#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Fatih Can'ın ne kadar yalancı ne kadar boş yazan bir insan olduğunu kanıtlayalım sevgili arkadaşlar.

Yıllardan 2006,aylardan Haziran,aa o da ne Dünya Kupası.İsveç İngiltere ile oynuyor,yok artık o da nesi Linderoth kadroda ! + 11'de !

BBC SPORT | Football | World Cup 2006 | Sweden 2-2 England

Üstelik İsveç'in ilk golünde asisti yapan isim kendileri !

YouTube - Sweden 2-2 England World Cup 2006

İngiltere maçı dışında Trinidad karşılaşmasında da 11'de

BBC SPORT | Football | World Cup 2006 | Sweden 0-0 Trinidad & Tobago

Paraguay maçında da

BBC SPORT | Football | World Cup 2006 | Sweden 1-0 Paraguay

2.turdaki Almanya maçında da !

BBC SPORT | Football | World Cup 2006 | Germany 2-0 Sweden

Gerçekler bunlar mı sayın Can ?

vallahi iyi geçirmişsin üstad :asd:

3447786819.jpg

rl2.jpg

2004’te Danimarka’ya gitti ve FC Kopenhagen’ı zirveye taşıyan kadronun temel taşı oldu. Üç sezondaki 127 maçın tamamında ilk 11’de başladı. Performansını 6 golle süsleyen Linderoth, iki de Danimarka şampiyonluğu yaşadı. Linderoth bu sürede 2 kırmızı, 41 sarı kart gördü.

İsveç Milli Takımı’nda da kilit rol üstlenen Tobias Linderoth, ikinci kaptanı olduğu(1.kaptan Larsson'du) ekiple 1999’dan beri 74 maça çıktı, 2 gol attı.

2002 ve 2006 Dünya Kupası, 2004 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele eden İsveçli yıldız, 2002 Dünya Kupası’nda bir maçta 96 dakika sahada kalıp 14.6 kilometre koşarak adından söz ettirdi.

Eşi Maria Linderoth ile 25 Ekim 2006’da ilk kez çocuk sevinci yaşayan Tobias Linderoth, aynı yıl ülkesinde “Yılın En İyi Orta Saha Oyuncusu” seçildi.

Tamam arkadaşlar vurmayın, öldü çocuk:)

Ne kadar çirkin bir kıskançlık.Bu adamların hepsi Galatasaray formasını giymiyor mu ? Yabancısı Türkü mü olur bunların ?

2.5 yıldır Linderoth yerine bu formayı giyen,terleten Ayhan a gösterilen tepkiler ne boru mu!!!

Bu forumda omuzlarına asılan mod. bandıyla takılan insanların Ayhan ve Ayhan gibi emektar Türk topçularına neler deniği ortada...2.5 Yıldır Linde ye gösterilen sevgi Ayhan a niye küfür olarak döner.Bunu biri bana açık

2.5 yıldır Linderoth yerine bu formayı giyen,terleten Ayhan a gösterilen tepkiler ne boru mu!!!

Bu forumda omuzlarına asılan mod. bandıyla takılan insanların Ayhan ve Ayhan gibi emektar Türk topçularına neler deniği ortada...2.5 Yıldır Linde ye gösterilen sevgi Ayhan a niye küfür olarak döner.Bunu biri bana açık

Ayhan'ı seven de var sevmeyen de,Linderoth da aynı şekilde.Aşırı derece de abartıyorsun olayı.Lincoln'e,Saidou'ya,İnamoto'ya,Heinz'a,İliç'e,Baros'a,Nonda'ya küfredilmemiş gibi konuşuyorsun.Söylediklerin saçmalıktan başka birşey değil,kusura bakma.

Ayhan'ı seven de var sevmeyen de,Linderoth da aynı şekilde.Aşırı derece de abartıyorsun olayı.Lincoln'e,Saidou'ya,İnamoto'ya,Heinz'a,İliç'e,Baros'a,Nonda'ya küfredilmemiş gibi konuşuyorsun.Söylediklerin saçmalıktan başka birşey değil,kusura bakma.

Fatih'e aldırma sen.Lafın kime gittiğini biliyorum ben Murat. Sen hiç merak etme.

Linde nin bir üst level i monte edilmelidir bu takıma direk ön libero oynayacak hatta bence ön libero mevkisinde M.Topal ve M.Sarp ı kesemez.Kadroda bulunması yabancı şişkinliğinden başka bir şey katmaz.

Asla kötü oyuncu denemez bence mevkisinin en iyi adamlarından biridir ama aldığımız verim önemlidir ve 3 yıla yakındır aldığımız verim ortada.

MC diye tarif edilen yere iyi bir Appiah,Emana tarzı bir oyuncu monte edilmelidir.

Gerçi Rijkaard ın oraya isteyeceği adam pas tekniği yüksek bir oyuncudur ama benim tercihim ortasahanın direncini yükseltmek için zenci den yana:)

Linderoth'tan birşeyler bekleyenler neden seni bu kadar rahatsız ediyor? Tobi'den umutlu olanlar Tobi'yi tanıyanlar zaten. Üstte yazdığım uzun mesajım oku belki bir iki şey öğrenirsin.

ben bilmem orda burda ne yapmış.Galatasarayda Üç senede ne yapmış bu adam kaç maça çıkmış.artık bu tür oyunculardan kurtulmamız lazım.gitmesi gereken zaten çok adam var.en başında linderoth geliyor.Galatasarayın artık onu beklicek vakti yok.

Cogu sezon sonunda gitecek diyor.

Ama bir faktøru unutuyorsunuz.

Rijkaard faktøru. Linderoth Rijkaard'in gøzune girmeyi basarirsa yønetim yollamaz Linde'yi. Linde Rijkaard'in Xavi'si olacak:D

Linde gidince'de Emre Colak Rijkaard'in Xavi'si olacak:D

Bir İsveçli kız arkadaşım olsun isterdim,bide böyle Hasky köpeğim,bir de senin eskisi gibi oynamanı isterdim Tobi,konuyu senden açıp kızı kafeslemek,çok işe yarardın o zaman.

Bir İsveçli kız arkadaşım olsun isterdim,bide böyle Hasky köpeğim,bir de senin eskisi gibi oynamanı isterdim Tobi,konuyu senden açıp kızı kafeslemek,çok işe yarardın o zaman.

Hahaha iyisin Sinancim yine.

Facebook'a gir bul bir isvecli:D

Geri
Üst Alt