6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1679304075856.webp

Bu insanlar gündemler değiştirilerek unutuldu. Yazıklar olsun. Sizin için bir kez daha ben de hakkımı helal etmeyeceğim. Allah çıkarsın inşallah. Kaderinize terk edildiğiniz için çok üzgünüm.

Ulan kime sorsam "biz malum partiye" oy vermedik diyorlar. Ben vermedim, sen vermedin, o vermedi, bu vermedi, onlar vermedi, bunlar vermedi, senin tanidiklarin da vermedi, eee nasil oluyor abi bu is? Valla bizimle maytap geciyorlar.

Ulan kime sorsam "biz malum partiye" oy vermedik diyorlar. Ben vermedim, sen vermedin, o vermedi, bu vermedi, onlar vermedi, bunlar vermedi, senin tanidiklarin da vermedi, eee nasil oluyor abi bu is? Valla bizimle maytap geciyorlar.
Seneye bugünler hepimize akpli diyecekler, hazır ol

normal şartlarda iktidar gidici ama şartlar normal değil. Pakistan'da kaç milyon kişiye vatandaşlık verildi bunu asla bilemeyeceğiz. Hatta belki seçimlerden sonra Türkiye'ye gelmek şartıyla vatandaşlık verilmiş bile olabilir. pakistanda oylarını kullanıp, seçimden sonra olmak şartıyla türkiyeye gelebirler. Karşıdaki kesim şeytanı bile yener. O yüzden her ihtimal akla gelmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt