#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

ah ah, her sene bir ümitle başlıyorum bu yılın en iyi transferi tobi olacak diye ama olmuyor bir türlü.

iyi niyetinden şüphe etmiyorum, tobi de en az bizim kadar üzülüyordur takıma katkı yapamadığına.

bilerek sakatlanmıyor ya bu adam, nasıl bir ruh haldedir o da, onu da düşünmek lazım.

seneye sözleşmesi bitiyor, bu sezon son sezonu olacak gibi.

en azından son sezonunda sahada görelim seni be tobi, ha gayret. :)

Yav arkadas. Tobi diyorki, bu kadar sakatliktan sonra yønetim uzatmaz herhalde kontratimi diyor. Danimarka gazetesinde okudum.

Insallah bu sene baska sakatlik yasamaz, ve kontrati uzatilir. Insallah Tobiyi yine yeni yeniden izleyecegiz.

Kopta gel Linde:D:D

Appiahı alıcaktık işte tam aradıgımız adamdı, sakatlıgıda tamamen geçmişti,lgide tanıyordu,bedavaydı,Linderothtan 3 gömlek kalıteliydi

Ama geçti artık

Appiahı alıcaktık işte tam aradıgımız adamdı, sakatlıgıda tamamen geçmişti,lgide tanıyordu,bedavaydı,Linderothtan 3 gömlek kalıteliydi

Ama geçti artık

Seyredilmemiş bir futbolcu hakkında yapılan ilginç bir yorum :rolleyes:

Bana görede Linderoth, Appiah'tan 3 gömlek üstün bir futbolcu. :)

Tamam

Linderoth hangi özelliklerinden dolayı Appiahtan 3 gömlek kalıteli onu söyle

- Top Tekniği

- Pas Tekniği

- Oyun Zekası

- Sezgi Yeteneği

- Uzun Top Becerisi

- Kademe Anlayışı

- Çabukluğu

- Pres Özelliği

- İstikrarı (Oynadığı Dönemler)

- Karakteri

- Disiplini

- Ve En Önemlisi Lider Özellikli Olması. (Oynadığı her takımın kaptanlığını yapması)

- Top Tekniği

- Pas Tekniği

- Oyun Zekası

- Sezgi Yeteneği

- Uzun Top Becerisi

- Kademe Anlayışı

- Çabukluğu

- Pres Özelliği

- İstikrarı (Oynadığı Dönemler)

- Karakteri

- Disiplini

- Ve En Önemlisi Lider Özellikli Olması. (Oynadığı her takımın kaptanlığını yapması)

Her futbolcunun başına gelebilcek olaylar bunlar, sakatlıklar, ama

nasıl bir mantıkdırki Tobi'yi direk sildiler.

Bravo Renkdaş..

Kaç senedir hastane masraflarını karşılıyoruz. İnşallah iyileşir de takıma katkı verir..

Valla 3 senedir üstüste 90 dk 2 maçını görmedik silmeleri normal:cool::D

Adam kapı gibi kontrat yapmış ki kovamıyoruz. Sakat oyuncuyu alan da çıkmıyor. Bu sene de izleyemezsek zaten biz de oynayamadan ülkesine döner. Bazı oyuncularımızı satıp para kazanmak istemek yerine bu şekilde kaçırdığımız paraları minimuma indirmek gerek.;)

Adam kapı gibi kontrat yapmış ki kovamıyoruz. Sakat oyuncuyu alan da çıkmıyor. Bu sene de izleyemezsek zaten biz de oynayamadan ülkesine döner. Bazı oyuncularımızı satıp para kazanmak istemek yerine bu şekilde kaçırdığımız paraları minimuma indirmek gerek.;)

kontrat diyosunda adam öylede böylede sözleşmedeki parasını alıyor göndermeyince de aynı para :Dgönderseydik bu sene keşke:boohoo:

2-3 mac oynasin ama o 2-3 mac sampiyonlugumuzu getirsin..Linderoth oynadigi zaman takim da cok farkli oynuyor.Insallah cabuk iyilesir de bu sefer sampiyonluk icin faydasi dokunur..Bizde verdigimiz paralari helal ederiz ne diyeyim?

Sakat olan adama karşı kovmak kelimesi yakışırmı sence.. ?

Kovma kelimesi Lincoln gibi kendini bilmezlere yakışır. :o

Geri
Üst Alt