#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Leverkusen maçında oynayacak dedi Skibbe.Bu iyi olur,ayrıca az şans bulan diğer oyuncuların da oynamasını istiyorum.Bazı oyuncularımız da azcık dinlensinler.Bide bana özel Ümit'i oynatmasın :D

İletiyorum isteğini Skibbe'ye.Seni kırmaz.:D:D

Linderoth oynuyor artık oh be rüya gibi yau 1 senedir bunu bekliyorum...

Bu adam DEFOLU..

Oynasa ne yazar?

Yuh artık... GS'ye gelmezden evvel hayatında sakatlık geçirmemiş kenarda oturmamış bir adamdan bahsediyorsun... Oynadığı zaman sahanın en iyi olan bir adamdanda bahsediyorsun...

Yuh artık... GS'ye gelmezden evvel hayatında sakatlık geçirmemiş kenarda oturmamış bir adamdan bahsediyorsun... Oynadığı zaman sahanın en iyi olan bir adamdanda bahsediyorsun...

Adam yattığı yerden garanti paraları kaptı..

Ne faydası olmuş takıma ki ?

Tam bir ASALAK..

Aaa.. Bu adamın ismine ne olmuş ya..

Tobias Jan Hakan Linderoth.. Ilginc vallahi birisi bana bunu aciklayabilir mi ?

Adam yattığı yerden garanti paraları kaptı..

Ne faydası olmuş takıma ki ?

Tam bir ASALAK..

Takıma faydası yok.. Öylemi.. Tamam burasını geçtim, sen, bir GS futbolcusuna, elinde olmayan nedenlerden ötürü sakatlık geçirdiği, ve oynayamadığı için ASALAK diyebiliyorsan, ki hele hele bu adam İsveç milli takım kaptanı + bir Avrupa yıldızıysa, ben senin alnını karıslarım..

Vallahi ben sadece Tobias Linderoth olarak biliyordum.. Neyse .. Hakan'ı görünce birden sasirdim.Isvec ismi oldugu hakkında bir bilgim yoktu TeseKKurLer.. ;)

yanilmiyorsam hatta Hokon gibi telaffuz edilir. Isvecde yasayan renkdasimiz vardi , o daha iyi bilir.

Vallahi ben sadece Tobias Linderoth olarak biliyordum.. Neyse .. Hakan'ı görünce birden sasirdim.Isvec ismi oldugu hakkında bir bilgim yoktu TeseKKurLer.. ;)

Linderot'un dedesi Hakan Şükür hayranıydı ve vasiyet olarak Hakan Tobias Jan Linderoth olarak değiştirmesini istedi oda dedesini kırmadı :D :D

Linderot'un dedesi Hakan Şükür hayranıydı ve vasiyet olarak Hakan Tobias Jan Linderoth olarak değiştirmesini istedi oda dedesini kırmadı :D :D

Ziyaaaaaaaaaaaaaaaa :D

24637-21.jpg

Cassio Lincoln, antrenör Cevat Güler yönetiminde takımdan ayrı bir program doğrultusunda sahada çalışırken, Emre Aşık ve Tobias Linderoth salonda çalıştılar.

Buyur burdan yak..Adam daha maç yapmadan sakatlandı..Ne olacak bu işin sonu bilmiyorum :S

Cassio Lincoln, antrenör Cevat Güler yönetiminde takımdan ayrı bir program doğrultusunda sahada çalışırken, Emre Aşık ve Tobias Linderoth salonda çalıştılar.

Buyur burdan yak..Adam daha maç yapmadan sakatlandı..Ne olacak bu işin sonu bilmiyorum :S

Belki başka bir sebebten salonda çalışıyordur :o

Eger gerçekten sakatlandıysa... Salon görevlisi görev yerine döndü yiyecez :(

Belki başka bir sebebten salonda çalışıyordur :o

Eger gerçekten sakatlandıysa... Salon görevlisi görev yerine döndü yiyecez :(
Sanmam bir futbolcu sakatlanmadığı yada bir yerlerinde ağrı hissetmediği sürece salonda çalışmaz..Ama inşallah yanılırım..

Kaynak neresi _?

Belki alışkanlıktan öle yazmışlardı :D:rolleyes:

Bir an önce toparlanması lazım.Hem Avrupa maçları olsun hem de Lig maçları olsun ihtiyacımız olacaktır Linderoth'a.

Geri
Üst Alt