#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: Linderoth sabırsızlanıyor

Şu adam neredeyse hiç oynamadı ama gerçekten kendiminde bilmediği bir sebeble hala umutluyum.Şu çocuğu çok seviyorum:D ah bi oynasa da görsek.

Bence bu adam yine sakatlanır,bir türlü düzelemedi.

Hey Allahım ya şu Dünyanın garip haline bak. Kimisi sakat sakat iyileşiyimde bir an evvel takıma gireyim diye, durmadan dinlenmeden çalışır, antreman yapar.. Kimiside eli tutar ayağı tutar, sapa sağlam olduğu halde, Antremanlara gelmez, menejeriyle haber gönderir, geliyorum, gelmiyorum diye..

umarım galatasaray'a ilk geldiği formuna kavuşabilir, o zaman orta saha'ya takviye yapmaya bile gerek kalmaz ama bu adama da güvenilerek yola çıkılmaz ki şimdi kimse 5 maç sonra sakatlanmayacağını garanti edemez. hayatında MR'si çekilmeyen adam deniliyordu bize gelmeden önce ama everton'da da linderoth sakatlıklarla çok uğraştı ve bu yüzden gönderildi. ama dediğim gibi sağlam bir linderoth bu ligin en iyi ön liberosudur. satsan satılmaz, atsan atılmaz ... :)

tamam Tobi...gün bugündür! :D

Adam olsa haketmediği parayı almazdı 2 yıdır toplam 10 maç oynamamış oturduğu yerden 3.5 milyon euro para kaldırdı.

Bana bu sözleri hiç samimi gelmiyor.Kesinlikle yol verilmeli Linde ye.

Hazırlık kampının sonuna kadar süre verilmeli eğer hazırlık ve eurocup maçlarında oynayamazsa sakatlığı nedeniyle sözleşme karşılıklı olarak fesh edilmeli.. Tazminat talep edecek kadar da şerefsiz değildir heralde, yattığı yerden trilyonlar kazandı 2 yıldır..

Cevap: # 6 Tobias Jan Hakan Linderoth

At olsaydı bu adamı çoktan vurmuşlardı :D kalça gibi alakasız bir sebepten dolayı oynayamaması oldukça üzücü.. Eğer sakatlığı nüksedicekse sözleşmeyi feshedelim sonuçta suyla ödeme yapmıyoruz bu adama. yabancı kontejyanı da açılır.

Cevap: # 6 Tobias Jan Hakan Linderoth

2 senedir yatan bir adam hala nasıl gönderilmez anlayamıyorum.Mustafa sarpı oynat daha iyi.

Geri
Üst Alt