#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Sakatlanmazsa iyi oynar.Ama sakatlandığı bölge güçlendirilmeden oynatılmaya baslanırsa sıkıntı olabilir.Bu yüzde sakatlığından tam anlamıyla kurtulması beklenmeli

Linderoth artık buz kesti beyler, full iyileşti, en son idmanlarda çift kale maçlarda yer aldı..

Linderoth sag bekte gayet basarili oynadi bence...

Steau Bükres macinda olsun diger bi kac macta olsun..

Ben begenmistim..Skibbe orda düsünüyor onu zaten...

Bakalim görelim

Hele bi iyilessinde nerde oynarsa oynasın bakalım forma yakısıomuymus:eek:

Kadromuz cok geniş ve yeterli bence ikinci yarı cok kritik bir sürü mac oynucaz her futbolcumuza her mevkide ihtiyacımız olucak . Hepsinin verimli bir devre arası gecirip 2. yarıya bomba gibi girmelerini bekliyoruz ...

Ligin 2.yarısında Tobi fırtınası esecek inşallah,epey özletti kendini...!!!

Linderoth'un çok ciddi bir sakatlığı var ki oynamıyor. Geçte olsa İnşaallah sadece Galatasaray'a değil, sahalara tekrar döner. Böylesine yetenekli oyuncular yatakta değil, sahalarda olması gerekir.

Ligin 2. yarısındada sakatlanırsa hemen gönderilir.

Bence Galatasaray sezon sonu yollar gibime geliyo tobi'yi.Skibbe bir röpörtajında linderotu sağ bekde oynatacağını söylemişdi ama tobi'nin yeride o bölge değil.

Ani bir sakatlıkda zaten tobinin futbol hayatı riske girer.Artık yönetim kronik sakat oyuncularla ilgilenmek istemiyor.Para verdiği oyunculardan verim bekliyor dolayısı ile 2 yıldır 5-6 maç oynamış bir oyuncuyu yönetim sezon sonu yollar ismi cismi ne olursa olsun.

Bence Galatasaray sezon sonu yollar gibime geliyo tobi'yi.Skibbe bir röpörtajında linderotu sağ bekde oynatacağını söylemişdi ama tobi'nin yeride o bölge değil.

Ani bir sakatlıkda zaten tobinin futbol hayatı riske girer.Artık yönetim kronik sakat oyuncularla ilgilenmek istemiyor.Para verdiği oyunculardan verim bekliyor dolayısı ile 2 yıldır 5-6 maç oynamış bir oyuncuyu yönetim sezon sonu yollar ismi cismi ne olursa olsun.

Ligin 2.yarısında göstereceği performans herşeyi belirleyecek...!!!

Ben iddia ediyorum, Linderoth oynamaya başlayınca onu göndermek isteyenler yahut o tarz bir niyet taşıyanlar pişman olacak... Bu adam ilk çıktığında Galatasaray'ın bel kemiğiydi.. Geçen sene, bu seneye nazaran çok daha güçsüz bir kadromuz vardı, ama ilk maçlarda nasıl oynadığımızı hatırlayın.. Linderoth varken, Uğur varken.. Bu takıma tam bir Linderoth monte edildiği zaman, daha öncede belirttiğim gibi göbeğe ray döşeyeceğiz... Linderoth'unda ne kadar önemli ve soğukkanlı bir futbolcu olduğunu herkes görecek..

Geri
Üst Alt