#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Ya adam öldu mu kaldi mi belli degil:(

Halbuki bize geldiginde cok umutluydum ulusalarasi tercubesi kaliteli bir oyuncuydu.

Malum sakkatliklari basimizi cok agritti bu saatten sonra artik zor.

Saglik ekibi diye cagirilan adamlar ne yaptiysa artik...

Tobi hic bir yere gitmesin.

S.çalık,U.uçar,Linderoth..Bunların sakatlığının 1 yılı aşması rastlantı olamaz..

Eminim uğur ve Serkan Almanyaya gitmeselerdi hala iyileşemezlerdi..

Uğur un sakatlığı çok kötü bir sakatlıktı. Diz kapağı parçalandı çocuğun. Hiç iyileşemeyedebilirdi. Bence burada pek bir hata yok. Çalığı tam iyileşmeden oynattılar o çok büyük yanlıştı. Ama linderoth dada kalça büyümesi mi ne olmuş kardeşim adamlar ne yapsın?:D

Uğur un sakatlığı çok kötü bir sakatlıktı. Diz kapağı parçalandı çocuğun. Hiç iyileşemeyedebilirdi. Bence burada pek bir hata yok. Çalığı tam iyileşmeden oynattılar o çok büyük yanlıştı. Ama linderoth dada kalça büyümesi mi ne olmuş kardeşim adamlar ne yapsın?:D

Ugur yanlış amelyattan dolayı bukadar geç döndü..Yani tamamiyle saglık heyetiyle alakalı

Cevap: # 6 Tobias Jan Hakan Linderoth

bu adam hala yaşıyomu ne alemde akıbeti nedir bi açiklama gelmiyo gidecekmi kalacakmı

bu adama yeşil kart çıkarılırsın yoksa bunun ameliyatları bitmeyecek

tobi iyi oyuncusun ama sakatsın. ferrari almışsın ama tekeri yok, ne işe yarar... bu sezonda gönderilecekler arasında yer alıyor, kendisine geçmiş olsun... umarım en kısa zamanda iyileşir.

(Selam. Benim bildiğim Linderoth kendisi kalmak istedi. İsveç’ten arayarak sakatlığının geçtiği ve bu sezon Galatasaray’a olan borcunu ödemek istediği yolunda haber gönderdi. Nihayetinde bir yıl daha var sözleşmesinin bitmesine. Eğer Rijkaard olumsuz bir rapor vermezse onun için, kalıyor gibi görünüyor. Tabi sakatlığı eğer geçtiyse, Linderoth pozisyonunda Türkiye’nin en iyi futbolcusudur açık ara. Sevgilerimle. Melih)

Lindertoh isve basinina demis ki ;“benim icin isvec’e geri donmek ancak 1 sene sonra mumkun cunku galatasaray’la 1 yillik daha anlasmam var. sakatligima gelince 2 haftadir toplu ve topsuz tam kapasiteyle calisiyorum.”

İnşallah bu sene yaşadığı o sakatlıkların etkisinden tamamiyle arınırda bize bu sene faydalı olur. Orta sahada zaten takviye lazım

Sakatlığını tamamen atlatmış, toplu topsuz çalışmalara başlamış.Yaptığı açıklama Galatasaray'a borcu olduğu için bir sene Galatasaray'da oynamak istediğini söylemiş.Eğer iyileşmişse bu sezonki en büyük transferimiz olur.

Sakatlığını tamamen atlatmış, toplu topsuz çalışmalara başlamış.Yaptığı açıklama Galatasaray'a borcu olduğu için bir sene Galatasaray'da oynamak istediğini söylemiş.Eğer iyileşmişse bu sezonki en büyük transferimiz olur.

Aynen katılıyorum. orta saha kendine gelir.

ben linderothun oynacagını sanmıyorum kesin yine sakatlanır.satılsın.

Bu sene içinde de sakatlığının geçtiği söyleniyordu. :rolleyes:

yani bence umudu kesin hele bir de b sağlık ekibiyle.

İsmini tam hatırlamıyorum ama bir blogta sağlık ekibine milli takımın doktoru gelmiş.(kesin değil blogda okudum)Ayrıca Linderoth çok iyi bir profosyonel;Kalli Linderoth ve Kewell'in oynamasa bile takımda kalması lazım olduğunu söylemiş.Linderoth'un başına çok zor görülen bir hastalık olan kalça büyümesi geldi.Bunu hemen atlatması beklenemez.Açıklamalarında sakatlığının tamamen geçtiğini ve Galatasaray'a borcu olduğunu söylemiş.Her ne kadar pek fazla kimse kabul etmesede Linderoth Türkiye'de o bölgenin en iyi oyuncusudur(Mehmet Topal'dan bile daha iyidir).Buna Galatasaray'a olan borcunu ödeyeceğini varsayarak eksta bir hırs&motivasyon ile oynayacaktır.Yani kötümser olmamak gerekir.

Geri
Üst Alt