#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: # 6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Galatasary ın oyuncusu oldugunu unuttum :) Ama linderoth un kalitesi kesinlikle tartışılmaz.

isveç antrenörünün ibra dan sonra en çok güvendigi isim...umarım bidaha talihsizlikler yaşamaz...

Artık git be Linderoth sakatlığın bitti diye sana şans verdik ama sen gene sakatlandın artık çekemeyiz seni 2.5 senedir idare ediyoruz böyle olmaz.yollar ayrılsın devre arasında kesinlikle.

Artık git be Linderoth sakatlığın bitti diye sana şans verdik ama sen gene sakatlandın artık çekemeyiz seni 2.5 senedir idare ediyoruz böyle olmaz.yollar ayrılsın devre arasında kesinlikle.

İsteyerek sakatlandı yani :rolleyes:

Bu adam müzmin sakat olmuş artık kendi kendine mi,başka darbeylemi bilmiyorum ama bir oyuncu 2.5 sene sakat olamaz.

2 senedir oynamasını engelleyen sakatlığı kalça kemiği büyümesi diye bir sakatlıktı. O sakatlığıda geçen sezon sonuna doğru atlattı. Bu sezon başı kampının tamamına katıldı zaten. Netanya maçındada oynadı. Ama bu sefer önceki sakatlığıyla alakası olmayan yerden sakatlandı.

Bize vefasız derler ama Linderoth'a gösterdiğimiz sabrı kim gösterebildi?

Vefalı fener eduyu kapının önüne koydu 2 ay sakat diye. lucianoya da öyle olmuştu sanırım. bjk de delgadoyu kapının önüne koymaya çalışıyor.

Vefa asıl bu günlerde ortaya çıkar. İşi bitmiş 35 yaşına gelmiş takıma en ufak katkısı bulunmayan Hakan Ünsal'ı Hasan Şaş'ı takımda tutarak değil. Forman altına mücadele ederek sakatlanmış oyuncuya sahip çıkmak daha önemlidir bence.

2 senedir oynamasını engelleyen sakatlığı kalça kemiği büyümesi diye bir sakatlıktı. O sakatlığıda geçen sezon sonuna doğru atlattı. Bu sezon başı kampının tamamına katıldı zaten. Netanya maçındada oynadı. Ama bu sefer önceki sakatlığıyla alakası olmayan yerden sakatlandı.

Yapacak birşey yok yollayacağız.

rolln.gif

ilginç bir yaklaşım. Sarp dünyanın en iyi ön liberosu ozaman.
winku.gif

Evet:D Linde de 2.:D

Ah be Tobi sen oynayacaktın varya mükemmel olurdu.

Linderoth'un dönüp dolaşıp geleceği yer salondur..

Çok güldüm. :D

İnşallah öyle olmaz tabii.

İşin gerçeğide malesef öyle.Yaz kampında belki olur dedik ama olmuyor işte.Devamlılığı yok linderothun dolayısı ile bize bir sarp yada ayhan kadar faydalı olmaz bu sezonda.Zaten son sezonu bildiğim kadarıyla bu yıl ,boşa geçirilen ve kendisi içinde futboldan her geçen gün ayrı kalıp büyük handikap yaşayan linderoth sadece kişiliği ve profosyonelliği ile hatırlanacak bir oyuncu olacak Galatasarayda..

Bence linderothun yerine mutlaka yine o bölge için (daha çok ayhanın alternatifi olacak) bir ön libero ile ileriki yıllarda kadromuzu sağlamlaştırmalıyız.

İşin gerçeğide malesef öyle.Yaz kampında belki olur dedik ama olmuyor işte.Devamlılığı yok linderothun dolayısı ile bize bir sarp yada ayhan kadar faydalı olmaz bu sezonda.Zaten son sezonu bildiğim kadarıyla bu yıl ,boşa geçirilen ve kendisi içinde futboldan her geçen gün ayrı kalıp büyük handikap yaşayan linderoth sadece kişiliği ve profosyonelliği ile hatırlanacak bir oyuncu olacak Galatasarayda..

Bence linderothun yerine mutlaka yine o bölge için (daha çok ayhanın alternatifi olacak) bir ön libero ile ileriki yıllarda kadromuzu sağlamlaştırmalıyız.

Arkadaslar

Tobi'nin bu kez sakatlanmasi eski sakatlikla aynisi degil.

Insallah bu son olur. Tobi'yi yeniden yesil sahalarada gørmek istiyorum. Tobi'yi FC kopenhag'da oynarken'de bayiliyordum.

Geri
Üst Alt