#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Linderoth'un derdi büyük!

Güleryüzlülüğü ve uyumuyla Galatasaray’da herkesin sevgilisi olan Tobias Linderoth, sakatlık derdinden kurtulamamanın üzüntüsünü yaşıyor. Sarı kırmızılıların sağlık kurulunun adeta üzerine titrediği İsveçli yıldızın, sadece futbolcularda değil tüm sporcularda nadir rastlanan üç rahatsızlıktan birini geçirdiği ama herşeye rağmen bir gün bile şikayet etmediği öğrenildi.

Sağlık kurulunun gönlünü kazanan Linderoth için, "Galatasaray takımı uzun yıllardır böyle futbolcu görmedi. Ağzı var, dili yok" denirken, İsveçli oyuncunun bir an önce sahalara dönmesini takım arkadaşları da dört gözle bekliyor.

Yüzü belli ediyor

Linderoth’un sakatlığının dünyada az görünen bir rahatsızlık olduğunu belirten sağlık kurulu, "Kalça kemiğindeki arıza değişik gruplara giriyor. Bu bölgeden büyük acı duyuyor. Linderoth bir gün iyi, bir gün kötü oluyor. Kendisine, "Ağrın var mı?" diye sorduğumuzda, "Yok" yanıtını alıyoruz. Ağrısı olduğu zaman yüzü belli ediyor. Diğer yabancılar tedavileri için onun gibi programlı bir yol izlemiyor. Onun tekrar eski formuna kavuşmasını istiyoruz ama sakatlığı yolumuzu tıkıyor" dediler.

Çok seviliyor

Takım içinde de ayrı bir hayran grubu olan Lindorth’u bir an önce aralarında görmek istediklerini vurgulayan Galatasaray’ın yıldızı Arda, Servet ve Ayhan, "Bu kadar özveri ile çalışan, büyük bir özveri örneği gösteren arkadaşımızı çok seviyoruz. Kendisini hep aramızda görmek istiyoruz. Bizler zaten duygu taşıyan insanlarız. Beyefendiliğine ve kalitesine hayranız. Onu çok seviyoruz ve sevdiğimiz için de bağrımıza basıyoruz" diye konuştular.

Linderoth ise sahalardan uzak kalmasının kendisine büyük acı verdiğini söyledi, "Hayatın neler getireceğini kimse kestiremez. Beni de böyle bir şanssızlık yakaladı. Onu da çekmek zorundayım" dedi.

''Ağrın var mı sorusuna ''yok'' cevabını veriyor içim acıdı birden bu adamın psikolojisi bozulmuştur kolay mı 1.5 senedir top oynamıyorsun bir ailen var sözleşme imzaladığın takımın ve o takımın güzide taraftarı var herkesin beklentisi çok yüksek ve seni kronik sakat diye anıyorlar bir zamanlar İce Man diye anılırken gerçekten çok acı bir durum! geri dönme umudu olsa keşke!

büyüksün be lilili..

gitme ya sen kal bizde bi kaç sene tedavi ederiz biz seni :)

tobi hakkında söylediğiniz sözlere inanamıyorum size hiç yakıştıramıyorum... tobi'nin nekadar iyi bir futbolcu olduğunu bildiğiniz halde... adama destek olacağınıza dahada üstüne gidiyorsunuz... tobi en az 3 hafta içinde takımdaki yerini alıcak ondan sonra utanırsınız bu sözlerinize... o bizim en iyi oyuncularımızdan biri, tamam bir şanssızlık olmuş, uzun bir sakatlık geçirdi.. taraftar olarak görevimiz ona destek olmaktır köstek diğil... o üzülmüyormu sanıyorsunuz?... adamın hayatı bu.... lütfen biraz acımasız olmayın yau meira'ya yaptığınız gibi.. Kaldıki tobi'nin elinde olan birşey diğil... ben tobi'yi karşılıksız seviyorum var mı ulan?... döneceği günüde sabırsızlıkla bekliyorum... sahaya çıktığı an ayaklarının önüne çiçek buketi atacağım.. ıh olsun tobi karşıtlarına...

Resmen içim parçalandı.:(İnşAllah en kısa zamanda sahalara dönersin.

Çok sevdigim bir oyuncuydu ama bir türlü düzelemedi nazarmı var ne üstünde bi kurşun döktürsek:ka19:

Nonda ya gelen büyücüler gelsin bi ise yarar belki :)

Geçen sene özellikle Rize ve Sion maçlarında güzel oynamıştı ama ondan sonra daha izleyemedik

Döndükten sonra gine eskisi gibi olacakmı orasıda meçhul :o

Geçen sene özellikle Rize ve Sion maçlarında güzel oynamıştı ama ondan sonra daha izleyemedik

Döndükten sonra gine eskisi gibi olacakmı orasıda meçhul :o

eskisi gibi olurda döneceğini sanmıyorum..:DHele bu tür haberler çıktıkça sakatlığının kalıcı olduğu anlaşılıyor..

''buz adam, cam adam, ice-man,'' Nerdesin?:(

barız muzmın sakat lınderoth donsede eskı gunlerıne donmesını beklemıyorum umudu kestım sene sonu gıder

buz adam, cam adam, ice-man, kötürüm., müzmin sakat, sezonu kapadı..! taglar yakıyor :D

ya bir aydır ligler oynanmıyor adam hala duzelemedi her mac oncesi bu mac oynanacak diyor resmi sitemizde takımda ayri çalişma yaptıgı yazıyor umudu keselim artık.

Geri
Üst Alt