#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: # 6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Geçen sezon Lincoln'de aynı durumdaydı.1 ay zaman vermemiz gerekiyor.1 maçta süper oynayamaz.

Lincoln'de gitsin deniyordu sezon başında ne farkı var şu an Tobi'nin Lincoln'den konum olarak...!!!

Kötü dediğiniz Lincoln geçen sezon çok kritik goller ( G.Birliğine Ankara'da attığı gol gibi ) attı. Kimse de ona bu sezon başı gitsin demedi..

Peki ya bu bionik adam nerdeydi ?

Geçiniz kardeşim geçiniz.

Fayda yok bu adamdan bize...

Top oynamaktan aciz adamları topcu yaparsanız ömründe sakatlanmamıs adamı aylarca sakat ederler bkz linderoth

Yarım sezonu daha var.Kaliteli futbolcu bunu göstermesi lazım.

Kötü dediğiniz Lincoln geçen sezon çok kritik goller ( G.Birliğine Ankara'da attığı gol gibi ) attı. Kimse de ona bu sezon başı gitsin demedi..

Peki ya bu bionik adam nerdeydi ?

Geçiniz kardeşim geçiniz.

Fayda yok bu adamdan bize...

Sion maçında falan gayet atmıştı gol.Kaldı ki bir futbolcu gol atınca iyi veya kötümü oluyor?Luganoda gol atıyor,Edu'da.Ben teknik direktör olsam ikisinide oynatmam takımımda.Asıl siz geçiniz efendim.İzlemediğiniz adam hakkında yorum yapmayın.

Sion maçında falan gayet atmıştı gol.Kaldı ki bir futbolcu gol atınca iyi veya kötümü oluyor?Luganoda gol atıyor,Edu'da.Ben teknik direktör olsam ikisinide oynatmam takımımda.Asıl siz geçiniz efendim.İzlemediğiniz adam hakkında yorum yapmayın.

Katılıyorum izleyip görücez.Bu kadar dayandık bi yarım sezonda izleyelim bari.

Tobi gibi adami Avrupa'da 10-15 milyon euro'dan asagi alamazsiniz. Biraz kiymetini bilin.

Tobi hakkında olumsuz konuşanlar onu hiç izlemedi sanırım... Tobi avrupanın en iyi ön liberolarından biridir, İsveç milli takımı 3. kaptanıdır.. Sakatlanması kendi suçu diğil ya?...

Artık iyileşti.. Şimdi herkes görecek... Tobinin dönmesiyle UEFA kupasınında en büyük favorilerinden biri haline geleceğiz...

O kadar degil ya bu adam cok daha gençken 22 yasındayken Everton'a 3.75m euroya gitmiş. 25 yasında Evereton'dan Kopenhag'a 1.5m euroya gitmiş. 28 yasında bize 3.5m euroya gelmiş. ASlında biz pahalıya bile almışız sayılır. Cok iyi oyuncu be cok begeniyorum ama hiçbir zaman o soylediginiz paraları etmedi etmez.

Bu yaz bakalım kaça satacagız Linde'yi, sakatlanmasa da sene sonu ayrılacaktır yollat buyuk ihtimal. Yaş 30 olmuş, sakatlanma riski cabası, daha genç bir yabancı alınmalı. Linde'yi 1.5m euroya satabilirsek iyidir.

Tobi bize çok büyük katkı yapacaktır.Eleştirmeye gerek yok.Kalitesi belli.

O kadar degil ya bu adam cok daha gençken 22 yasındayken Everton'a 3.75m euroya gitmiş. 25 yasında Evereton'dan Kopenhag'a 1.5m euroya gitmiş. 28 yasında bize 3.5m euroya gelmiş. ASlında biz pahalıya bile almışız sayılır. Cok iyi oyuncu be cok begeniyorum ama hiçbir zaman o soylediginiz paraları etmedi etmez.

Bu yaz bakalım kaça satacagız Linde'yi, sakatlanmasa da sene sonu ayrılacaktır yollat buyuk ihtimal. Yaş 30 olmuş, sakatlanma riski cabası, daha genç bir yabancı alınmalı. Linde'yi 1.5m euroya satabilirsek iyidir.

Ben Tobi'nin maddi degerinden bahsetmedim. Ama o ayarda bir on libero'yu 10-15 milyon Euro'dan asagi bulamayiz.

Deplasmandaki Sion macini iyi hatirlayanlar bu adamin kalitesini tartismaz bile ;)

Ben Tobi'nin maddi degerinden bahsetmedim. Ama o ayarda bir on libero'yu 10-15 milyon Euro'dan asagi bulamayiz.

Deplasmandaki Sion macini iyi hatirlayanlar bu adamin kalitesini tartismaz bile ;)

siondan sonra bir daha ayağına top deymedi zaten öldümü kaldımı bizde yeni öğrendik:D

Tobinin kalitesi belli dönünce maç eksiğini kapatınca çok daha iyi performanslar gösterecek buna eminim...!!!

defansif yönü,soğukkanlılığı oyun disiplini bakımdan kadromuzdaki en iyi sağ bekalternatifi .

Tobi ön-liberodur.. Sağ-back'te bir kere oynadı Galatasaray'da, Steaua'ya karşı deplasmanda.. Çok da iyi oynadı.. Ama birdaha orada oynayamaz.. Oynarsa çocuğu harcamış oluruz... Dönünce çok büyük işler yapacağına eminim...

Ya zaten gerek yok ki sağ bekte oynatmaya neyin telaşını yapıyoruz.Sabri var Uğur ikinci yarı form tutana kadar oynar.

Geri
Üst Alt