- 23 Ocak 2019
- 24.456
- 32.008
- 2.233
Çok geçmiş olsunevet artık siddeti hissedebiliyoz
3.2 falan olmus
ilk 5.2 gösterıyordu ınanmadım tabi
Ekli dosyayı görüntüle 194113
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok geçmiş olsunevet artık siddeti hissedebiliyoz
3.2 falan olmus
ilk 5.2 gösterıyordu ınanmadım tabi
Ekli dosyayı görüntüle 194113
şu emojide doruk aklıma geliyorÇok geçmiş olsun![]()
Adıyamanda ailem enkazda kaldı çıkardık çok şükür. Yeni girebiliyorum renktaşlar herkese geçmiş olsun.
Geçmiş olsunAdıyamanda ailem enkazda kaldı çıkardık çok şükür. Yeni girebiliyorum renktaşlar herkese geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun bir sıkıntı yok inşallah?Adıyamanda ailem enkazda kaldı çıkardık çok şükür. Yeni girebiliyorum renktaşlar herkese geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsunAdıyamanda ailem enkazda kaldı çıkardık çok şükür. Yeni girebiliyorum renktaşlar herkese geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsunAdıyamanda ailem enkazda kaldı çıkardık çok şükür. Yeni girebiliyorum renktaşlar herkese geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.Adıyamanda ailem enkazda kaldı çıkardık çok şükür. Yeni girebiliyorum renktaşlar herkese geçmiş olsun.
Geçmiş olsunAdıyamanda ailem enkazda kaldı çıkardık çok şükür. Yeni girebiliyorum renktaşlar herkese geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.Adıyamanda ailem enkazda kaldı çıkardık çok şükür. Yeni girebiliyorum renktaşlar herkese geçmiş olsun.
gecmis olsun umarim sihhatleri yerindedir.Adıyamanda ailem enkazda kaldı çıkardık çok şükür. Yeni girebiliyorum renktaşlar herkese geçmiş olsun.