#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Doktorlara Tam gün yasası hakkında ne düşünüyor acaba..

Ön libero işini yaza bırakabiliriz,Dos Santos Kewell'ın yerini şimdiden doldurmak demek.2010 Dünya Kupasından sonra biraz zor alırsın o adamı o yüzden erken bir hamle alınırsa çok sevinirim.

Bi bu adam yatarak para kazanıyor Bide hayat kadınları.

Sozlesmesi bitmeden 1 gun once bile gitmemesi gerekir Tobi'nin, sakatliklarda sucu yok adamcagizin. Galatasaraylilik sakat adami sokaga atip yerine adam almak degildir.

Sozlesmesi bitmeden 1 gun once bile gitmemesi gerekir Tobi'nin, sakatliklarda sucu yok adamcagizin. Galatasaraylilik sakat adami sokaga atip yerine adam almak degildir.

Bu cümleyi daha önce ben de kurdum reis, biliyosun...

Kaldı ki, Linderoth oynadım mı oynar. Takımdaki en iyi orta saha yetenek olarak, oynayacaksa eğer, ben orta sahanın bankosu yaparım Linde'yi...

Tobiden medem ummak

Ölüden ..t istemeye benziyor:D

Tobi gitti mi ? Gitmediyse Tobi'ye Sabri forması mı giydireceğiz :)

Ardına bakma yolcu

Gece almaya geldi seni benden

Beni bir daha sorma yolcu

Arama gittiğin yerden

Geri dönmeye kalkma yolcu

Kader almaya geldi seni benden

Beni bir daha sorma yolcu

Arama gittiğin yerden

Şu dakikalarda takım ile birlikte idman yapıyor.

Haldun un vardır bi bildiği toplu olarak yollar hepsini

Aslinda neden bilmiyorum, ama bu adam oynamadigi halde seviyorum. Sanki bi sucu yokmus ve oynamak icin elinden geleni yapiyor. Sakatsiz Linde gercekten cok iyi bir defansif ortasaha oyuncusudur, ama malesef sakat.

Linde nin yerine Leonun gitmesini isterdim acikcasi, ama bu da imkansiz. Hem kaleciye saygisizlik olur hem yonetimimiz kotu bi transfer yaptiginin izlemini verir.

Su anki durumda gonderilecek ilk oyuncu malesef Linderothdur. Buna kendiside anlayis gosterecektir herhalde..

Bye bye Linderoth, hiç istemesemde. Ama futbol malesef çok acımasız. Geçmişe bakmıyor. Bugün önemli.

Bu cümleyi daha önce ben de kurdum reis, biliyosun...

Kaldı ki, Linderoth oynadım mı oynar. Takımdaki en iyi orta saha yetenek olarak, oynayacaksa eğer, ben orta sahanın bankosu yaparım Linde'yi...

evet yaklaşık 3 senedir sürekli aynı umutlu cümleler 'oynarsa iyi oynar bu adam'

ama olmuyor nereye kadar sabretmek gerek verim alınamayan bir futbolcuya.

linderoth ilk geldiği zaman bence lincolnden bile daha kritik bir transferdi ama şanssızlıklar peşini bırakmadı.

Ayrıca kimse Galatasaray'a laf edemez gönderilirse ki hiç bir takım oyuncusunun bu kadar arkasında durmadı.

o yüzden 3 yıllık sabrın ardından yollar ayrılmalı en doğrusu budur!

Joao'nun babasi Turk'mus diye atayim ben de :) Valla hala antrenman yapiyorsa Linderoth, anlayamadim, Baros'un sozlesmesini dondururlarsa en mantiklisi olur, eger sakatligi uzayacaksa. Tobi de formuna ve formasina girerse ok...

Yeminle söylüyorum Baros'un gelisine bile onunki kadar sevinmemiştim. Tam iyileşmişken gönderilmesi büyük hata olacak. Sezon başında yollasak bu kadar üzülmezdim. Başka bir formül bulunsa keşke. Şu anda onun tipinde bir orta sahaya çok ihtiyacımız var çünkü. Mehmet ve Mustafayla olmaz bu iş. Olmuyor.

Bu herif artık topa girmeye korkuyor eski linde yok artık gönderilme sebebi de bu

Diğer takım taraftarları dalga geçiyor Gazi maaşı bağlayın, mâlulen emekli edin vs. anlaşılan o ki Linderoth'un ne yazık futbol hayatı bitti. Çünkü düz koşu yaparken sakatlanması artık sakatlığının iyice yer etmesinin işaretidir.

Diğer takım taraftarları dalga geçiyor Gazi maaşı bağlayın, mâlulen emekli edin vs. anlaşılan o ki Linderoth'un ne yazık futbol hayatı bitti. Çünkü düz koşu yaparken sakatlanması artık sakatlığının iyice yer etmesinin işaretidir.

Düz koşu yaparken sakatlandı mı ki? En son Talinn maçında sakatlandı menüsküs ameliyatı oldu. Sonra bir de gripten oynayamadı yanlış hatırlamıyorsam.

ben bu oyuncuyu çok seviyorum acayip şanssız sakatlıklar yaşadı onun yapabileceği birşey yoktu ama galatasarayda babalar gibi 3 sene durdu ardında oynatmadan para verdi şimdi gönderilmesi üzücü olur ama şuda bir gercek bana yönetim böyle davransaydı ve kontejanda dolmuş olsaydı alacaklarımı istemeden helallik alır giderdim buda bir vefa örneğidir yapması gereken buydu bana kalırsa tobias ın

Geri
Üst Alt