#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

editle mesajını editle fenerlier fln okumasın oturma organıyla gülerler bu mesajına hadi biz yabancı değiliz :o

seni kandırmışlar git bi daha sor bakalım ingilizlere ama hakiki ingiliz olsun çakma olmasın ha futboldan da anlasın

everton 01-02 - 6 maç

everton 02-03 3 maç

everton 03-04 23 maç

müthiş kariyer haklısın :boohoo:

ingilizlerde futboldan anlamıyor canım son sezon müthiş bi grafik yakalayıp 20 maçın üstüne çıkmayı başaran bi admaı nasıl kovarlar anlamak mümkün değil :o

isveç milli takımının kaptanı ha?

larrson neydi peki :allaalla6vr: 2-3 maç 2. kaptanlık yapmış tutturmuşsunuz bi isveç millli takımının kaptanı diye ayrıca milli takımın çok önemli bi oyuncusu olmasına rağmen 06 dünya kupasında sakat olmamasına rağmen ve kadroya çağrılıdığı halde bi kere bile 11 de şans verilmeyen önemli bi oyuncu :o

Bilmediğin adamlar hakkında yorumlar yapma komik duruma düşüyorsun. Linderoth'u en yakından tanıyanlardan biriyim bu forumda. Önceki sayfalara git bak çok detaylı yazılar yazmıştım sakatlığı hakkında. Oynadığı her takımda kaptanlığa yükselmiş, İsveç milli takımının yıllarca beyni ve kaptanı olan bir adamdır Tobias.

Futbolcu özellikleri ile çok daha büyük kulüplerde oynamaya yatkın bir adamdır Tobi. Everton'da ilk iki senesinde uzun dönem bir sakatlık geçirdi fazla oynayamadı. Hemde gençti o zamanlar. 3. sezonunda ise çok az maç kaçırarak oynadı. O sene sonunda Liverpool ve Arsenal, sırf geçirdiği uzun dönem sakatlık yüzünden güvenemeyip kadrosuna katmadılar. Sözleşmesi bitince ordan Kopenhag'a geçti. O takımda 3 sezonda 93 maçta forma giydi. Birkez daha Kaptanlığa kadar yükseldi. Kopenhag şampiyonlar liginde de başarılı olmuştu o dönem. Oyun liderleri Tobi'ydi. Manu-Kopenhag maçında performansına hayran kalmıştım. Transfer gündemimize girdiğinde en çok sevinenlerdendim. Kopenhag'daki o performansından sonra biz transfer ettik zaten. Kısa sürede ne kadar iyi bir orta olduğunu kanıtladı bize. Ama işte yine o sakatlığı uzun süre takımdan ayrı kalmasını sağladı. Bugün yine döndü. 5 maçtır da oynuyor. 11'e yerleştiğinde anlayacaksın Tobi'nin diğer orta sahalarımızdan ne kadar üstün olduğunu. Benim iddiam şu, eğer Tobi'nin şu uzun süreli sakatlık belaları olmasaydı en az avrupa'nın kalburüstü takımlarında oynardı. Değerini bilelim ve destekleyelim bu adamı.

bu adamdan medet uman hala var ya.lincolnüde bekliyomusunuz aynı şekilde acaba

bu adamdan medet uman hala var ya.lincolnüde bekliyomusunuz aynı şekilde acaba

Bu adamdan medet uman en önemli isim Rijkaard zaten. Onu takımda tutan da o. Söylediğin kişiler arasına Rijkaard da dahil oluyor.

Ayrıca 5 maçtır oynayan Tobi mi yoksa başka bir transfer mi yaptık?

Linderoth iyi bir oyuncu. Ama sadece o kadar. Ernst kadar belki ondan biraz daha kalitelidir. Yine de şu orta saha yapısında ilaç gibi gelir Galatasaray'a. Çölde bir bardak su evinizde içtiğiniz bir bardak sudan çok daha kıymetlidir. Böyle bir şey işte...

Ben de sevmiyorum ama keşke bir Emre Belözoğlu'muz ya da Appiah'ımız olsa...

