#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Linderoth grip olduğu için 2 gün idmana çıkmadı fakat isim Linderoth olunca bu durumda abartıldı. Semih beyin dediği gibi yarın kadroda olacağını düşünüyorum.

Unutmayın, bu takımın sağlam bir Linderotha ihtiyacı var !.

Valla geçen sene sakat diyorduk..ondan önceki sene de sakat diye konuşuyordum arkadaşlarla aramızda..:p Everton da da 3 sezonda 40 maç oynamış ki bu da oldukça düşük bir rakam..Yani oldukça istikrarlıymış takımını yalnız bırakmak konusunda..Sen ne biliyordun hakkında?

Futbol kariyerinde seyrettiğim maçlardan biliyorum. Ne çabuk unuttunuz geçmişi? Daha düne kadar neler konuşuluyordu bu adam hakkında?

Valla geçen sene sakat diyorduk..ondan önceki sene de sakat diye konuşuyordum arkadaşlarla aramızda..:p Everton da da 3 sezonda 40 maç oynamış ki bu da oldukça düşük bir rakam..Yani oldukça istikrarlıymış takımını yalnız bırakmak konusunda..Sen ne biliyordun hakkında?

Yıllardan 2006,aylardan Haziran,aa o da ne Dünya Kupası.İsveç İngiltere ile oynuyor,yok artık o da nesi Linderoth kadroda ! + 11'de !

BBC SPORT | Football | World Cup 2006 | Sweden 2-2 England

Üstelik İsveç'in ilk golünde asisti yapan isim kendileri !

YouTube - Sweden 2-2 England World Cup 2006

İngiltere maçı dışında Trinidad karşılaşmasında da 11'de

BBC SPORT | Football | World Cup 2006 | Sweden 0-0 Trinidad & Tobago

Paraguay maçında da

BBC SPORT | Football | World Cup 2006 | Sweden 1-0 Paraguay

2.turdaki Almanya maçında da !

BBC SPORT | Football | World Cup 2006 | Germany 2-0 Sweden

Gerçekler bunlar mı sayın Can ?

3447786819.jpg

rl2.jpg

2004’te Danimarka’ya gitti ve FC Kopenhagen’ı zirveye taşıyan kadronun temel taşı oldu. Üç sezondaki 127 maçın tamamında ilk 11’de başladı. Performansını 6 golle süsleyen Linderoth, iki de Danimarka şampiyonluğu yaşadı. Linderoth bu sürede 2 kırmızı, 41 sarı kart gördü.

İsveç Milli Takımı’nda da kilit rol üstlenen Tobias Linderoth, ikinci kaptanı olduğu(1.kaptan Larsson'du) ekiple 1999’dan beri 74 maça çıktı, 2 gol attı.

2002 ve 2006 Dünya Kupası, 2004 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele eden İsveçli yıldız, 2002 Dünya Kupası’nda bir maçta 96 dakika sahada kalıp 14.6 kilometre koşarak adından söz ettirdi.

Eşi Maria Linderoth ile 25 Ekim 2006’da ilk kez çocuk sevinci yaşayan Tobias Linderoth, aynı yıl ülkesinde “Yılın En İyi Orta Saha Oyuncusu” seçildi.

Yeterli mi?

Linderoth'un durumu Abdurrahman çelebi hikayesi. Ayhan, Barış, Topal ile oynayınca bende Linderoth'u özlüyorum.

Linderoth'un durumu Abdurrahman çelebi hikayesi. Ayhan, Barış, Topal ile oynayınca bende Linderoth'u özlüyorum.

Gitmeli demeleri çok normal. Bencede gidecektir sezon sonu ama kalitesini tartışmak beni rahatsız ediyor.

İroni değil acımasız gerçekler.

Anlayana diyorum.

Bkz: idrak edememek - itü sözlük

Yorumların gülümsememi sağlıyor her zamanki gibi :)

Bu durum ya ironidir yada senin nasıl kıvırdığının kanıtıdır. Acımasız gerçek kıvırmak ise evet biraz kıvırmışsın. Önce hayaller alemi modunda; "Ben böyle düşünüyordum aslında, ben böyle kastetmek istedim, istatistiksel olarak değil" de, sonrada burada gelip istatistiklere dayan. Bir hayli ilginç bir durum.

