Cevap: # 6 Tobias Jan Hakan Linderoth
Aynen renkdaş

O zaman Vieira,Cambiasso,Essien,Xabi Alonso,Senna=Linderoth.![]()
Aynen renkdaş

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman Vieira,Cambiasso,Essien,Xabi Alonso,Senna=Linderoth.![]()
Müthiş oyuncu olduğun kesin zaten de daha pek bi katkısını göremedik.Ben adamı ayrı olarak seviyorum Emir'in Lincoln sevgisi gibi![]()
Maradonanın önlibero ya programlanmış hali=)Abartmayın bu kadarda standartların üstünde bir oyuncu Uefa için iyi Ş.Ligi içinde sıradan bir oyuncu...
Maradonanın önlibero ya programlanmış hali=)Abartmayın bu kadarda standartların üstünde bir oyuncu Uefa için iyi Ş.Ligi içinde sıradan bir oyuncu...
Ugur gelene kadar sag bekimiz Tobi. Steaua Bukres macinda sakatliktan yeni cikmis olmasina ragmen sag bek'te gayet iyi oynamisti. Cok yararli olucak.
Yapma renkdaş.Uğur iyileşene kadar sağ bekimiz Sabri olsun.
Linderoth varsa Sabri benim 2. tercihim olur.
Baris'i sagbek'e monte etmek onu harcamak demek. Mehmet Topal - Baris ikilisi en az Suat-Okan ikilisi kadar etkilidir. Tobi - Baris olmasini isterdim ama bunlardan biri sagbek olarak oynatilacaksa ben Tobi derim. Nedenide teknigi yuksek, ayagina hem Baris'tan hemde Sabri'den daha hakim, kondisyon ekisigini kapattigi taktirde bitmek tukenmeyen bir enerjiye ve kosu gucune sahip.
Sabri'de yogun mac temposundan Kewell'in Turkiyedeki alternatifi olmali. Kewell en ust duzey verimini dinlene dinlene saglar, en azindan kendini %100 toparlayana kadar.
------De Sanctis--------
Tobi-Meira-Emre G-Hakan
----Baris-Mehmet T-----
Kewell----Lincoln----Arda
---------Baros----------
-------De Sanctis--------
Sabri-Meira-Servet-Hakan
-----Baris-Linderoth------
----------Baros----------
Boyle alternatifli kadro secimleriyle Bordeaux'u ezer gecer rezil kepaze ederiz, UEFA'da bu sene final olmasa bile adi final olan bir sey illaki oynariz. Ligi saymiyorum bile. 2. yariyi namaglup tamamlamamiz icin hic bir neden yok)
-------De Sanctis-------
Ugur-Meira-EmreG-Hakan
----Baris-Linderoth-----
---------Baros---------
Yemede yaninda yat)
-------De Sanctis-------
Ugur-Meira-EmreG-Hakan
----Baris-Linderoth-----
---------Baros---------
Yemede yaninda yat)
Guzel kadroda, Topal ve Ayhan nerde? :cool: , ayrıca Uğur'un durumu belirsiz hala...
................De Sanctis..................
................................................
Barıs---Meira-----EmreG......Hakan..
........Ayhan(Topal)...Linderoth.......
.....................L-10....................
.........Kewell...............Arda..........
....................Baros.....................
Topal form tutmaya başladı , Ayhan ı kesemezler , Barış Alman ekolünden olduğu için Skibbe onun dilinden Barışta hocanın dilinden iyi anladığı için kesilmez. GoodBye Linderoth diyeceğiz sanırım
Abi espri yapıyorsun heralde.. Linderoth oynamaya başladığı zaman Galatasaray'ın en baş bankolarından biridir..
oynamaya başlarsa öyle olacağını biliyorum ama Skibbe öyle hemen kadroya alan birisi değil ve kendisinin mevkisinde çok ve formda alternatifler var