#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Linderoth'un maç oynama meselesi Türk filmlerine taş çıkartır Türk filmlerinde yürüyebilecek miyim doktor geyiği olur ya buna çok benziyor Tobinin durumu.

Linderoth'a Madison Square Garden yakışır..

2ihvvat.jpg

ultrAslan için yeni görev Linderoth bir daha sakatlanırsa ortadan kaldırılsın. Her iyileştiği zaman yeni transfer gözüyle bakıoz ama sürekli hayal kırıklığı...

Umarım........

Gerisini getirmeyeceğim...

İyileştiğini gördüm ya gene artık ölsem de gözüm açık gitmez. Şaka bir yana bu sefer normal sakatlık dışın da (oda olmasın ama olacaksa mümkünse kısa olsun :D sipariş sanki), sakatlık olmasın.

İyileştiğini gördüm ya gene artık ölsem de gözüm açık gitmez. Şaka bir yana bu sefer normal sakatlık dışın da (oda olmasın ama olacaksa mümkünse kısa olsun :D sipariş sanki), sakatlık olmasın.

:D Banada døner :D

Insallah birsey gelmez yine basina. ´

Zaten bile bile daha oynatmadilar 20-30 dakika normalde oynatilirdi. ama sakatligi iyice gecmesini bekledi Rijkaard ve ekibi. Ve iyi yaptigini dusunuyorum. Linderoth Rijkaard'in elini daha da guclendirecektir. Insallah bir sansizlik olmaz.

dün gazetede bükraş maçında oynaması için özel program uygulanıyor diye bir yazı okudum, sonra tobi'nin kendine güvenen açıklamaları...

inşallah bir daha sakatlık yüzü görmez...

Bence sakatlık yaşayacak. Ama bunların ufak sakatlıklar olacağını düşünüyorum. Maç eksiği çok fazla olduğu için vücut elbet bir yerden atar gibime geliyor.

ulan hadi gelde toparla şu orta sahayı. bedavadan yatıyorsun 2 senedir. şimdi zaman senin olmalı tobi. hadi koçum...

2 hazırlık maçındada oynadı sakatlanmadı. Şaşırdım :)

TSL'nin en iyi orta sahası çift yön orta sahası bence.

Muhteşem bi kalite.

Şanssızdı o kadar.

Sakatlığı geçti, bi daha sakatlanırsa zaten %99.99 gönderilecek.

İnşallah sakatlanmaz ya :S

Daha önce kaç kere sakatlandı geri döndü yine sakatlandı. Bakalım bu sefer ne olacak. Artık bazı şeyleri sahada oynayarak ispatlaması lazım.

Totem yapıyorum,Kesin Sakatlanacak yine.(İnsallah yanılırım).

Viking toparlan da bi Amon Amarth yaparız :D

Tobi'nin basinda cinler geziyo:D

Kis Kis cinler kis kis, Yallah yallah yallah:D

2.5 senedir O'nu bekliyoruz...

O ise sakatlığının geçmesini!

SPORT-07s69-linderothmini-766_438.jpg
Tobias+Linderoth.jpg

_42266512_cl2.jpg

Bu fotoğrafların ortak bir noktası var. Bir futbolcu bulunduğu takımlarda kaptanlığa yükseliyorsa bu onun istikrarlı bir oyuncu olduğunu gösterir. Ufak bir araştırma yaptım. Everton'daki ilk senesinde fazla forma şansı bulamamış. 22 yaşındaymış o zaman. 2. senesinde bir sakatlık geçirmiş ve 6 aya yakın oynayamamış. Ama döndükten sonra 4,5 sezon arka arkaya eksiksiz oynamış. 77 kere de milli olmuş.

Bize geldiği ilk sezonda arka arkaya 12 maç forma giydi. Hiçbir problem yoktu. Sonra sakatlandı tıpkı Everton'daki gibi ama bir türlü dönemedi. Bunun sebebi bizim sağlık ekiplerimi yoksa Tobi'mi merak ediyorum.

hadi be linde beklettigin yetti artik ......

Trabzon maçında sahada inşallah.

Geri
Üst Alt