#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Manisa maçında inşallah 20 dakika olsa bile görürüz kendisini. İlk 11 e giremez orası kesin.

tobias in bu sakatliklari hepimizi biktirdi, ama formda bir Tobias, benim gozumd, dunyanin sayili onlibero lulardan biri.

tahminim malesef bu sakatliklari ipini cekmis'dir.

bu akşam ilk yarıda işi bitirelim, 2. yarı tobi girsin, süper olur.

2 kere ceza sahasına çok akıllı koşu yaptı.MC özellikleri olduğunu gösterdi.Bursa maçında 11 başlamalı.

O golü atsa hem mükemmel bir 3 puan alacaktık ve hemde Linderoth'a moral olacaktı ama olmadı!

Şu haliyle bile Ayhan'dan 3 gömlek üstün.

Cok zor bir pozisyondu, kaleci cok iyi kapatmisti. O karambole ayagini sokmasi bile iyiye isaret.

Top oynamayı unutmuş ağır kalıyor.Fizik gücü yerlerde. toparlayabilceğini sanmıyorum birkaç maça kalmaz sakatlanır zaten.

Benim bildigim 2 bucuk sene olmadi. Hayatin boyunca ayagina top degmis ise bilirsin ki oyuncu mac oynaya oynaya acilir, form yukseldir. Turkiye kupasi maclari trafigimize eklendiginde eski formunu yakalayacaktir.

adam iki kere kaleciyle karsi karsiya kaldi bu macta 30 dkk lik oyunuyla

atsaydi ikisini gorurdum ben bu forumu

bu takimda orta sahada top oynamayi bilen tek adamimiz ne yazikki

Sözleşmesini derhal uzatmalıyız yoksa 1 sene daha Ayhan'a dayanamayacağım..

Ayhan'ı da Linderoth'u da yollayalım gitsin..Sabredin demeyin kaç senedir sabrediyoruz adama..Böyle adamlara sabrede sabrede kulübü Avrupa'nın en büyük rehabilitasyon merkezi haline getireceğiz..Gezici hastane gibi olduk, arada hastane personeli çeşitli takımlarla maç ayarlıyor hastalar da ellerinden geldiğince maç yapıyor gibi oldu..:p Şöyle güçlü bir afrikalı alsak o bölgeye biraz top yapabilen çok iyi olacak..

Geri
Üst Alt