#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: # 6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Bir rahat dur be adam :o

2 senede 15 maca cikti 10'unda sakatlandi

Linderoth eğer "kız" olsaydı.

Elini tutsan hamile kalırdı.:D

Bitti diyebiliriz... güle güle Linderoth.. senden artik birsey beklemek olanaksiz.

ah be linderoth be.hem kendini yaktın hem de bizi.oysa ben ümitlenmiştim.bu sezon oynarsın diye ama maalesef:(

Çok garip. Kuvvetleniyor, çalışıyor, tekrar sakatlanıyor. Şanssızlıktan öte bir şey bu. Çok başka bir kavram yani. Kendine bu kadar bakan bir adam için çok hüzünlü bir durum sanırım bu.

doğru değildir bu sakalık umarım.inanmak istemiorum:(

lig tv yine sakatlandı diyo ya.. sanırım bi hastalık bunun ki. sürekli nüksediyor. tam anlamıyla geçmiyor.

yine mi sakatlanmisbu yaa ? macta oynarken hic birseyi yoktu adamin nerde nezaman sakatlanmis bu yine beee

Satılsın artık ya yemin ederim 3 senedir sakat daha ne bekliyoruz ? Messi olsa 3 sene sakat olsa takımda olsa ne yazar ? Satılsın,Maldonado Barış oynasa daha iyi.En azından yetenekli değil ama mücadele ediyor.Yediği parayı hakediyor !

Yine yeni yeniden sakat :(

Yuh ya saka falan mi bu? 1 mac oyna sakatlan, 1 mac oyna sakatlan. Yazik verilen paralara. Ne yaptin, ne yararin oldu klube yuh be 10 mac icin gitti milyonlar.

Bizim sağlık kurulu sırf bu adamın sayesinde 3 sene içinde en az 30 yıllık tecrübe kazanmıştır herhalde :D

Gitmesini istemiyordum, ama sanirim bize faydasi kalmadi.

Bence kalmalı. İyileşince onu bize vereceği katkıyı Barış veya Sarp veremez. Topal desen o da sakat zaten. Bir Ayhan kalıyor geriye. Umarım çabuk iyileşir.

Adam Galatasaray'a gelene kadar hiç sakatlanmamış hayatında,bize geldi adam top oynayamadı ya yok böyle bir şanssızlık yaa:mad:

Artık bu saatten sonra hayır gelmez bu adamdan..

Aurelio gelir Linderoth gider.. En iyisi bu..

ya ne aureliosu???

baska adam mi yok? adam para için sulalesini satar

bakti betis de olmadi ustelik aurelio da sakat, vergi vere vere fenerden aldigi ucretten daha az olur oldu

boyle dandik futbolcuya ihtiyacimiz yok

orda sarp topal baris ayhan var yeter bize

tobi yaktin bizi, bu ne sansizlik, sinir oldum.

Resmi sitede sözleşme feshi dışında haberi çıkmaması dileğiyle.

Bir an önce yollar ayrılmalı. Daha ne kadar sabredilecek?

1.5 ay oynamicak olmasi sorun degil, döndükten sonra bir mac oynar ve yine sakatlanir, sorun burda.

Geri
Üst Alt