#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: # 6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Bugün Haldun üstünel'in açıklamalarına bakıcak olursak gönderilmeyecek Linderoth.Bencede gönderilmemeli çünkü çok çok iyi bir oyuncu.

Oynamadıktan sonra Messi olsa ne fayda.

Menisküs olayının ana sakatlığı olan kalçasıyla bir ilgisi yok. Ben şaşırmadım bu sakatlığa, sonuçta 1.5 senedir maça çıkmayan bir adam. En çok 1.5 ay sonra dönecektir. Linderoth gibi orta saha mı var TSL'de... Kalmalı..

Menisküs olayının ana sakatlığı olan kalçasıyla bir ilgisi yok. Ben şaşırmadım bu sakatlığa, sonuçta 1.5 senedir maça çıkmayan bir adam. En çok 1.5 ay sonra dönecektir. Linderoth gibi orta saha mı var TSL'de... Kalmalı..

Bende böyle düşünüyorum.Eğer yerine Başka Ön libero transfer edilmeyecekse kesinlikle kalmalı.Tr'nin en iyi ortasahası.Oyunn yönünü çok hızlı bir şekilde değiştiriyor.Soğukkanlı,hep ileriyi düşünüyor.

pasları , top kapması mücadelesi ve duruşu mükemmel oynaması en çok istedigim adamdı ama olmadı.

Arsenal'de Rosicky, bizde Linderoth..:D İkisi de çok kaliteli ama ikisi de uzun süredir sakat.. İyileştirip sahaya sürüyorsun yine sakatlanıyorlar..

Forum ahalisinin düşüncesi için yorumları okumaya gerek yok. Etiketlere baksak yeter :D

Bir türlü anlamadım bu adamı..

Aslında Linderoth'u sağlık heyetine almak lazım.. Getir-götür işlerine baksın orada.. Arada sırada iğne falan yapar.. Aldığı paranın hakkını versin lan!..:D:D

Şaka bir yana Linderoth'u çok seviyorum.. Kalitesini de biliyorum ama 3 maç üst üste oyna be abi.. 1 maç oynayıp sonra salona.. Yapma bunu, yapma bunu..:)

En kısa sürede dönmen dileğiyle.. Sevgiler..:D

bu adamdan bize bir cacık olmaz isterse bu hafta yine iyileşsin oynasın iyi niyetli çok çalışkan karakterli ama maalesef vücüdu iflas etmiş bir talihsiz oyuncu

Sakatlanınca sözleşmesini feshetmek bizim duruşumuza yakışmaz. Gönderelim ama iyileşince gönderelim.

Linderoh kalıormuş.Adnan sezgin söylemiş Radyosporda çok güzel oldu bu.1 ay içinde hazır olacakmış.

Türkiyeye gelmis gecmis en iyi ön libero belkide ama sakatlikdan bitürlü gösteremedi kalitesini

Geri
Üst Alt