#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Vay be bugünleri de gördük Linderoth üstüste 2.maçına çıkacak lokma döktürecem vallaha sırf bunun yüzünden.

Çok faydalı olacak..inşAllah birdaha sakatlanmaz..

Sivas maçının temposunu kaldıramıyabilir. Bence riske edilmesin. Bizim için çok önemli yavaş yavaş alışsın yoksa allah korusun bir sakatlık daha olursa kiralık katil falan tutalım.

Sivas maçının temposunu kaldıramıyabilir. Bence riske edilmesin. Bizim için çok önemli yavaş yavaş alışsın yoksa allah korusun bir sakatlık daha olursa kiralık katil falan tutalım.

ben de katılıyorum. riske edeilmemesi lazım. yavaş yavaş oynatılması lazım. şu anlık sarp topal barış oynatılabilir.

Dua edelim arkadaşlar nazar boncuğu falan taksın antrenmana gidenler.

Allah yardımcısı olsun. Bir daha sorun yaşamaz umarım.

inşallah bu son sakatlığı olur.. bize geldiğinde adam sakatlık yüzü görmemişti, nası bi şanssızlıksa artık ya da şanssızlık mı bilmiyorum ama takıma kesin çok faydalı olur

inşallah bu son sakatlığı olur.. bize geldiğinde adam sakatlık yüzü görmemişti, nası bi şanssızlıksa artık ya da şanssızlık mı bilmiyorum ama takıma kesin çok faydalı olur

Everton'da da 6 ay sahalardan uzak kalmisti. Kopenhag'da hic sakatlanmadi, o dogru. Insallah bir daha sakatlanmaz.

Cidden büyü bozuldu artık,kainlede konuştum rahat olabiliriz artık,ısıran rakibe nefes aldırmayan dinamomuz geri geliyor...

Haydi Linde.Tam 3 antrenman atlattın maçtan sonra.Bundan sonra gerisi gelir.

Linderoth başlığını ne zaman aktif görsem, acaba yine sakatlandıda forumdakiler sitem mi ediyor diye korkarak açıyorum başlığı :o

3 maç ardarda oynasın, kendini bulsun daha da sakatlanmaz herhalde:)

Geri
Üst Alt