#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Adam bi kere profesyonel ve Ergün Pembe gibi soğukkanlı

linderoth1.jpg

Sağlık Raporu

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncusu Tobias Linderoth, Galatasaray - Bucaspor maçının sonunda oyundan çıktıktan sonra sağ dizinde ağrı hissetmiştir. Derhal müdahalede bulunan sağlık ekibimizin gözetiminde Bakırköy Acıbadem Hastanesine sevk edilerek MR'ı çekilen oyuncumuzun zorlanmaya bağlı olarak ön çapraz bağlarında 2.dereceden yırtık tespit edilmiş ve hastane'den taburcu olmuştur. Tobias Linderoth'un 3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Tedavisine hemen başlanmıştır. Oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Bu Haber bugün 877 kez okundu.

www.galatasaray.org/sag.rap%1.asp

Sağlık Raporu

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncusu Tobias Linderoth, Galatasaray - Bucaspor maçının sonunda oyundan çıktıktan sonra sağ dizinde ağrı hissetmiştir. Derhal müdahalede bulunan sağlık ekibimizin gözetiminde Bakırköy Acıbadem Hastanesine sevk edilerek MR'ı çekilen oyuncumuzun zorlanmaya bağlı olarak ön çapraz bağlarında 2.dereceden yırtık tespit edilmiş ve hastane'den taburcu olmuştur. Tobias Linderoth'un 3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Tedavisine hemen başlanmıştır. Oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Hadi len diyorum :D:sopa:

yalaaaaaaan xD

linderoth1.jpg

Sağlık Raporu

Galatasaray Spor Kulübü

that is not funny man !!! THAT IS NOT FUNNY !!! :badwords:
laugh.gif

Al işte 3. sınıf takıma karşı Linderoth'u işte gerçek Linderoth bu diyerek kral ilan ettiniz..Bir yerde Elano'yu bekleyin ya sabır diyorsunuz bir yerde Linderoth'u Buca maçıyla göklere çıkarıyorsunuz..Hele bir 5-6 maç çıksın oynasın ondan sonra görürüz oyununu Linderoth'un. Bu maç başlangıç oldu şimdilik onun için..Umarım sakatlanmadan devam eder ve iyi performans gösterir.

linderoth1.jpg

Sağlık Raporu

Galatasaray Spor Kulübü

Daha önce Linderoth birçok kez sakatlandığı için ve gene birçok kez bu şaka yapıldığı için tecrübelendim artık.Yemiyorum.:D

Şaka bir yana aman nazar değmesin, bugün Galatasaray için gerçekten ''aranan adam'' olduğunu kanıtladı.

Kewell ve Elano ile iyi anlaşıyor, kaliteli oyuncu olduğunu biliyorduk. Linderoth kendine iyi bak dostum. Bu takımın sana çok ihtiyacı var.

Linderoth başta olmak üzere, Kewell ve Elano bu takımı pas manyağı yapacak adamlardır. benden söylemesi...

Al işte 3. sınıf takıma karşı Linderoth'u işte gerçek Linderoth bu diyerek kral ilan ettiniz..Bir yerde Elano'yu bekleyin ya sabır diyorsunuz bir yerde Linderoth'u Buca maçıyla göklere çıkarıyorsunuz..Hele bir 5-6 maç çıksın oynasın ondan sonra görürüz oyununu Linderoth'un. Bu maç başlangıç oldu şimdilik onun için..Umarım sakatlanmadan devam eder ve iyi performans gösterir.

Sacmalik. Bugun rakip takimdaki her oyuncu Linderth'tan kondusyon olarak kat ve kat iyiydi. Ama bir oyuncudaki futbol akli, vucut dili bambaska birsey. Bunu masa basinda Fifa, PES oynayanlar anlayamaz.

Sacmalik. Bugun rakip takimdaki her oyuncu Linderth'tan kondusyon olarak kat ve kat iyiydi. Ama bir oyuncudaki futbol akli, vucut dili bambaska birsey. Bunu masa basinda Fifa, PES oynayanlar anlayamaz.

Ben Hakanın demek istediğini anladım diyor ki

Linderoth şöyle süper böyle süper diyorsunuz 2 maç sonra kötü oynarsa ona da sallamayın acele ediyorsunuz diyor Elano gibi diyor

Çözüm zaman :D

ben bunu anladım yada anlamak istedim:D

ya oynar oynamaz sakattir degildirr onemli degil artik

ama onemli olan su

adam 2 sene oynamiyor 60 dkk oynuyor ayhanla topalla aradaki farka bak

bunu tartisacak adam varmi burda

her hareketinde bu adam gibi 3 kisi olsa diyorum bu takimda:) tabi kendinede yedek lazim:)

ya oynar oynamaz sakattir degildirr onemli degil artik

ama onemli olan su

adam 2 sene oynamiyor 60 dkk oynuyor ayhanla topalla aradaki farka bak

bunu tartisacak adam varmi burda

her hareketinde bu adam gibi 3 kisi olsa diyorum bu takimda:) tabi kendinede yedek lazim:)

:yup:

Özlemişim bu tarz bir orta saha izlemeyi. :) Allah sakatlık vermesin.

Tabiri caizse orta sahayi dağıttı oynadigi surede. Paslari falan cok iyiydi.

bu adam müthiş bişey umarım yine sakatlanmaz ayhandan kurtarır bizi

kucuk adimlarla rakibe yaklasiyor ya hastayim:)

Ayhandan kesinlikle daha verimli olacak.Terslik çıkmazsa sezon sonuna oynayıp pas trafiğimizi olumlu yönde etkiler.

Geri
Üst Alt