Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 30.930
- 7.861
- 623
Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth
Devre arası yollanıcak galiba yerine başka bir isim alınabilir.
Devre arası yollanıcak galiba yerine başka bir isim alınabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala bu adamın kalmasını isteyenler var
Şaşkınlıkla izliyorum
Hala bu adamın kalmasını isteyenler var
Şaşkınlıkla izliyorum
Bunların başında ben geliyorum. Evet sezon sonuna kadar kalmalı. Hazır haftalar geçmiş ve hala sakatlanmıyorken.
Peki biraz seni soru yağmuruna tutayım
Linderoth eski fizik gücünde olabilir mi ?, Eski performansını gösterebilir mi ? ,Toparlanması uzun bir zaman dilimi sürmez mi ?, Linderoth yaşı sebebiyle gelecek için bu sistemin en önemli bölgesi olan orta sahada yüksek tempoyla oynayabilir mi ? , Linderoth sakatlanacağım korkusuyla çekingen oynamaz mı ?
Linderoth bir daha uzun süreli bir sakatlık geçirirse ne yaparız ?
5-6 haftadır izliyorduk zaten.
Birde ben Linderoth´un çok üst düzey bir orta saha olduğuna inamıyorum
Hatta Galatasaray için daha iyisi lazım bence
Linderoth üst düzey futbolcuydu.Adam isveç milli takımının kaptanlığını yapmış,sen üst düzey değil diyorsun.Adamın lakaplarına bak:Terminatör,Buz adam...Sakatlığı olmasa bu adamdan çok yararlancaktık.Sakatlığını hala anlamadık.Hala neden oynamaz onuda bilmiyorum.Sakatlığı geçti,grip oldu dediler,bir gripte 1 ay mı sürüyo ya.
En son ne zaman sakatlandı?
Birde ben Linderoth´un çok üst düzey bir orta saha olduğuna inamıyorum
Hatta Galatasaray için daha iyisi lazım bence
Bence çok üst düzey birisi. Pas tekniği yüksek, temposu yüksek, hızlı ve basit oynuyor muhteşem paslar atıyor ön libero oynar, sol iç sağ içte oynar. Çift yönlüdür, defansif yönü çok kuvvetlidir, mücadele eder, ofansif yönüde vardır.
Tam bizim orta sahamıza uygun adam. Elano ile birlikte görmek istiyorum ama inşallah görürüz bi gün. Bize böyle adam lazım. Bencede gitsin ama özellikleri bakımından bize en uygun oyunculardan birisi Linderoth.