#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Emir Satriani Mehmet Topuzu begenmiyorsun ama daha bir hayrini göremedigimiz Linderothu yerlere göklere sigdiramiyosun. Sende cok asiri bi sekilde yabanci hayranligi tesbit ettim

Yapma birader,,, Mehmet Topuz'u Linderoth'un statüsüne çıkaranın alnını karışlarım... Kayserisporla Galatasaray'ı bir tutanın alnını iki kere karışlarım..

Linderoth oynadığı zaman, nasıl bir hayrını görmedin?.. Geçen yıl çıktığımızda ilk maçları hatırlamıyormusun?.. Linderoth ön liberoya çakılı oynarken, orta sahanın kralı durumundaydık.. Linderoth müthiş bir oyuncudur.. Sakatlanması kendi elinde olan birşey diğil heralde... Döndüğü zaman herkes görecek zaten... İkinci yarı ilk maçta sahada insallah.. Öte yandan, Mehmet Topuz, topuz gibi bir adam, topa abanması, bizon gibi faul yapması, arada sıradada sert çıkışları dışında yediği halt çok az... Lig başladığından beri adam gibi 3 tane pozisyon yarattı... Penaltı kullanırken dahi, bilerek atmıyor, öyle vuruyor top şans eseri sertlikten giriyor içeri, direğe gelse direk çatlar... Mehmet Topuz'un Galatasaray'a ayak uydurabilmesi, o kaliteye gelmesi için 60.000 gram kayseri pastırması höpürdetmesi gerekir...

Linderoth iyide habire iyilesmesini bekliyoruz.. Bakalim bu defa ne kadar oynayabilecek sakatlanmadan..

Mehmet Topuzu ben begeniyorum, hirsli futbolcu, topa sert vurmasida onun icin ayri bi artii.. Nere koyarsan orda oynar. Neyse Topuzu karistirmayalim simdi Linderothun konusuna

Linderoth iyide habire iyilesmesini bekliyoruz.. Bakalim bu defa ne kadar oynayabilecek sakatlanmadan..

Mehmet Topuzu ben begeniyorum, hirsli futbolcu, topa sert vurmasida onun icin ayri bi artii.. Nere koyarsan orda oynar. Neyse Topuzu karistirmayalim simdi Linderothun konusuna

Numan Abi seni severim bilirsin,ama konu Linderoth ise şunu düşünmek lazım bu adam sağlam iken Türkiye'de üzerine yok çok yararlı bir oyuncu Topuz kendini Stevan Gerrard zanneden aşırı bencil bir oyuncu sevmiyorum Topuz'u :D istemem Galatasaray'da...!!!

Numan Abi seni severim bilirsin,ama konu Linderoth ise şunu düşünmek lazım bu adam sağlam iken Türkiye'de üzerine yok çok yararlı bir oyuncu Topuz kendini Stevan Gerrard zanneden aşırı bencil bir oyuncu sevmiyorum Topuz'u :D istemem Galatasaray'da...!!!

Topuz gibi istikrarlı futbolcu yoktur!

Iste dedigin gibi saglam iken! Ben demiyorum kötü diye ama dogru düzgün hayrini göremedik diyorum sinancim, paso sakatlaniyo.. Aydin icin paso sakatlaniyo diyenlere Linderoth icin niye demezlerki acaba?

Topuz kendini Maradona sanıyor.Çok bencil.Beğenmiyorum Topuz'u.Linderoth'da sağlamken mükemmel bir oyuncu.

Iste dedigin gibi saglam iken! Ben demiyorum kötü diye ama dogru düzgün hayrini göremedik diyorum sinancim, paso sakatlaniyo.. Aydin icin paso sakatlaniyo diyenlere Linderoth icin niye demezlerki acaba?

Abi böyle oldu inanılmazlık şanssızlıklar zincirlemesine geldi ama kimse Linderoth tekrardan sakatlanacak veya sakatlanmayacak diyemez ama ben hislerime inanırım :D ve inanıyorum ki artık bu adam sakatlanmayacak inşalllah..!!

Kral benim löyynn kimseye kaptirmam kralligi:cool::D

Hep duymak istediklerini yazıyosun! ;)

Hayır sevgili renkdaş ben sadece yazdıklarımın seviyesiz olmadığını ifade ediyorum buda benim ifade tarzım ben senin fikirlerine genelde sahip çıkıyorum ama hiçbir zaman seviyesiz gibi bir açıklama yapmadım yapmamda ben haddimi bilirim herkese karşı neyse unut gitsin...!!!

Bionik Dönüş

Linderoth artık sakatlanmayacak

Yüzümü kara çıkarmayacak

Vikinglerin kralıdır bizim Tobi

Chelsea'deki Mikel'in ikinci adıdır Obi

Rüzgar gibi esecek çimlerde

Tribünlerde forması kimlerde?..

Döndü artık Buz adam...

Bende bu futbol ziyafetini tadam !

Bionik Dönüş

Yüzümü kara çıkarmayacak

Döndü artık Buz adam...

Bionik Dönüş adlı eseri paylaştığın için çok teşekkürler Emir :D klawyene sağlık ;)

Bionik Dönüş

Yüzümü kara çıkarmayacak

Döndü artık Buz adam...

Süper olmuş Emir.:D

Geri