Anlayana demişsin evet anlayana. Sen ne demek istediğimi anladın ya, o bana yeter. ;)

Bu arada gülmeye devam et. Ama gülerken beynin düşünme işlevini gerçekleştirmeye devam etsin. :)

Sevgiler.

Yeterli değil..Ne yapmış yani kopenhagı liginde zirveye taşımış..Çok büyük takım sanki kopenhag..Son yıllarda pek bir başarısı olmayan isveç milli takımında oynamış...İbrahim Üzülmez daha başarılı olan milli takımımızda yıllardır oynuyor:D Çok mu iyi oyuncu? Banane danimarka liginde bir takımı şampiyon yaptıysa..Geldiğinden beri hiç bir şey vermedi, Biran önce gönderilmeli..

Yeterli değil..Ne yapmış yani kopenhagı liginde zirveye taşımış..Çok büyük takım sanki kopenhag..Son yıllarda pek bir başarısı olmayan isveç milli takımında oynamış...İbrahim Üzülmez daha başarılı olan milli takımımızda yıllardır oynuyor:D Çok mu iyi oyuncu? Banane danimarka liginde bir takımı şampiyon yaptıysa..Geldiğinden beri hiç bir şey vermedi, Bira an önce gönderilmeli..

"Gönderilmeli" lafına ses çıkarmam. (Bence sözleşmesi bitene kadar kalmalı) Ama gelip de yeteneğini tartışma benimle.

Yeterli değil..Ne yapmış yani kopenhagı liginde zirveye taşımış..Çok büyük takım sanki kopenhag..Son yıllarda pek bir başarısı olmayan isveç milli takımında oynamış...İbrahim Üzülmez daha başarılı olan milli takımımızda yıllardır oynuyor:D Çok mu iyi oyuncu? Banane danimarka liginde bir takımı şampiyon yaptıysa..Geldiğinden beri hiç bir şey vermedi, Biran önce gönderilmeli..

:)

Niye 2,5 sene sabrettik ?

Ya bu adama ne oluyor böyle.Ayağı kırılan lar geri geliyo,bu adam hala salonda çalışıyo.

En azından sözleşmesi bitsin, devre arasında yollamak hata olur. Ne geçecek ki elimize ? Ama sağlam bir Linderoth çok iyi olur orta sahaya diyerek sezon sonu beklenmeli. Futbolunu kimse tartışamaz.

Orası ayrı lakin bunu boşverelimde neden dönmüyor bu adam anlayamadım.

Orası ayrı lakin bunu boşverelimde neden dönmüyor bu adam anlayamadım.

Kemik büyümesi sorunu vardı ve bu yüzden iki yıl oynayamadı. Son sakatlığıda menüsküs idi. Şimdi sakatlığı yok, grip sadece. Son iki idman raporunda adı geçmedi, yani takımla çalışıyordur muhtemelen. Dönmesini beklemek en mantıklısı.

Baroş bundan erken döner sahalara :D Sezon sonunu bekleriz baktık ümit yok, göndeririz.Şimdi 2,5 sene beklemişiz sezon sonu bekleyelim bari, bizde iyileşip başka yerer giderse, çok acı olur. :D

Kemik büyümesi sorunu vardı ve bu yüzden iki yıl oynayamadı. Son sakatlığıda menüsküs idi. Şimdi sakatlığı yok, grip sadece. Son iki idman raporunda adı geçmedi, yani takımla çalışıyordur muhtemelen. Dönmesini beklemek en mantıklısı.

Hayırlısı diyelim o zaman. Devre arası mı olur sene sonumu ama Lindeoth, Nonda ve Leo gönderilip Üst düzey Stoper, Ortasaha(2) ve Yetnekli Genç Santrafor alınmalı. Helede Şampiyonlar ligine gidersek. Varsın +2 Kewell olsun be:)

Geri
Üst Alt