#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Tam iyileştiyse Altay maçında oynaması imkansız.Malatya maçında ise belli değil.

bence altay maçında sahada olması gerekli

Altay maçında oynasın eğer tam iyileştiyse.Maç oynaması lazım.

Artık oynar.. idmanlarda çift kale maçlarda yer alıyor çünkü.. İlk maçta çıkar bundan sonraki.. - çok ozledim seni aslanım...

Artık oynar.. idmanlarda çift kale maçlarda yer alıyor çünkü.. İlk maçta çıkar bundan sonraki.. - çok ozledim seni aslanım...

Bizde özledik valla.Emir bilgin var galiba senin.Tobi tamamen iyileşti dimi yani M.Topal gibi falan olmasın tam iyileşmeden maça çıkıp tekrar sakatlanmasın.

Bizde özledik valla.Emir bilgin var galiba senin.Tobi tamamen iyileşti dimi yani M.Topal gibi falan olmasın tam iyileşmeden maça çıkıp tekrar sakatlanmasın.

Şuanda Tobi tamamen iyileşti kondisyon depoluyordur zaten profili gereği çok ciddi bir oyuncu ve çok iyi profesyonel fazla zaman geçmeden takıma katılır...!!!

Tamamen iyileşti patron... %100 durumda... Eser kalmadı... göğsünde büyük B harfi taşıyan buz adam kostümünü hazırlıyorlar.. donduracak herkesi:cool:

Tamamen iyileşti patron... %100 durumda... Eser kalmadı... göğsünde büyük B harfi taşıyan buz adam kostümünü hazırlıyorlar.. donduracak herkesi:cool:

:D:DKendine has tarzınla cevap verdin yine.:D Sağol Emir.Tobi'yi bende çok seviyorum müthiş katkısı olacak bize.Bide Tobi'yle izlesinler bakalım bizim ortasahamızı.

Emir diyorsa doğrudur :D

Ligin 2. yarısındaki performansını merakla bekliyorum

Avrupanın en iyi ön liberolarından biri diye aldık.Doyamadan sakatlandık.İnsallah bomba gibi dönecek ikinci yarı.

Merakla bekliyorum :D Kostümüyle maça 15 dakika kala buz gösterisi yapmasını :D

Herşeye rağmen İce Man :D

Biyonik adam diye aldık kronik sakat çıktı=)

Geri
Üst Alt