#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

İnşaallah senin dediğin gibidir Emir. Ama yinede ben, 90 dakika hatta birkaç 90 dakika oynamadıkça tam olarak iyileştiğine inanamayacağım..

Valla bu kupa maçında ilk 11'de başlayacakmış... %100 iyileşmiş bir Linderoth'la önümüz açık...

tobias 2.yarıya damgasını vuracak demedi demeyin onunda canına tak etti artık

Valla bu kupa maçında ilk 11'de başlayacakmış... %100 iyileşmiş bir Linderoth'la önümüz açık...

İnşallah öyledir ama onun geçirdiği sakatlığın aynısını Ljungberg geçirdi daha

sonra sakatlığı tekrar nüksetti.Arsenal'de sakatlandı ilk seferinde iyileşti ve

oynamaya devam etti 2. kere sakatlanınca West Ham Unt.'a satıldı.West Ham

Unt. yarım sezon sonra sözleşmesini feshetti. Amerika'da bir takıma transfer

oldu.Yani bu sakatlığı geçiren ne yazık ki bir daha eski haline

gelemiyor.Ümidimiz şu ki Linderoth sağlam bir vücuda sahip olduğu için bu

sakatlığın etkisini atabilsin üzerinden...

Linderoth'un sakatlığı konusunda ben Mehmet Vural kardeşimize katılıyorum. Ama inşaallah oda bende yanılırız..

Kursun dokturelim Tobi'ye

Acaba hala avrupa piyasası varmı?

Tobi'nin oyun stiline bayılıyorum... Mükemmel bir oyuncuydu.. Hala'da öyle olduğuna şüphem yok.. Uzun süren sakatlığının ardından ilk defa sağ-back'te sahaya çıktı ve sahanın en iyisiydi... Yine öyle olacağını tahmin ediyorum.. Umarım kendi yeri olan ön-libero pozisyonunda sürer Skibbe onu sahaya... Linderoth'dan asla şüphe etmedim.. Harika bir futbolcu... Eminim bizi uçuracaktır...

Hem sağ bek hem libero oynayacak bir oyuncu oldugu için devre arası gönderilmesi..

Skibbe Linderoth sağ bektedede oynatabiliriz demeseydi,devre arası gidiciydi

Emir renktaş kızma ama neden bu kadar emin konuşuyorsun.Yazılarını takip ettiğim kadarıyla herşeyde emin konuşuyorsun.Sana tavsiyem emin konuşma.

Emir renktaş kızma ama neden bu kadar emin konuşuyorsun.Yazılarını takip ettiğim kadarıyla herşeyde emin konuşuyorsun.Sana tavsiyem emin konuşma.

Yok Burak, herşeyde emin konuşmuyorum.. Sadece Linderoth ve Meira'da.., Bu adamlardaki potansiyeli görüyorum, Linderoth ilk sakatlandığındada aynı şeyi söylemiştim, nitekim ilk çıktığı maçta takımın en iyisiydi... Ve idmanlarda gördüğüm kadarıyla, Linderoth, aynı Linderoth... Bu sebeple, Linderoth hakkında herhangi bir olumsuz yorum yapma gereği görmüyorum.. Linderoth orta sahamıza hayat verecek tekrardan.. Hem hücum hemde defans arasında köprüyü kuracak, anormal güçleneceğiz..

Yok Burak, herşeyde emin konuşmuyorum.. Sadece Linderoth ve Meira'da.., Bu adamlardaki potansiyeli görüyorum, Linderoth ilk sakatlandığındada aynı şeyi söylemiştim, nitekim ilk çıktığı maçta takımın en iyisiydi... Ve idmanlarda gördüğüm kadarıyla, Linderoth, aynı Linderoth... Bu sebeple, Linderoth hakkında herhangi bir olumsuz yorum yapma gereği görmüyorum.. Linderoth orta sahamıza hayat verecek tekrardan.. Hem hücum hemde defans arasında köprüyü kuracak, anormal güçleneceğiz..

Umarım dediğin olur Emir.

altay maçında ilk 11 oynayabileceği söyleniyo bence risk direk oynaması sorun yaratabilir yavaş yavaş maç temposuna girse daha iyi olur tekrar sakatlanmasın

Altay maçında nasıl bir performans ortaya koyacağı merak konusu ama buz adam yanıltmaz bizi...!!!

Tamamen iyileşti.11'de sahaya çıkacaktır.Maç oynaya oynaya form tutacak.

Geri
Üst Alt