#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Dakikası 3 bin 500 Euro

Cimbom'a maliyeti 4.3 milyon euro olan Linderoth, bugüne kadar 1.5 sezonda 15 maçta görev aldı.

Cimbom'a maliyeti 4.3 milyon euro olan Linderoth, bugüne kadar 1.5 sezonda 15 maçta görev aldı. Toplam bin 226 dakika sahada kalan İsveçli oyuncunun bir dakikası 3 bin 507 euroya geldi. Ligde 9, Avrupa’da da 6 maça çıkan Linderoth tek golünü ise 3-2’lik Sion maçında kaydetti. Sakatlığı nedeniyle iki kez takımdan ayrı kalan tecrübeli oyuncu, geçen haftaki Kayseri maçında 160 gün aradan sonra görev yaptı.

Kaynak: Star

Aynı haberin Star 'daki yorumu...

Linderoth Gelsinde baris ayhan'dan kurtulalım.

Linderoth'a gösterdiğimiz bu alaka ve destek için bize kaybolan 1.5 seneyi telafi etmeli bu sene şampiyonlukta ve Uefa'da maximum performansla oynamalı zor birşey ama bunu ''İce Man'' yapar!

M.Topal'ı riske atmayıp antalya maçında Linderoth'a şans verilmeli

M.Topal-Ayhan-Linderoth-Barış :o

İlerleyen haftalarda Skibbe hangi ikisini tercih edecek çok merak ediyorum

Antalyaspor maçinin kadrosunda da yok. Hafif sakatligi varmis...

LINDEROTH YİNE SAKAT!..

Galatasaray'ın İsveçli orta saha oyuncusu Tobias Linderoth sakatlığı nedeniyle Antalyaspor maçının kadrosunda yok.

Sarı kırmılı takım kafilesi Turkcell Süper Lig'te, Antalyaspor ile yapılacak maç için Antalya'ya gelen Linderoth, ağrıları nedeniyle 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

Geçirdiği sakatlığın ardından uzun süre forma şansı bulamayan Linderoth, 160 gün aradan sonra, geçen hafta Kayserispor maçının ikinci yarısında forma giymişti.

Alemi cihan olsan, artık seni bu takımda istemiyorum Linderoth.

Senden hiç umudum kalmadı...

Yoksa ümidin daha önce varmıydı?Adam buraya tatile,tedaviye gelmiş.Alıyor yılda 2 milyon euro,tedavisini yapıyor,sene sonunda gidecek emekli ikramiyesi gibi.Haketmediği her kuruş haram olsun.

Sözlesmesini dondurma imkanimiz var mi ? Real Madrid'in Nistelrooy ve Diarra'ya yaptigi gibi

Geri
Üst Alt