#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

oyun stili ernste benziyo

ernsten daha kaliteli ama ne yazık ki faydalanamıyoruz

bizim ortasahamızda ernsti istemez misiniz?

Trabzon maçında olmasa da Fener maçında sahada görmek güzel olabilir onu. Top tutan, top dağıtabilen iyi bir oyuncuydu hatırladığım kadarıyla. :D

Bu fotoğrafların ortak bir noktası var. Bir futbolcu bulunduğu takımlarda kaptanlığa yükseliyorsa bu onun istikrarlı bir oyuncu olduğunu gösterir. Ufak bir araştırma yaptım. Everton'daki ilk senesinde fazla forma şansı bulamamış. 22 yaşındaymış o zaman. 2. senesinde bir sakatlık geçirmiş ve 6 aya yakın oynayamamış. Ama döndükten sonra 4,5 sezon arka arkaya eksiksiz oynamış. 77 kere de milli olmuş.

Bize geldiği ilk sezonda arka arkaya 12 maç forma giydi. Hiçbir problem yoktu. Sonra sakatlandı tıpkı Everton'daki gibi ama bir türlü dönemedi. Bunun sebebi bizim sağlık ekiplerimi yoksa Tobi'mi merak ediyorum.

Evet çok istikrarlı sakatlanıyor maaşallah nazar deymesin

Evet çok istikrarlı sakatlanıyor maaşallah nazar deymesin

Alıntı yaptığın mesajı okumayı deneseydin ya.

Bize geldiği ilk sezonda arka arkaya 12 maç forma giydi. Hiçbir problem yoktu. Sonra sakatlandı tıpkı Everton'daki gibi ama bir türlü dönemedi. Bunun sebebi bizim sağlık ekiplerimi yoksa Tobi'mi merak ediyorum.

Sebep tobi tabiki..Hiç müdahale olmasa kendi kendine iyileşirdi yahu 2 senede..

yılda bir oynuyo zaten bari fb maçına denk gelse:D

Sakatlığı geçmiş diye duymuştum. Dün en azından bi son 20 dakika oynaması iyi olabilirdi.

Fenerbahçe maçında bu ön libero düzenini istemiyorum..

2. devre takımın değişmezlerinden olacağını düşünüyorum tabiki sakatlanmazsa çünkü oda futbola susamıştır kendisini tekrar ispat etmek isteyecektir.

Rijkaard Tobi'yi Bukres'e karsi deneyecek gibime geliyor, ondan sonra kararini verecek FB macinda oynayacakmi diye.

Bence yani:D

Dinamo maçında barış-linderoth ikilisini denemesini isterim. En azından linderoth un oynayacağını düşünüyorum.

"Daha hazir degilim, oynatmayin beni nolur" diye yalvarmasa belki bi 45 d. sans bulur Dinamoya karsi.

Geri
Üst Alt