#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: # 6 Tobias Jan Hakan Linderoth

1 ay daha sabredebiliriz. Eger yabancı transfer yapıcaksakta suan 1 kontejyanımız daha var linderoth bu acıdan suan icin problem tesvik etmicek .

Kendisine 3 kere ağza 3 kere burna bol su çekmesini ve vücudunun her yerini iyice yıkamasını öneririm......

İnşallah gitmezsin bu küpten.Ön libero almıyacaksak kesinlikle kalmalı önceki sakatlığı ile akası yok.

Geçmiş olsun Linderoth.Dün kumandan edasıyla takımı yönetirken, Topal yedek kakalacak galiba derken içten içe, bugün bu haberi duymak üzdü doğrusu.Kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle...

Ben sıkıldım artık,orta saha dediğin istikrarlı olacak,yılda 30 maçın üstüne çıkacak.Bu nedir yav ? Başlarım şanssızlığına.İyi oyuncuysa iyi,gitsin başka yerde yıldız olsun,bizim yabancı hakkımızı da kaplamasın.Şimdiye kadar verdikleri için (!) teşekkür edip yollayalım,olsun bitsin.

Yakında açıklama gelir 1 ay sonra dönüyor diye.

1 ay geçince 2 haftaya düzeliyor.

Sonra ülkesine gitti bir ameliyat daha olucak.

Ülkesinde çalışmalara devam ediyor.

Ve sezon bitiyor.

2 senedir aynı şey olur. Artık gönderilsin. Göndermemesi bence çok büyük bir hata olur.

Yakında açıklama gelir 1 ay sonra dönüyor diye.

1 ay geçince 2 haftaya düzeliyor.

Sonra ülkesine gitti bir ameliyat daha olucak.

Ülkesinde çalışmalara devam ediyor.

Ve sezon bitiyor.

2 senedir aynı şey olur. Artık gönderilsin. Göndermemesi bence çok büyük bir hata olur.

Geldiğinden beri olanları çok iyi özetlemişsin arkadaşım:) Yeter artık git de biz başka "Hakan"lar yetiştiririz o mevkiye..

gidelim storelerden alalım formaları linderothde yesin oh ya sinir olmamamk elde degil o kadar dedim BU SEZON KADROLARINA YA NİYE LİNDEROTH KOYUYORSUNUZ ADAM YİNE SAKATLANIR SATALIM GUVENİLİR DEGİL MUZMİN SAKAT BU ADAMIN FUTBOL HAYATI BİTİKKKKKKK TAMAM İYİ NİYETLİ AMA MAALESEF BU ADAM BİTMİŞ

ya ne aureliosu???

baska adam mi yok? adam para için sulalesini satar

bakti betis de olmadi ustelik aurelio da sakat, vergi vere vere fenerden aldigi ucretten daha az olur oldu

boyle dandik futbolcuya ihtiyacimiz yok

orda sarp topal baris ayhan var yeter bize

tobi yaktin bizi, bu ne sansizlik, sinir oldum.

Ne diyorsun kardeşim Türkçe yazda anlayalım.. Anladığım kadarıyla cevap yazıyorum ;

Paragöz olsa Fener'de kalırdı adam Avrupa'da şansını denemek istedi.. 3 hafta sonra sakatlığı geçecek, Linderoth gibi 3 senedir durmaksızın sakatlanan bir adam değil.. Fener'de oynarken Türkiye'nin taptığı adam 1 sene unutuldu dandik oldu.. Bırakın..

elveda tobi dünyanın en şanssız futbolcularından biri olmalısın ama üzüldüm açıkçası gönderilecek listesine bence oda eklenmeli

Çok yazık gerçekten adamın futbol kariyeri resmen bizde hüsrana uğradı desek yeridir.Geçmiş olsun Haaakan'm.

valla ya neydi bu sakatlık belası adam karakter süper ama şansızlık bizimmi onunmu anlamadım ama gitmeli:(

Hadi diyelim bir ay daha sabreddik. Bu adamın kasları dedemin ki gibi laşka olmuş. İyileşse bile bu koştumu başka bir yeri atar.

çok seviyorum ama bu kadar sakatlık taraftar usandırı artık.

Sadece yeter demek istiyorum...

Adamın Müzmin sakat oldugu ortada

En az bizim kadar GS kulup Doktorlarıda durumun Farkındadır ...

