#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Devre arası yollanıcak galiba yerine başka bir isim alınabilir.

Graz maçında

---------------------Topal-----------------------

----------Elano----------------Linderoth---------- oynasa da görsek bir.

Linderoth devre arasında gönderilmeli ve iyi bir oyuncu alınmalı. Ön libero bölgesinde Linderoth yüzünden Barış ve Ayhan gibi oyunculara tahamül ediyoruz.

Ocak'ta derhal yollansın,eğer birazcık adamsa para mara istemez,ayıp ne verdin ki ne istiyorsun,biraz delikanlı ol ve bavulunu al ve git ama dikkat et yolda da sakatlanma!

Hala bu adamın kalmasını isteyenler var

Şaşkınlıkla izliyorum

Başkan söyledi zaten. Bu futbolcudan hiç yararlanamadık, sözleşmesi bitene kadar faydalanmak istiyoruz diye. Gayet makul bence.

Bunların başında ben geliyorum. Evet sezon sonuna kadar kalmalı. Hazır haftalar geçmiş ve hala sakatlanmıyorken.

Peki biraz seni soru yağmuruna tutayım

Linderoth eski fizik gücünde olabilir mi ?, Eski performansını gösterebilir mi ? ,Toparlanması uzun bir zaman dilimi sürmez mi ?, Linderoth yaşı sebebiyle gelecek için bu sistemin en önemli bölgesi olan orta sahada yüksek tempoyla oynayabilir mi ? , Linderoth sakatlanacağım korkusuyla çekingen oynamaz mı ?

Linderoth bir daha uzun süreli bir sakatlık geçirirse ne yaparız ?

Peki biraz seni soru yağmuruna tutayım

Linderoth eski fizik gücünde olabilir mi ?, Eski performansını gösterebilir mi ? ,Toparlanması uzun bir zaman dilimi sürmez mi ?, Linderoth yaşı sebebiyle gelecek için bu sistemin en önemli bölgesi olan orta sahada yüksek tempoyla oynayabilir mi ? , Linderoth sakatlanacağım korkusuyla çekingen oynamaz mı ?

Linderoth bir daha uzun süreli bir sakatlık geçirirse ne yaparız ?

5-6 haftadır izliyorduk zaten. Fizik gücünde bir eksiklik yok. Çok fazla çalıştığı için bu açıdan sıkıntısı olmaz. Sezon başı kampında da takımla birlikteydi kendisi. Şu anki görüntüsüyle hala en iyi defansif orta saha oyuncumuz. Manisa maçını tek başına çeviriyordu şans yanında olsaydı. Sezon sonuna kadar bize çok şey katabileceği için sözleşmesini tamamlayıp öyle gitmeli.

Birde ben Linderoth´un çok üst düzey bir orta saha olduğuna inamıyorum

Hatta Galatasaray için daha iyisi lazım bence

Linderoth üst düzey futbolcuydu.Adam isveç milli takımının kaptanlığını yapmış,sen üst düzey değil diyorsun.Adamın lakaplarına bak:Terminatör,Buz adam...Sakatlığı olmasa bu adamdan çok yararlancaktık.Sakatlığını hala anlamadık.Hala neden oynamaz onuda bilmiyorum.Sakatlığı geçti,grip oldu dediler,bir gripte 1 ay mı sürüyo ya.

Linderoth üst düzey futbolcuydu.Adam isveç milli takımının kaptanlığını yapmış,sen üst düzey değil diyorsun.Adamın lakaplarına bak:Terminatör,Buz adam...Sakatlığı olmasa bu adamdan çok yararlancaktık.Sakatlığını hala anlamadık.Hala neden oynamaz onuda bilmiyorum.Sakatlığı geçti,grip oldu dediler,bir gripte 1 ay mı sürüyo ya.

Son maç kadrodaydı. Sadece bir hafta dinlendirildi. Ne kadar büyütüyorsunuz?

Zamanında o kadar dedim Linderoth'a yanında bi nazar boncuğu taşı diye :D

Bence çok üst düzey birisi. Pas tekniği yüksek, temposu yüksek, hızlı ve basit oynuyor muhteşem paslar atıyor ön libero oynar, sol iç sağ içte oynar. Çift yönlüdür, defansif yönü çok kuvvetlidir, mücadele eder, ofansif yönüde vardır.

Tam bizim orta sahamıza uygun adam. Elano ile birlikte görmek istiyorum ama inşallah görürüz bi gün. Bize böyle adam lazım. Bencede gitsin ama özellikleri bakımından bize en uygun oyunculardan birisi Linderoth.

Bence çok üst düzey birisi. Pas tekniği yüksek, temposu yüksek, hızlı ve basit oynuyor muhteşem paslar atıyor ön libero oynar, sol iç sağ içte oynar. Çift yönlüdür, defansif yönü çok kuvvetlidir, mücadele eder, ofansif yönüde vardır.

Tam bizim orta sahamıza uygun adam. Elano ile birlikte görmek istiyorum ama inşallah görürüz bi gün. Bize böyle adam lazım. Bencede gitsin ama özellikleri bakımından bize en uygun oyunculardan birisi Linderoth.

Tek başına takım maşallah..Herhalde kulüpte salonda çalışırken yapıyor bu dediklerini...

Geri
Üst Alt