O ismi kullanmayalım lütfen.

yahu kendini nasılda kandırıyorsun kardeşim.hangi 5 maç :) hala bişeyler mi bekliyorsunuz linderothtan :) Rijkaard hocamız henüz takımı tam tanıyamadı.o ayrı konu.tanısın şöyle bir sezonu bitsin.ondan sonra konuşuruz

yahu kendini nasılda kandırıyorsun kardeşim.hangi 5 maç :) hala bişeyler mi bekliyorsunuz linderothtan :) Rijkaard hocamız henüz takımı tam tanıyamadı.o ayrı konu.tanısın şöyle bir sezonu bitsin.ondan sonra konuşuruz

Linderoth'tan birşeyler bekleyenler neden seni bu kadar rahatsız ediyor? Tobi'den umutlu olanlar Tobi'yi tanıyanlar zaten. Üstte yazdığım uzun mesajım oku belki bir iki şey öğrenirsin.

Sözleşmesi bitene kadar oynar sonra gider ama belli olmaz. Yerine iyi bir yıldız bulamazsak kalabilir çünkü orta sahamızdaki kendi bölgesindeki en iyi ve kaliteli adam o.

Bilmediğin adamlar hakkında yorumlar yapma komik duruma düşüyorsun. Linderoth'u en yakından tanıyanlardan biriyim bu forumda. Önceki sayfalara git bak çok detaylı yazılar yazmıştım sakatlığı hakkında. Oynadığı her takımda kaptanlığa yükselmiş, İsveç milli takımının yıllarca beyni ve kaptanı olan bir adamdır Tobias.

Futbolcu özellikleri ile çok daha büyük kulüplerde oynamaya yatkın bir adamdır Tobi. Everton'da ilk iki senesinde uzun dönem bir sakatlık geçirdi fazla oynayamadı. Hemde gençti o zamanlar. 3. sezonunda ise çok az maç kaçırarak oynadı. O sene sonunda Liverpool ve Arsenal, sırf geçirdiği uzun dönem sakatlık yüzünden güvenemeyip kadrosuna katmadılar. Sözleşmesi bitince ordan Kopenhag'a geçti. O takımda 3 sezonda 93 maçta forma giydi. Birkez daha Kaptanlığa kadar yükseldi. Kopenhag şampiyonlar liginde de başarılı olmuştu o dönem. Oyun liderleri Tobi'ydi. Manu-Kopenhag maçında performansına hayran kalmıştım. Transfer gündemimize girdiğinde en çok sevinenlerdendim. Kopenhag'daki o performansından sonra biz transfer ettik zaten. Kısa sürede ne kadar iyi bir orta olduğunu kanıtladı bize. Ama işte yine o sakatlığı uzun süre takımdan ayrı kalmasını sağladı. Bugün yine döndü. 5 maçtır da oynuyor. 11'e yerleştiğinde anlayacaksın Tobi'nin diğer orta sahalarımızdan ne kadar üstün olduğunu. Benim iddiam şu, eğer Tobi'nin şu uzun süreli sakatlık belaları olmasaydı en az avrupa'nın kalburüstü takımlarında oynardı. Değerini bilelim ve destekleyelim bu adamı.

haklısın danimarka gibi dünyanın sayılı liglerinden kopenhagın maçlarını her hafta türk tvleri gösteriyordu zaten orda izlemişindir sende muhtemelen :o

premier ligte toplam 38 maç efa cup carlin cupbilmem ne cup derken rahat 60 maçı buluyor ama linderoth çok az maç kaçırarark son sezonunda evertonda 23 maç forma giyiyor haklısın :o peşinde arsenal manu olmasına rağmen son anda vazgeçiyolar ama evertondan da kovuluyor bu da güzel tabi muhtemeln everton yöneticileri futbolcudan anlamıyor :)

ah bi de şu gittiği her takımda kaptan oluyor efsanesi çıkarıyosunuz ya bayılıyorum bi arada hiç mr yüzü görmemişti dimi bu linderoth :allaalla6vr:

fatih can,

adamı bilmiyorsun bide karşı çıkıyorsun. neden peki ? sırf sakatlandı oynayamadı diye. şimdi düzeldi inşallah sakatlanmayacak bi daha. oynayınca göreceksin sonra diyeceksin nası bu adama karşı çıktım her mesajda kötülemeye çalıştım diye.

linderoth bu takımın en iyi oyuncularından kesinlikle. lütfen bilmeden atıp tutmayalım yahu !

fatih can,

adamı bilmiyorsun bide karşı çıkıyorsun. neden peki ? sırf sakatlandı oynayamadı diye. şimdi düzeldi inşallah sakatlanmayacak bi daha. oynayınca göreceksin sonra diyeceksin nası bu adama karşı çıktım her mesajda kötülemeye çalıştım diye.

linderoth bu takımın en iyi oyuncularından kesinlikle. lütfen bilmeden atıp tutmayalım yahu !

