#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Topal-Linderoth veya Barış-Linderoth 'u görücez Bükreş maçında.

Bence iyi yaptı Rijkaard.

Her zaman sakatlıktan kurtulduğu an oynatılırdı sanırım ve gene sakatlanırdı.

Rijkaard bu sefer %100000 geçmeden oynatmıyor adamı. Yavaştan alıştıracak sanrım Dinamo maçında görebiliriz kendisini son 20-30 dk felan.

İnşallah sakatlanmaz, ona çoook ihtiyacımız var.

Bence iyi yaptı Rijkaard.

Her zaman sakatlıktan kurtulduğu an oynatılırdı sanırım ve gene sakatlanırdı.

Rijkaard bu sefer %100000 geçmeden oynatmıyor adamı. Yavaştan alıştıracak sanrım Dinamo maçında görebiliriz kendisini son 20-30 dk felan.

İnşallah sakatlanmaz, ona çoook ihtiyacımız var.

Bencede.

Sert bir mac olacagindan herkes emindi zaten.

Ne olursa olsun Linderoth kaliteli bir futbolcu.Bence onu son kez sakat görüyoruz.1 hafta içinde düzelcek ve o zaman göreceksiniz.

Dinamo maçında 11 de bekliyorum.(çok mu uçtum?)

tobi gozunu seveyim 2 mac saglam kal oyna disimi kiracam ya su dinamo ve fener maclarinda soyle mukemmel oynasan sakatlanmadan o maclari kazansak nasil olur ama super olur hadi bikere mutlu et bizi

Ne olursa olsun Linderoth kaliteli bir futbolcu.Bence onu son kez sakat görüyoruz.1 hafta içinde düzelcek ve o zaman göreceksiniz.

Aman diyim adam şimdi ölürmüş..Tövbe tövbe..:p Şaka bir yana Bükreş maçında oynasa biraz belki fener maçında görürüz sahada kendisini pek ihtimal vermiyorum ama..

inşallah bükreş maçında 20-30 dk forma şansı bulur ve rjkaard ı etkileyip fener maçında 11 oynar

Aslında fenerbahçe maçında Linderoth tarzı bir oyuncuya çok ihtiyacımız var.

Bu sefer iyi bir his var içimde, bu sezon bir daha sakatlanmaz gibi geliyor.

Rijkaard daha 2 mac üst üste oynamamis birini Fenere karsi ilk 11 de oynatmaz. Bukrese karsi iyi de oynasa, 90. d da oynasa.

Dinamo macinda 20/30 dakika oynarsa iyi olur.

Evet ya artık dayanamıyorum Mustafa Sarp'a. Ayhan-Linderoth hep özlediğim orta saha.

Mustafa Sarp bana biraz havalanmıs gibi geldi üzerindeki formanın agırlıgını kaldıramyor suan sahada belki bir kac hafta dinlendirilirse iyi olur . Mehmet Topal'da anlam veremedigim bir form düsüklügü var sahada emanet gibi duruyor topla gereksiz oynamalar saga sola cekmeler . Bence linderoth biran önce ilk 11'e gecmeli ayhanla ikisinden max. seviyede bu sene faydalanmalıyız. Fener macında bir süpriz degil 2 süpriz bekliyorum . Hem linderothu sahada görmek hemde ondan gol bekliyorum . LINDEGOOL !!!

Linderoth'u artık sahada görmek istiyoruz.

Ayhan'ın şu son görüntüsünü katlanmak çok zor.

Linderoth bir daha sakatlanmaz insallah, bu sene Linde'nin senesi:)

Geri
Üst Alt