#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: # 6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Eger iyilesmisse ki insallah iyilesmistir takimimizda kesinlikle kalmasi lazim adamin bir suçu yok,super bir oyuncu ama sansizlik yakasini birakmadi bu sene sakatlanmasa guzel isler yapabilir.

bu adam bizim basket takımnda oynasın salonda çalışa çalışa kendnii geliştirmstr saten iide guarda ihtiyacımz vardı=)

Artık yararlı olamaz bence.Gitsin bir an önce.

Linde'yi göndereceğini sanmıyorum Rijkaard'ın. tam onun tipinde bir oyuncu.. sakatlığı tamamen geçti diyorlar... sabırsızlıkla bekliyorum bu adamı orta sahada görmeyi.

sanirim bugunku gazetede okudum kampa goturulecekmiş eyvah bi sene daha basımızda cok sevdigim isimde şimdide kurtulamıyoruz

Zuhaha etiket'lere bakarken gordumde Lord of the Injury :D Bence cok tecrubeli bir isim eger Topal'i satarsak kesinlikle ihtiyacimiz olucak.

Sakatlık atlatıldıysa bu senenin transferi olur

kumaşı sağlam ama sakatlıklardan kurtulamadı. satılması onun ve galatasarayın yararına olacaktır. :rolleyes:

Bu adamın dönüşü, takımı tamamiyle değiştiricek. Daha öncede dediğim gibi, tam Rijkaard stiline göre bir oyuncu. Avrupa'nın en iyi ön liberolarından biri, ayrıca uzun süre sakat kalmasına rağmen çıktığı ilk maçta sanki hiç sakatlanmamış gibi oynamak gibi bir özelliğide var. Banko Tobi.

BUZ ADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM !

--------Topal---------

----Li6-------Lincoln(?)-

Keşkeee olsa keşkee...

Adamda kalça kaldiysa geri döner. Olmadi kalçayi komple degistiririz :D

Evet yasiyormus:D Cok seviyorum bu adami, insallah en azindan +2 kontenjanindan yer bulur kendisine kadroda.

bugun sezon açlisinda sahadaydi sapasaglam,insallah bir daha boyle kotu sakatlanmaz, muthis bir oyuncu bana gore

buz adam geri döndü:) iyişallah artık sakatlanmaz!!!

Geri
Üst Alt