#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Malatya maçında bile oynayamadığına çok üzülüyorum. Artık beklentim kalmadı benim Linderoth 'tan...

Yazık böylesi bir oyuncu al, oynatamadan sürekli sakatlıklarla boğuşsun ve hiç yararlanama...

Adam artık revirde kalmaktan doktor çıktı..Yeni sağlık kurulu başkanı yaparsa Adnan polat onu şaşırmam..

Linderoth geçen sezon oynadığı maçlarda bana göre muzzam oynamıştı. Özellikle Olimpiyat Stadyumu'nda 4-1 kazandığımız Rizespor maçı ile Ali Sami Yen'de 2-1 kazandığımız Beşiktaş maçlarının adamıydı. Ama maalesef çok şanssız şekilde sakatlandı. Avrupa'nın en güçlü ve profesyonel oyuncularından biri olduğu için sakatlığını tamamen şanssızlık olarak değerlendiriyorum. Nokta transferdi, bir buçuk yıldır yararlanamıyoruz ama asla ümitsiz değilim. Evet, 1,5 yıl yattı, ama sağlam bir Linderoth 3-4 yıl çıkar, aslanlar gibi oynar. Öyle ümit ediyorum en azından.

Bir iyileşse de çıkarsa bile diyemiyorum artık.Adam düzelemiyor yaaa.Ne hayaller kurduydum hepsi yalan oldu valla.

Ben bu adam kadar tedavi görsem doktor olurdum ya.:DArtık hiç umudum kalmadı.

"Sakin olmalıyım"

Takımımıza büyük umutlarla gelen ancak yaşadığı sakatlıklar yüzünden 1.5 yılda sadece 14 maçta forma giyebilen Tobias Linderoth, İsveç basınına çarpıcı açıklamalar yaptı.

Takımımıza büyük umutlarla gelen ancak yaşadığı sakatlıklar yüzünden 1.5 yılda sadece 14 maçta forma giyebilen Tobias Linderoth, İsveç basınına çarpıcı açıklamalar yaptı.

Boras Tidning gazetesine konuşan tecrübeli futbolcu, tedavisinin sürmesi nedeniyle hazırlık dönemindeki maçlarda oynamamasıyla ilgili olarak, “Artık olayları daha sakin karşılamak zorundayım. Takım arkadaşlarıma yetişmek için yaptığım çalışmalar benim için zordu. Eğer tedbirli davranmış olmasaydık, başka bir sakatlık meydana gelebilirdi” dedi.

Kısa bir süre daha özel bir program dahilinde çalışacağını vurgulayan İsveçli futbolcu, “Kalçam ve ayağım iyi durumda. Geçen yıl boyunca yaşadıklarımdan sonra vücudum hakkında çok fazla şey öğrendim. Vücudumun bana verdiği sinyalleri önemsemek zorundayım” diye konuştu.

Sivasspor’la hafta sonu oynanacak maçta kadroda yer almayı çok istediğini de dile getiren Linderoth, “Yeniden sakatlanma korkusu yaşıyor musun?” sorusuna ise “Eskisinden daha fazla tedbirli olacağım çok açık. Fakat kendimi hazır hisseder hissetmez herhangi bir sorunla karşılaşacağımı düşünmüyorum” yanıtını verdi.

Kaynak: Milliyet

Bu adam 5-6 maç üst üste oynasın kurban kesecem :D

Son 2 senedir liverpool'daki kewell'ıda geçti..

Daha faydalanamayız bundan..Verdiği röpmrtajda bi daha iyişecemeyeceğinin kanıtı gibi..!!

Sezon sonu gönderilir diye düşünüyorum..

ben Linderoth'dan umudumu kesmem...

Artık son umutlarımızıda tüketiyo.

Biraz daha sabredelim bakalım zaman ne gösterecek bize?

Başaracağına inanıyorum Tobi...:007::ka19:

Ben inaniyorum kendisi,no problemo.

Dönse mükemmel olacak ama.:(

Adam milli takımda ayağına darbe alıyor ilk önce ödem var deniyor 3 hafta yok deniyor gidiş o gidiş..Anlamadım ben bu işi..Ödem bu kadar sürer mi..?

Ödem kırıkdan daha kötü diye biliyorum ben...:(

Geri
Üst Alt