Linderoth GO HOME PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS:rolleyes:

bye-bye.jpg

Ne diyorsun kardeşim Türkçe yazda anlayalım.. Anladığım kadarıyla cevap yazıyorum ;

Paragöz olsa Fener'de kalırdı adam Avrupa'da şansını denemek istedi.. 3 hafta sonra sakatlığı geçecek, Linderoth gibi 3 senedir durmaksızın sakatlanan bir adam değil.. Fener'de oynarken Türkiye'nin taptığı adam 1 sene unutuldu dandik oldu.. Bırakın..

kusura bakma benim turkçem bu kadar, yurtdisinda yasiyorum, en azindan nerden geldigimi biliyorum

aurelio ya tapan kimdi? bizim o bolgede fazlasi ile iyi futbolcularimiz var

sen 3 hafta sonra sakatligi geçecek diyorsun, sen bayram tutumlu ya mi inaniyorsun???

birakin bu isleri, ben 1 ay tobisiz takima raziyim boyle sahtekarlar yerine

Aslında haber değeri yok ama!

Cim Bom'da bir Linderoth klasiği... İsveçli futbolcu, bu sabah Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde ameliyat olacak.

Cim Bom’da bir Linderoth klasiği... 61 dakika sahada kaldığı Maccabi Netanya maçının ardından yapılan tetkiklerinde sol dizinde menisküs yırtığı tespit edilen İsveçli futbolcu, bu sabah Bakırköy Acıbadem Hastanesi’nde ameliyat olacak. Tecrübeli orta saha oyuncusu bu operasyon sonrası yaklaşık 30 gün sahalardan uzak kalacak. Konuyla ilgili olarak kulüpten yapılan açıklama, internette dünün en çok yorumlanan haberiydi. Taraftar artık Linderoth’tan umudu kesmiş durumda.

Sözleşmesi dondurulmayacak

FANATİK’in elde ettiği bilgiye göre, kulübün şu an için Sarı-Kırmızılı futbolcunun sözleşmesini dondurmak gibi bir niyeti yok. Yönetimin hedefi, Mayıs 2010’a kadar süren kontratı bitinceye kadar İsveçli’nin takımda kalması. Linderoth, 2007-2008 sezonu başında Kopenhag’dan transfer edilmişti.

29 Ekim 2007’de başladı

Deneyimli oyuncu Galatasaray’a transfer olduğu günden bu yana futbolundan çok, sakatlıklarıyla gündeme geldi, hatta çoğu zaman adını hatırlayan bile olmadı! Her şey, 29 Ekim 2007’de Panionios ile oynanan UEFA Kupası grup maçıyla başladı. İlk yarıda sakatlanıp oyundan çıkan Linderoth, 2008’in ilk günlerinde kalça kemiği büyümesi nedeniyle Amerika’da bir operasyon geçirdi ve sezonu kapattı.

Arnavutluk onu bitirdi!

Takıma 2008-2009 sezonunda, 27 Ağustos’taki Steaua Bükreş maçıyla dönebilen İsveçli, 31 Ağustos’ta ligdeki Kayseri sınavında da forma giydi. Böylece İsveç Milli Takımı’na tekrar çağrılan Linderoth, 6 Eylül’deki Arnavutluk maçında bacağına aldığı darbeyle tekrar sakatlandı. Bu sakatlığın dönüşü ise 7 Şubat’taki Kayseri maçıyla gerçekleşti. Ancak bu da, kendisinin geçen sezon görüldüğü son maç oldu! Zira Linderoth 27 Mart 2009’da Amerika’da bir kez daha kalçasından ameliyat edildi.

Film tekrar başa sardı!

Ve Linderoth son dönüşünü, 26 Temmuz 2009’da İstanbul’daki Tobol maçının ikinci yarısında oyuna girerek yaptı. Ardından İsrail’deki Netanya maçı kadrosuna alınmadı. 6 Ağustos’ta Ali Sami Yen’deki rövanş mücadelesine ise ilk 11’de başladı ve 61 dakika sahada kalıp tekrar sakatlandı...

FANATİK

Sağlık Raporu: Tobias Linderoth

Maccabi Netanya maçının ardından yapılan tetkiklerde sol dizinde menüsküs yırtığı tespit edilen oyuncunuz Tobias Linderoth bu sabah Acıbadem Bakırköy Hastanesi’nde Op. Dr. Sarper Çetinkaya tarafından başarıyla ameliyat edilmiştir.

Bugün hastanede dinlendirilecek olan Tobias Linderoth, akşam saatlerinde evine taburcu edilecektir.

Oyuncumuza geçmiş olsun diyor ve en kısa süre sahalara dönmesini diliyoruz.

galatasaray.org

Artık bu sevdadan sonuç gelmeyeceği belli, sözleşmesi feshedilmeli bir şekilde ve bu kadar ertelenen umutlar bir daha ertelenmemeli.

Geri
Üst Alt