#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

tobiaslinderoth.jpg

Devamlı buz tedavisi gördüğü için Ice Man heralde..

Bu adam iyileşse bile riske girilmemesi lazım gönderilmesi gerekir 3. sezon el insaf ya :D

Adamın tipi bile önlibero. Kendisini hiç bilmeyen birine "Hacı, bu adam ne iş yapar" diye sorsan "Yaptığı işi bilmem de benim takımımda malzemeci olsa malzemeciliği bıraktırıp direkt önliberoya korum" der.

Linderoth ikamesi olmayan tek topçumuzdur. İnşallah bu sakatlığı son olur, sağlam dönerse en az 3 yıl orta sahaya transfer gerekmez. Onun dönüşüyle takımımızın oynayacağı futbolu gerçekten çok merak ediyorum. 1-2 maçlık görüntüyü değil, 5-6 maç sürekli oynayıp takıma alıştıktan ve takımın da ona alıştıktan sonraki görüntüsünü.

Linderoth ikamesi olmayan tek topçumuzdur. İnşallah bu sakatlığı son olur, sağlam dönerse en az 3 yıl orta sahaya transfer gerekmez. Onun dönüşüyle takımımızın oynayacağı futbolu gerçekten çok merak ediyorum. 1-2 maçlık görüntüyü değil, 5-6 maç sürekli oynayıp takıma alıştıktan ve takımın da ona alıştıktan sonraki görüntüsünü.

Bence en az 3 yıl salona görevli gerekmez..

adam tam iyileşince ''lan bundan hayır gelmez yine sakatlanır yeter arık anasını satayım'' deyip gönderiliyormuş, sonra da bizimki futbolunda patlama yapıp yeniden doğuyor Avrujpa'yı sallıyormus.. Tobe la.. nerden geldi şimdi aklıma:D

Tobias Linderoth ise kendine ait özel antrenmanın yanı sıra bu antrenmanın bir kısmında takımla birlikte çalıştırıldı.

Çok çok önemli bir adam ayhanla beraber orta sahada bir kez olsun görmek istiyorum. Ama cidden düzelmiyorsa gönderilip ona yakın kalitede bir adam alınmalı devre arasında.

takimla calismasi iyi bir sey 3 hafta sonra oynar bence tam

bizim futbolcumuzmu değilmi belli değil :D

Hadi TSL'nin en iyi ön liberosu dön artık hadiiiiiiiii !!! Biri bana sorsa ki Galatasaray'ın en iyi oyuncusu kim... Linderoth diyebilirim... Hele bir oynasın, bir oynasın, herkes ne demek istediğimi anlıyıcak.

ben de linderoth derdim...adam şehir efsanesi..en iyi önlibero söylemine karşı çıkacak argüman yok karşı tarafın elinde:D bu salonda çalışma nasıl bir şey acaba...çayı gazeteyi alıp arada televizyon mu izliyor salonda çalışıyor 2 yıldır anlamadım gitti...:D

Su Linderoth bi oynamaya baslasa sakatlanmadan su Avrupa kupasini aliriz okadar eminimki. Müthis hizli oynamaya baslariz. Nasil sakatlanir bukadar anlayamiyorum herif bir mac'ta 25km kosmus.

ahahaha efsane demiştim baksana 25 kilometre koşmuş diyor adam:D:D 25 kilometre nasıl koşsun futbolcu bir maçta tüm maç koşsa o kadar olmaz adam bizde toplam o kadar kilometre koşmadı:D

Linderoth, Serkan Calik ve Emre Gungor'un ayni anda 90 dakika oynadigi ilk macin hatira DVDleri yapilip satilmali. Yeter artik nerelerde bu adam. Aslantepe bitecek neredeyse. Olmuyorsa devre arasinda gonderelim. O mevkiide iyi bir yabanciya ihtiyacimiz var zaten.

Bende çok seviyorum bu adamı ama artık yeter diyor insan. Devre arasına kadar böyle devam ederse satılsın onun yerine iki yönlü oynayan adama ihtiyacımız var. Gördük Ayhanın yokluğunda orta sahadaki sıkıntıyı.

hep bizi buluyor böyleleride...emre güngör a.gücünde taş gibiydi bize geldi cam adam oldu,linderoth hayatında sakatlanmamış adam 3 senedir salondan çıkamadı güneş ışığı göremedi adam,gökhan zan zaten camdı gelmeden öncede.acaba hata sağlık kurulundamı,yıllardır sakatlıktan canı yanan biziz kimsede yok böyle olay.deividin bile ayağı kırıldı ligin 5.maçına yetişti.bizim adamlar 1 sene yoklar

Takımla çalışmalara başlamış yanılmıyorsam.Oleyy oley oley oley Dön Artık Tobiiiiiiiiiii!

Geri
Üst Alt