#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: # 6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Haydi Linderoth seni bekliyoruz.. Gel ve oyna artık.. Bizede borcunu öde..

Her açıklamasında borcumu ödücem şunu yapıcam bunu yapıcam diyip duruyo korkularım var benim hala umarım yanılgıya düşerim.

Şu an için Linderoth bana güven falan vermiyor ne yazık ki.

Biraz daha çalışıp eski formuna dönmesi lazım. Yoksa Topal'ın baş alternatifi benim için her zaman Mustafa Sarp olacak.
Her açıklamasında borcumu ödücem şunu yapıcam bunu yapıcam diyip duruyo korkularım var benim hala umarım yanılgıya düşerim.

Linderoth'un olmus halini M.Sarp'a tercih ederim.

Linderoth'un olmus halini M.Sarp'a tercih ederim.

Aynen:)

Umarım bu Maldonado oyun stilinden kurtulurda bir şekilde iyi bir alternatif olur. Ama hazırlık maçlarında Galatasaray'ın oyuncusu olabilecek bir görüntü vermedi. Orta saha'ya oyuncu transferi şart. Güvenle Sarpla olacak iş değil.

Bence Linderoth'a biraz zaman lazım, tekrar bir sakatlık yaşamazsa takımımıza faydalı olabileceğine inanıyorum.

1-2 gun önce isvec basinina konustu, hazirlik maclarinda oynamamak icin Rijkaarda rica etmis. Mac oynamadan tam hazir olmak istiyor

Skibbe gecen sene kayseri macinda oynatmasaydi belki simdi tam hazir olacakti

1-2 gun önce isvec basinina konustu, hazirlik maclarinda oynamamak icin Rijkaarda rica etmis. Mac oynamadan tam hazir olmak istiyor

Skibbe gecen sene kayseri macinda oynatmasaydi belki simdi tam hazir olacakti

Enteresan.

Hani Linderoth'un durumu Hazırlık kampında özellikle maç performansına, sakatlık olgusunu kafasından atıp atmamasına bagliydi?

Tobias Jan Hakan Linderoth

Türklük mü var Linderoth'ta? :D

2 sene yattın şimdi koşma zamanı yoksa kapının önüne koyarlar..

vallaha linderoth başka takımda olsaydı çoktan kapının önüne konmuştu.inşallah hazır hale gelir ve takıma faydalı olur.

hazırlık maçlarında görmek isteriz kendisini... yoksa yine bir sene daha yatacak demektir..

ya şu adamı şu an alsak güzel hoş bir transfer gibi gelir bana ama 2 yıldır hiçbirşey yapmadı :mad: umarım Tobol maçında rövanşında oynar

Sadece biraz zaman, Tobi uzun süre futbol oynamadı tam olarak hazır değil, kendide bunu söylüyor zaten. Ah bir oynamaya başlasın... :)

ben umutluyum, maç ve kondisyon eksikliği var sadece.

psikolojik olarak ne durumda olduğu önemli, onun için de psikolog tutulmuş zaten.

profesyonel bir oyuncu linderoth, sakatlıktan en az zararla dönecektir.

şu adamı postalayın artık nereye giderse gitsin boşu boşuna kontenjan dolduruyor

Geri
Üst Alt