6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam akşenerin, Ali babacanın, davutoğlunun akp geçmişi mevcut ama. Ben bölgedeki kürt vatandaşlarımızdan oy alamaz denmesine yazdım, Kürt vatandaşları çoğunluğu bölgede zaten akpye veriyor. hdpye destek veren bir kısmınıda alabilir Mansur. Ama diğerleri kusura bakmayın sağ kesimden Mansur kadar oy alamaz. Halkın en çok günvendiği liderlerin en başında Mansur geliyor. HDPli=pkklı diye bir durum yok. Mansura karşı duvar örme gibi bir durumda yok. Bölgede yaşadığım için diyorum, bir sürü kürt, arap türk veliler ve yerel halkla konuşmamdan söylüyorum.
Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu aday olursa oy vermeyeceğim ki. . . Altılı masa beni çok rahatsız ediyor. Ülkeyi bu hale getiren ekibin baş isimlerinin masada olmasını sindiremiyorum. Ama vardır benim anlamadığım bir siyasi hesap deyip bir şey demiyorum. Ama o hesaplar içinde bu iki isimden birinin adaylığı varsa ben vermem.

Sizin yazdıklarınız çok kıymetli. Umarım gözlemleriniz başarılıdır ve dediğiniz gibi olur. Ama HDP milletvekillerinin verdiği mesajların büyük çoğunluğu Mansur Yavaş'ın adaylığına karşı olduğunu gösteriyor. Umarım siz haklı çıkarsınız. Bu arada aday hala belli değil. Mansur Yavaş yorum yaptı diye ihtimali konuşuyoruz.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı bu dakikalarda Habertürk'te soruları yanıtlıyor.

Seçim ayağına tutuklanacaklar, Kızılay mevzusu o bu ne de güzel kaynadı. Hala bağışlar toplanıyor ama oradaki insanlar ne durumda açıkçası merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt