını isteyen belediye başkanları fln dimdik ayakta
Var daha. Bir iki jenerasyon sürecek.2 dk 20 senenin birikimini değiştirmeye yeter mi, bilmiyorum. Dönen dolaplara, kaypakliklara bakarsam, zor diyorum sadece
Sigara kullananlar için sigara da büyük bir eksikti. Bağımlı olduğun bir şeye ulaşamamak psikolojik olarak büyük sıkıntı yaratır. Yıkık eve de geçirir insanı.Çok geçmiş olsun.. aynı tepkiyi sigarayı bırakmış olan ben sigara için gösterdim.. 30 güne yakın icmemistim, depremden 2 sonra 30 gün önce bıraktığım paketi almak için eve girdim. Mantıklı mı, değil. Zaten mantıklı birşey yapma şansımız kalmıyor o durumu yaşadıktan sonra
Ve güç geçiyor. Babam yaşlı başlı adam koridora düşen ayakkabılığı ki çok ağırdır adam tek başına kaldırmış. Ben bunu daha yeni öğrendim. Normal şartlarda bakımını yaptığı çiçeklerin saksılarını taşımazdı. Can havliyle insana ekstradan güç geliyor.Babam evin koridorunda duvarları tutmuş bizimkilerin üstüne yıkılacak korkusundan. O anki panikle ne yaptigini bilmiyor insan
hangi malum tüccar atanacak