senden çok izledim linderothu kasma kendini bu kadar

her mesajda kötülemeye çalışmıyorum doğruları sölüyorum ben niye zorunuza gidiyor bu kadar anlamıyorum linderoth orta kalitede tipik kuzey avrupa stili orta alan oyuncusudur sizin şişirdiğiniz kadar bi oyuncu değildir

karşı çıkarım 30 yaşına gelmiş galatasaraya 3 senede hiç bi faydası dokunmamış adama neden çıkmayayım

senin dediğin gibide bi şey olmucak bu adam zaten son aylarını yaşıyor sene sonu yolcu banko 11 de flnda oynayamaz kronik sakat babası evertondaykken açıkladı ağır antraman programlarına gelemez bu adam gerçekleri görün biraz araştırın öğrenin boş boş gider yqapmayla olmaz bu işler

Fatih, cansın canansın ama bu kadar yeter. Adam iyileşti, düzeldi. Kimileri gibi sakatlanıpta, deplasmana gitmeyeyim gibi bahaneleri yok. İyileşmesine bakıyor ve düzeldide. Tipik orta saha oyuncusu deyipte kesip atmak kolay. O normal bir oyuncu gözüyle baktığın Linderoth bu takımda tüm futbolculara nasıl basit oynanmalıdır dersi bile verebilir. Hatta Barış, Ayhan, Sarp, Topal, Gökhan, Servet gibi adamların hepsi Linderoth'un oyun zekası ve basit oynamasını dikkatle seyretmelidir. Adam bir kere cool, sırıtmıyor. Bu takıma müthiş katkılar yapar bu zekasıyla, bu kadarda abartmanın alemi yok. Saydıklarının hepsi geçmişte kalmış, yaşanmış. Sadece geçmiş, o kadar.

Sözleşme yenilenmeyecekmiş Niye beklediniz 2 yıl ???.

Fatih Can'ın ne kadar yalancı ne kadar boş yazan bir insan olduğunu kanıtlayalım sevgili arkadaşlar.

Yıllardan 2006,aylardan Haziran,aa o da ne Dünya Kupası.İsveç İngiltere ile oynuyor,yok artık o da nesi Linderoth kadroda ! + 11'de !

BBC SPORT | Football | World Cup 2006 | Sweden 2-2 England

Üstelik İsveç'in ilk golünde asisti yapan isim kendileri !

YouTube - Sweden 2-2 England World Cup 2006

ayrıca milli takımın çok önemli bi oyuncusu olmasına rağmen 06 dünya kupasında sakat olmamasına rağmen ve kadroya çağrılıdığı halde bi kere bile 11 de şans verilmeyen önemli bi oyuncu

İngiltere maçı dışında Trinidad karşılaşmasında da 11'de

BBC SPORT | Football | World Cup 2006 | Sweden 0-0 Trinidad & Tobago

Paraguay maçında da

BBC SPORT | Football | World Cup 2006 | Sweden 1-0 Paraguay

2.turdaki Almanya maçında da !

BBC SPORT | Football | World Cup 2006 | Germany 2-0 Sweden

Gerçekler bunlar mı sayın Can ?

Fatih Can'ın ne kadar yalancı ne kadar boş yazan bir insan olduğunu kanıtlayalım sevgili arkadaşlar.

Yıllardan 2006,aylardan Haziran,aa o da ne Dünya Kupası.İsveç İngiltere ile oynuyor,yok artık o da nesi Linderoth kadroda ! + 11'de !

BBC SPORT | Football | World Cup 2006 | Sweden 2-2 England

Üstelik İsveç'in ilk golünde asisti yapan isim kendileri !

YouTube - Sweden 2-2 England World Cup 2006

İngiltere maçı dışında Trinidad karşılaşmasında da 11'de

BBC SPORT | Football | World Cup 2006 | Sweden 0-0 Trinidad & Tobago

Paraguay maçında da

BBC SPORT | Football | World Cup 2006 | Sweden 1-0 Paraguay

2.turdaki Almanya maçında da !

BBC SPORT | Football | World Cup 2006 | Germany 2-0 Sweden

Gerçekler bunlar mı sayın Can ?

Bazı kendini bilmeden yorum yazan sevgili klavyeşörlere en güzel yanıtı vermiş Sn. Murat Durgun :)

BAAAAAAAAM

slap.jpg

Linde ye gösterdiğiniz sevginin verdiğiniz değerinin yarısını bide Türk futbolculara göstermeyi deneseniz!!!!

Geri
Üst Alt