#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

iyileşip gerçek Linderoth gibi oynarsa zaten ilk alternatif kendisi olur , ama benim endişem şans verilip verilmeyeceği. Oyuncularımız formda çünkü

Gerçekten sağlam bir Linderoth ile gol yemez hale gelebiliriz robot gibi defans yaparız :D hücüm gücü zaten evlere şenlik :D güzel günler göreceğiz güneşli günler...!!!

Mehmet Topal ve Linderoth ikilisi tercihim olur. Ayhan ne kadar formda da olsa atağa çıkarken nedense o varken daha ağır çıkıyoruz.

Mehmet Topal ve Linderoth ikilisi tercihim olur. Ayhan ne kadar formda da olsa atağa çıkarken nedense o varken daha ağır çıkıyoruz.

Çok haklısın Ayhan Tugay'ın İngiltere'ye gitmeden önceki hali gibi oyunu yavaslatıyor.

Baris-Linderoth orta defansif bolgede kullanabilecek en ideal ikili. Ikinci tercihim Baris-Topal olur. Bir kac macta Topal-Linderoth ikilisini seyrettim ve pek tatmin olmadim. Birbirine uymayan, zit gelen iki renk gibiler. Ayhan daima son tercih olmali.

Sağlam bir Linderoth as olurda yanında formda olan oynar...!!!

Linderoth dönüyor

Bu sezon sadece 1 lig maçında görev alabilen İsveçli oyuncu, Antalya kampına katılacak. Galatasaray’ın, Sivasspor ile oynayacağı kritik maçta da göreve hazır olacak.

GALATASARAY’da Tobias Linderoth sevinci yaşanıyor. Geçen sezon yalnızca 7, bu sezon ise 1 lig maçında forma giyebilen İsveçli futbolcu nihayet sakatlık belasından kurtuldu. 6 Eylül’de İsveç Milli Takımı formasıyla mücadele ettiği Arnavutluk maçında sağ ayak bileğinden sakatlanarak, ligin ilk yarısını kapatan tecrübeli futbolcunun düzeldiği öğrenildi.

Tobias Linderoth’un, Galatasaray’ın ikinci yarı hazırlıklarını yapacağı Antalya kampına katılacağı ve ligin ikinci yarısında da formasına kavuşacağı ifade edildi. Bu haberin, özellikle Teknik Direktör Michael Skibbe ve sarı kırmızılı yöneticileri sevindirdiği de öğrenildi. Linderoth tatilde de çalışmalarına devam ederken, sağ ayak bileğindeki sorununun tamamıyle geçme noktasına gelmesi yüzleri güldürdü. İsveçli futbolcunun Sivasspor ile ligde oynananacak maça kadar istenen düzeye gelmesi bekleniyor.

Hürrriyet.

Hoşgeldin ASLANIM !...

Emir Satriani Mehmet Topuzu begenmiyorsun ama daha bir hayrini göremedigimiz Linderothu yerlere göklere sigdiramiyosun. Sende cok asiri bi sekilde yabanci hayranligi tesbit ettim

Fırtına gibi bir ortasahaya sahip olacağız.

Geri
Üst Alt