#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Valla ben umudumu kaybettim renktaş Tobiden, çok severim kendisini, gelince müthiş sevinmiştim ama artık acı vermeye başladı bu sevda:D

Sevgiyle baslar, ara sira acilar olur, Sevgiyle biter:D

Sen Bekle Renktas.

Semih beni daha da cok umutlandirdi:D

Linderoth Besiktas macina hazir olsun fark atariz buraya yaziyorum.

Dön be TOBİ!

Linderoth'la konuştum, haberler iyi.

Kendisi 10 gün içinde takımla beraber çalışmalara başlayacak.

Ali Sami Yen.net'ten alıntı. Mesaj tarihi 23.08.2009

040920091041292814125.jpg

G.Saray'a demir attı

Aslan'dan şaşırtan vefa..!

UEFA ve Süper Kupa zaferlerine imza atan teknik adam ve oyuncuların takımdan gönderilme şekli sebebiyle vefasızlıkla suçlanan G.Saray yönetimi, Linderoth konusunda isetam bir vefa örneği sergiliyor. 3 yıldır sakat olan İsveçli oyuncu, buna rağmen Sarı-Kırmızılı takıma demir attı.

Zaman Gazetesi'nin haberine göre, Galatasaray'da birçok başarıya imza atan efsane oyuncular bir bir kapı önüne konulurken 3 yıldır adı müzmin sakata çıkan Tobias Linderoth'un takımda tutulması dikkat çekiyor. Süper Kupa'yı kazanan Mircea Lucescu şampiyonluğun ardından Sarı-Kırmızılı takımdan gönderilirken, UEFA Kupası'nı kaldıran Fatih Terim'in ise takımdaki kötü gidiş sebebiyle lig bitmeden görevine son verilmişti. Yine kaptan Bülent Korkmaz, Arif Erdem, Ümit Davala, Okan Buruk, Hakan Ünsal gibi yıldızların Sarı-Kırmızılı takımdan gönderiliş şekli tartışma meydana getirmişti. Son olarak Hakan Şükür, Hasan Şaş ve Ümit Karan'ın da bir çırpıda takımdan ayrılması Sarı-Kırmızılı yönetimin eleştirilmesine sebep olmuştu.

Buna karşılık son 3 sezondur adeta sakatlıklarla boğuşan İsveçli futbolcu Linderoth'un hâlâ Sarı-Kırmızılı takımda barındırılması kafaları karıştırıyor. 2007-2008 sezonunda 3 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Linderoth'a yıllık da 1 milyon 750 bin Euro ödeniyor. Feldkamp döneminde Sarı-Kırmızılı takıma katılan İsveçli oyuncu, ortaya koyduğu başarılı performansla göz doldurmuştu. Ancak futbol kariyeri boyunca çok az sakatlanan tecrübeli futbolcunun Panionios ile oynanan UEFA Kupası grup eleme maçında şansı döndü. Bu maçtan sonra kalçasının kasık kısmındaki eklemde kemik problemi ortaya çıkan Linderoth, sezonu kapatmak zorunda kaldı. ABD'de ameliyat olan İsveçli oyuncu, bir daha eski sağlıklı günlerine dönemedi.

2007-2008 sezonunda ligde 7, Avrupa kupalarında 5, toplam 12 karşılaşmada 1025 dakika forma giyen Linderoth, 2008-09 sezonunda ligde 2, Avrupa kupalarında 1, toplam 3 maçta 199 dakika forma giydi. Bu sezon ise Tobol ve Netanya ile yapılan iç saha karşılaşmalarında forma giyen Linderoth'un ne zaman sahalara döneceği merak konusu oldu.

04.09.2009

kaynak : gazetevatan.com

Galatasarayı karalamaya devam ediyorlar...

Zaman Gazetesi'nin haberine göre, Galatasaray'da birçok başarıya imza atan efsane oyuncular bir bir kapı önüne konulurken 3 yıldır adı müzmin sakata çıkan Tobias Linderoth'un takımda tutulması dikkat çekiyor.

İşi bitmiş futbolcularla yolunu ayırmak vefasızlık değildir. Bunu anlayın artık dandik medya.

Vefasızlık fenerin eduya yaptığı,bjknin delgadoya yapmak istediğidir.

Okan Buruk, Hakan Ünsal

Okan'a sorun bakalım vefasız kimmiş. Hakan Ünsal hakkında zaten söylenecek birşey yok. Jübile yapılırdı. Oynamakta diretti. Galatasaray'da oynayamazdı. Anadolu'da denedi orada da olmadı.

Hasan Şaş ve Ümit Karan

Şu anki kadroda oynayabilirler miydi sizce?

Teknik direktörlük görevini kaldıramadı. Birgün dönecek. Bu medyaya düşmez.

1 yıl daha oynayacağım dedi. Çeşitli öneriler sunuldu. Yok Katar,yok Eskişehir derken yorumcu oldu. Emeği büyük bizde ama herkes sırası gelince ayrılmalı.

Sürekli bizim oyuncularımız tartışılıyor ama fenerli ve bjkli emekli olmuş birinin tartışıldığı görülmemiştir. Niçin acaba?

040920091041292814125.jpg

Bu sezon ise Tobol ve Netanya ile yapılan iç saha karşılaşmalarında forma giyen Linderoth'un ne zaman sahalara döneceği merak konusu oldu.

04.09.2009

kaynak : gazetevatan.com

Tobol maçında oynamadı Tobi. İşte habercilik bu.

Şimdi bırakın diyoruz futbolculara hemen Maldini örneğini gösteriyorlar iyide Maldini kadar profesyonel yaşamıyor bizim futbolcularımız yani kendilerine bakmıyorlar örnek vereyim Hasan Şaş mesela bize çok hizmetleri oldu onu tartışmam ama arkadaş sakatlık geçirdi ya insan bu kadar kilo alır mı 4 5 ayda hadi onu geçtim sakatlıktan çıktı hala kilo vermemiş. Kewell da geçen sene 3 4 ay sahalardan uzak kaldı o niye kilo almadı. Her zaman oynacakmışsın gibi hazır olacaksın...

6 ay oynamadı geldı bı netanya macı oynadı bence sahanın en ııyısıydı ama ertesı gun bakıyoz yıne sakat aslında suan ıhtıhacımız war oyun sıstemımıze en uygun orta saha oyuncumuz o ınsallah duzelınce adam gıbı 9-10 hafta

oynarda sene sonu takımda kalır

Ayhan Akman ve Tobias Linderoth sağlık merkezinde yapılan tedavilerinin ardından özel olarak çalıştırıldılar.

Salondan çıkmış mı?

Benim hiç ümidim yok ama bu kadar bekledik; bir faydasını görelim artık.

Besiktas macinda oynamaz, o kesin.

Ama ondan sonraki maclarda yavas yavas oynarsa cok faydalaniriz. Insallah sakatlanmaz yine.

Geri
Üst Alt