#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

- Top Tekniği

- Pas Tekniği

- Oyun Zekası

- Sezgi Yeteneği

- Uzun Top Becerisi

- Kademe Anlayışı

- Çabukluğu

- Pres Özelliği

- İstikrarı (Oynadığı Dönemler)

- Karakteri

- Disiplini

- Ve En Önemlisi Lider Özellikli Olması. (Oynadığı her takımın kaptanlığını yapması)

Tobi'yi harika anlatmışsın renkdaşım. Eline sağlık :)

Arkadaş böyle. Boş ver:)

Bu arada takımı hastaneye çeviren adamın ne kıymetini bilicem. Benim dediğim oyuncu Arda'dır,Servet'tir,Kewell'dır ve de Hakan Balta'dır. Diğer hiç bir oyuncuyu bu oyuncularla aynı kefeye koymam. Ortada kıymet bilecek bir durum yok yani:)

Ne alakası varmı. Baros gidince takımdan soğuyolar. Nerdeysa bırakacaklar Galatasaray'ı tutmayı. 2 yıldır sakat olan adama "KOVULSUN" lafı benim ağırıma gidiyor.

Kovulsun demedim Kovamadık dedim:) Her sene bu sene iyileşir umuduyla başlıyoruz ama bu sene de hayal kırıklığına uğramamız kuvvetle muhtemeldir.:)

daha öyle bi durum yok :Dolsun bakarız soğumaz bizim taraftarımız Ardayı avrupada herkes görmek ister Galatasaraydan soğunur mu :D

Arda gidince soğuyolar, Baros gidince soğuyolar birden fazla kişi. "lar" eki kullanmam gerekmezmi sence ? :sopa:

Benim düşüncem böyle arkadaşım. Arda'nın bi Totti gibi bi Del Piero gibi olmasını istiyorum. Bu takımı sırtlamasını gençlere örnek olmasını onun kollarında yükselen bi Avrupa kupası daha görmek istiyorum. Var mı itirazın?

linderoth yapılan muamele neden turk oyunculara yapılmıyor anlamadım hala yatark para kazanıyor ozaman neden hakan şükür takımın agabeyini artık oynama dedik neden bulentkorkmaza jubile yaptırmadık

linderoth yapılan muamele neden turk oyunculara yapılmıyor anlamadım hala yatark para kazanıyor ozaman neden hakan şükür takımın agabeyini artık oynama dedik neden bulentkorkmaza jubile yaptırmadık

Günümüz futbolunda Jübile diye birşey yok artık. Saydığın isimlerin kontratı bitti. Yönetim uzatmayınca futbolu bıraktılar. Ki Hakan Şükür'e teklif etmedikleri şey yoktu. O kabul etmedi. Keza Hasan Şaş da öyle. Linderoth da düzelmediği sürece sezon sonu gidecek. Sözleşmesi bitiyor çünkü.

Jubile teklif edilen bütün futbolcular; ben devam edicem dedi.

Kral bıraktıtan sonra da Hasan Şaş bıraktıktan sonra devam edicez dediler.

Ha her şeyi doğru mu yaptı yönetim ; bu konunun iç yüzünü bilmiyorum ama jubile konusuna futbolcuların sıcak bakmadığı kendi yaptıları açılmalardan belli oluyor.

Devam etmek istediler; olmadı.

Jubile teklif edilen bütün futbolcular; ben devam edicem dedi.

Kral bıraktıtan sonra da Hasan Şaş bıraktıktan sonra devam edicez dediler.

Ha her şeyi doğru mu yaptı yönetim ; bu konunun iç yüzünü bilmiyorum ama jubile konusuna futbolcuların sıcak bakmadığı kendi yaptıları açılmalardan belli oluyor.

Devam etmek istediler; olmadı.

Hasan Sas'a jubile yapamazlar diye okudum bir yerde?

Biliyorum Tobi'yle alakasi yok ama. Hasan Sas doping sayesinde 6 ay ceza yemisti, ve ordan jubile hakki kalkti diye okumustum.

Tobi'ye gelince.

DØN BE, NAZLANMA ARTIK

Yürü git artık be adam görmek istemiyorum seni bıkkınlık geldi.

Günümüz futbolunda Jübile diye birşey yok artık. Saydığın isimlerin kontratı bitti. Yönetim uzatmayınca futbolu bıraktılar. Ki Hakan Şükür'e teklif etmedikleri şey yoktu. O kabul etmedi. Keza Hasan Şaş da öyle. Linderoth da düzelmediği sürece sezon sonu gidecek. Sözleşmesi bitiyor çünkü.

aynen..

Geri
Üst Alt