#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Linderoth bu sakatliktan cikip tam randimanli oynayamaz.Sezon sonunda yollarimizi ayirmaliyiz.

Bi oynasında tam randıman olmasada olur.

Linderoth tarzı oyuncuların oyun tarzı bellidir, şans verdinmi en iyisini yapar yani randıman alırsınız her türlü çünkü böyle bir ekolle yetişen futbolcu kendisi.. Tek dileğim bir an önce iyileşmesi ve form tutması gerisi çorap söküğü gibi gelecektir..

Kendini biran önce toplayıp müthiş oynaması gerek seneye takımda kalması için!

Linderoth tarzı oyuncuların oyun tarzı bellidir, şans verdinmi en iyisini yapar yani randıman alırsınız her türlü çünkü böyle bir ekolle yetişen futbolcu kendisi.. Tek dileğim bir an önce iyileşmesi ve form tutması gerisi çorap söküğü gibi gelecektir..

Katılıyorum bu yoruma.İsveç ekolü.2 sene oynamasa da yine çıkar en iyisini oynar.

senin futboldan harbi harbi anladığını hep biliyordum zaten :ka19: alın size yorum ! iyicene okuyup sindirin haydin...

Tam Linderoth'a göre bir maç , ama işte gel görki bu maçta da oynamayacak büyük ihtimalle. O sahada 1 metre kar olsa yinede oynayaca türden bir adam :D

Bu adam ne zaman iyileşek yaa sıkılmaya başladım artık...

en yakın zamanda iyileşse iyi olacak Galatasarayın ona ihtiyacı var

ya bu adam iyilesmez.Ben umidimi devre arasi kampinda kestim ondan artik

Hala çıkmadı mı antrenmana?

Yok ya sıvısında eriyen buz :D etiket gibi!

Ya birakin allah askina...

Iyi oyuncu olabilir...kaliteli oyuncu olabilir..

ama tek bir gercek var ortada: Galatasaray'a simdiye kadar cok bir katkisi olmadi.

Yazik..cok yazik..

Hiç olmadıki "çok bir" olsun :D

nekadar dürüst calişkan iyi niyetli bir insanda olsa umudu kestim saglam bir tobi bu ligde kral olur ama iyileşince bile umudum yok yine sakatlanır baksanıza lige ara verildi iyileşti deniliyordu hala ortada yok umudu keselim ayhanımız var bizim . kewell ugurucar hasanşaş geri dönsün yeter bize

Geri
Üst Alt