#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: # 6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Bildiğiniz gibi lin6 sakatlanmadan gssözlükte topik açmış lin6 nın sakatlacağını söylemiştim..Yeni kehanetim lin6 nın döndükten sonra öbür bacağındanda menisküs ameliyatı olacağı..

Hep gönderilmesini söyledim. Ama yerine biri gelmeycek ise gitmesin ; belki düzelir(bi umut)

Orta saha göbeğinde oyanayn futbolcular M.Topal dışında üst düzey değil. Bir transfer fena olmaz.

https://www.sporten.dk/fodbold/sas-ligaen-2009-2010/linderoth-abner-danmark

arkadaslar

danimarkada yasiyorum, ve bu gaztede sunlar yaziyor:

Ilk olarak takima geri dønmeyi calisiyorum (Yani Gs'ya) ve sene sonunda kontrati uzatilmazsa danimarkaya yada isvece geri dønmeyi dusunuyormus.

yani døndu diye birsey yok simdilik.

İsveç ligindende teklifler geldiği söyleniyor.

Sağol. Yani bize kaldı.

burdaki gazeteler øyle diyor. Ve søyleyim, burdaki gazeteler hergun birini 10 yere transfer etmiyorlar. gayet saglam gazeteler. Eurosport bilmem ne kadar dogru/yalan søyledigini, ama Sporten.dk danimarkanin en buyuk spor gazetesi ve yalan haber okudugmu hatirlayamiyorum.

bu simdi gider sezonun bütün maclarini sakatlanmadan oynar orada :D

bu simdi gider sezonun bütün maclarini sakatlanmadan oynar orada :D

sanki kendisi istiyo sakat olmayi.

Galatasarayin mustafa sarp'dan sonra en iyi libero'su bence, hem toplari iyi kullanabiliyor, hemde defans yønunde iyi oynuyo. ama sakatliktan kurtulamadi iste.

Bizden önce oynadığı kulüpteki maç sayısı;

2004-2007 Copenhagen (Kaptan) 82

Milli takımda oynadığı maç sayısı

1999- Sweden (Kaptan) 76

Ve bizde oynadığı maç sayısı = 14

Büyük şanssızlık. Önemli bir değerdi Linde.

Bize gelince birilerinin gözü kaldı da , nazar mı deydi Tobi'mize ya.

Doktorlar 2 buçuk senedir oynamasını engelleyen sakatlığın tamamen geçtiğini söylemişti. Döndü Netanya maçında oynadı. Harikada oynadı.

Ama bu sefer klasik futbolcu sakatlığına yakalandı menisküs ameliyatı oldu. :) Filmlere konu olacak hikayesi var Tobi'nin. :)

Bizden önce oynadığı kulüpteki maç sayısı;

2004-2007 Copenhagen (Kaptan) 82

Milli takımda oynadığı maç sayısı

1999- Sweden (Kaptan) 76

Ve bizde oynadığı maç sayısı = 14

Büyük şanssızlık. Önemli bir değerdi Linde.

Linderoth'u FC københavn'dan taniyom. burada 3 yil boyu hicbir sakatligi olmadi. ondan ønce evertonda da hic bøyle uzun uzun sakatliklari yok. Sansizlik iste. Insallah meniskus son sakatligi olur.

Allah butun futbolculari sakatliklardan korusun. Onlar da ekmek parasi pesinde:icon_twisted:

Linderoth'u FC københavn'dan taniyom. burada 3 yil boyu hicbir sakatligi olmadi. ondan ønce evertonda da hic bøyle uzun uzun sakatliklari yok. Sansizlik iste. Insallah meniskus son sakatligi olur.

Allah butun futbolculari sakatliklardan korusun. Onlar da ekmek parasi pesinde:icon_twisted:
Everton'da mı hiç uzun sakatlığı yok :) Allah'tan korkun Everton'da 1 sezon sırf sakat olduğu için forma giyemedi.

Cok karizmatik adamdir, girdigi ortamda hemen populer olma potansiyeline sahiptir, hic oynamadan 2000 mesaji gormus olmasi burada diger bir kanitidir bunlarin.

Iyi topcudur bence orasi ayri :) acil sifalar yine yeni yeniden..

sanki kendisi istiyo sakat olmayi.

Galatasarayin mustafa sarp'dan sonra en iyi libero'su bence, hem toplari iyi kullanabiliyor, hemde defans yønunde iyi oynuyo. ama sakatliktan kurtulamadi iste.

rolln.gif

ilginç bir yaklaşım. Sarp dünyanın en iyi ön liberosu ozaman.
winku.gif

Geri
Üst Alt