#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

GS sitesi alışkanlıktan öyle yazmıştır belki :D:D

İsveç’in Aftonbladet gazetesine konuşan Tobias Linderoth, “Sakatlığım geçmişti ve oynamak istiyordum. Ancak 80. dakikaya kadar 1-0 gerideydik. Bu yüzden teknik direktörümüz o sırada oyuna defansif özellikli bir oyuncu sokmak yerine ofansif değişiklikler yapmak zorunda kaldı” diyerek Altay maçında oynatılmamasına üzülse bile hocasını haklı buldu.

AYLARDIR YOK

“Sakatlığımı atlatmak için haftalardır çalışıyorum, kendimi de hazır hissediyorum. Umarım Bayer Leverkusen veya Bursaspor maçlarında oynama fırsatı bulurum” diyen Linderoth son olarak 31 Ağustos’ta forma giymişti.

İsveç’in Aftonbladet gazetesine konuşan Tobias Linderoth, “Sakatlığım geçmişti ve oynamak istiyordum. Ancak 80. dakikaya kadar 1-0 gerideydik. Bu yüzden teknik direktörümüz o sırada oyuna defansif özellikli bir oyuncu sokmak yerine ofansif değişiklikler yapmak zorunda kaldı” diyerek Altay maçında oynatılmamasına üzülse bile hocasını haklı buldu.

AYLARDIR YOK

“Sakatlığımı atlatmak için haftalardır çalışıyorum, kendimi de hazır hissediyorum. Umarım Bayer Leverkusen veya Bursaspor maçlarında oynama fırsatı bulurum” diyen Linderoth son olarak 31 Ağustos’ta forma giymişti.

İlginç olan resmi sitede dinlendirildiği yazıyor sakat yazmıyor ve başka hiç bir

sitedede sakat olduğuna dair bir haber yok.

Acaba diyorum Linderoth'a ayak işlerini mi yaptırıyorlar,dinlendirildiğine göre:D

İlginç olan resmi sitede dinlendirildiği yazıyor sakat yazmıyor ve başka hiç bir

sitedede sakat olduğuna dair bir haber yok.

Acaba diyorum Linderoth'a ayak işlerini mi yaptırıyorlar,dinlendirildiğine göre:D

Olabilir.Yorulsa yorulsa o yüzden yorulur.:D

finale kalacağımızdan emin Tobbe:)

Bu ne ya adam salona alıştı sıkıntıya gelemiyor

Basketbola baslamis diye duydum

Boyu yetmez :o

Yeter de artar

Linderoth'un çalıştıgı salondaki potalar alçaktamı :D

Alismis iste bir senede baya gelistirmis kendini :o

İyileşmezse yollanmalı yapcak başka birşey yok!

Yine sakatlanmış,bugünkü maçta oynamadı...

Adamın sözleşmesi bitti be, daha oynayacak:o:o

İllallah geldi şu sakatlıktan ya yazık günah 1.8 milyon € hastahane odalarında cebine giriyor!

Linderothtan hayır geleceğine inanmıyorum..Gönderilmeli yerine adam almasakta olur.!!

Yeterki gitsin.!!!

Geri
Üst Alt