#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Sen öylesin aga,ben 26 yaşındayım daha bir tane bile kız arkadaşım yok,düşün işte.Anca Huzur evine gidiyorum bazen,orada yaşlı hemşirelerle göz temasım oluyor :D

Sen 7 yas nasil yaslandin birden renkdas :D

Girme simdi hemsirelere Popovych'lere.

Fatih Can'ın ne kadar yalancı ne kadar boş yazan bir insan olduğunu kanıtlayalım sevgili arkadaşlar.

Yıllardan 2006,aylardan Haziran,aa o da ne Dünya Kupası.İsveç İngiltere ile oynuyor,yok artık o da nesi Linderoth kadroda ! + 11'de !

BBC SPORT | Football | World Cup 2006 | Sweden 2-2 England

Üstelik İsveç'in ilk golünde asisti yapan isim kendileri !

YouTube - Sweden 2-2 England World Cup 2006

İngiltere maçı dışında Trinidad karşılaşmasında da 11'de

BBC SPORT | Football | World Cup 2006 | Sweden 0-0 Trinidad & Tobago

Paraguay maçında da

BBC SPORT | Football | World Cup 2006 | Sweden 1-0 Paraguay

2.turdaki Almanya maçında da !

BBC SPORT | Football | World Cup 2006 | Germany 2-0 Sweden

Gerçekler bunlar mı sayın Can ?

euro 08 i aç bakalım linderoth kadroda değilmiydi sakat olmamasına rağmen ilk 11 de bir kez bile forma giyemedi 08 yerine 06 yazmışım sende sazan gibi oltaya gelmişin isveç milli takımının çok önemli oyuncusu(!) neden oynamadı peki 08 de onuda anlat hele

herkes oltaya gelmiş hadi rasgele yeniden atalım oltayı bakalım bu sefer kaç tane düşücek

babası futbolcu linderothun evertondayken açıklıyor oğlumun futbol hayatı bitti diye bu adam ağır antremanı k-a-l-d-ı-r-a-m-a-z kronik sakat

size demet akalından tozpembe hayalleri hediye ediyorum

https://www.youtube.com/watch?v=zROFjynruFY

euro 08 i aç bakalım linderoth kadroda değilmiydi sakat olmamasına rağmen ilk 11 de bir kez bile forma giyemedi 08 yerine 06 yazmışım sende sazan gibi oltaya gelmişin isveç milli takımının çok önemli oyuncusu(!) neden oynamadı peki 08 de onuda anlat hele

herkes oltaya gelmiş hadi rasgele yeniden atalım oltayı bakalım bu sefer kaç tane düşücek

babası futbolcu linderothun evertondayken açıklıyor oğlumun futbol hayatı bitti diye bu adam ağır antremanı k-a-l-d-ı-r-a-m-a-z kronik sakat

YouTube - Demet Akalin-Toz Pembe 2009 yep yeni orjinal türkce video klip 2009

Dünya kupası 06 diyorsun sonra yanlışlıkla 06 yazmışım 08 yazmam gerekirmiş diyorsun. 08'de dünya kupası mı oynandı?

Ayrıca soruna cevap vereyim. 2008'de sakattı neyin ayrıntısını istiyorsun? Ameliyatlı belinlemi oynayacaktı turnuvada? 78 kez milli olmuş ve kaptanlık yapmış bir adama boş iddialar sallayıp kıvırmaya çalışıyorsun.

YouTube - Demet Akalin-Toz Pembe 2009 yep yeni orjinal türkce video klip 2009

fazla kivirtma gittikce batiyosun

Dünya kupası 06 diyorsun sonra yanlışlıkla 06 yazmışım 08 yazmam gerekirmiş diyorsun. 08'de dünya kupası mı oynandı?

Ayrıca soruna cevap vereyim. 2008'de sakattı neyin ayrıntısını istiyorsun? Ameliyatlı belinlemi oynayacaktı turnuvada? 78 kez milli olmuş ve kaptanlık yapmış bir adama boş iddialar sallayıp kıvırmaya çalışıyorsun.

euro 08 de skat değildi euro 08 i anlatmaya çalışmıştım sakat olmadığı kadroda olduğu halde ilk 11 de oynayamadı bi maçta sonradan oyuna girmişti boş iddda fln değil euro 08 yerine 06 dünya kupası yazmışım olabilir bi yanlışlık olmuştur ama anlatmak istediğim 08 di

bilmiyosun cevap veriyosun bi de belinden sakat diye arazi boş salla bel sakatlığı iyileşmişti güya o dönemde

euro 08 de skat değildi euro 08 i anlatmaya çalışmıştım sakat olmadığı kadroda olduğu halde ilk 11 de oynayamadı bi maçta sonradan oyuna girmişti boş iddda fln değil euro 08 yerine 06 dünya kupası yazmışım olabilir bi yanlışlık olmuştur ama anlatmak istediğim 08 di

bilmiyosun cevap veriyosun bi de belinden sakat diye arazi boş salla bel sakatlığı iyileşmişti güya o dönemde

Tercuman var mi yeminli olanindan :o

Fatiiiih??

Linde'den ne istiyorsun???

Linderoth Euro 2008 karosuna çağrıldı ama oynamadı doğrudur. Ancak oynamamasının sebebi sakatlığının tam geçmemesiydi. Düzelme ihtimali sebebiyle kadroya davet edildi. Belki de düzelmişti bilmiyorum ama riske etmemek için oynatmamışlardır öyle olduysa da.

Linderoth Euro 2008 karosuna çağrıldı ama oynamadı doğrudur. Ancak oynamamasının sebebi sakatlığının tam geçmemesiydi. Düzelme ihtimali sebebiyle kadroya davet edildi. Belki de düzelmişti bilmiyorum ama riske etmemek için oynatmamışlardır öyle olduysa da.

Bencede.

Büyü bozuldu ya artık bakmıyorum sakatlık haberlerine.

90 dakika oynayacağı maçı sabırsızlıkla bekliyorum.

Esasında çok iyi bunu herkes biliyor ama bu kadroda şans bulamaz..

Geri
Üst Alt