#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Kayseri maçında oynamasını uygun görüyorum.En azından bir devre falan.Bir anda çok şey beklemiyorum zaten inşallah yavaş yavaş toplar kendini.

Sivas maçında oynasın yerine adam yok Mehmet Güven oynayacağına Lindo oynasın daha iyi

Ciddi misin sen? Yani iyileşse bile mi yollanmalı yoksa dalga mı geçiyorsun anlamadım! :)

Ciddiyim ben bize en buyuk faydası topalı kazandırması her şerde bi hayır var derlerya buda onlardan artık bu saaten sonra tobinin bize + bişey katıcagına inanmıyorum ayrıca benim kendi görüşüm tobi cift yönü kullanan bir oyuncu degil defansif olarak iyi ama ofans olarak iyi degil gönderilip emana,appiah hamsik,gargano, kacar,ramires(cruzeiro),vidal tarzı bir adam almamız lazım cunku şimdiki takımda bunu bir tek ayhan oynayabiliyor ama onunda yetenekleri kısıtlı

Ciddiyim ben bize en buyuk faydası topalı kazandırması her şerde bi hayır var derlerya buda onlardan artık bu saaten sonra tobinin bize + bişey katıcagına inanmıyorum ayrıca benim kendi görüşüm tobi cift yönü kullanan bir oyuncu degil defansif olarak iyi ama ofans olarak iyi degil gönderilip emana,appiah hamsik,gargano, kacar,ramires(cruzeiro),vidal tarzı bir adam almamız lazım cunku şimdiki takımda bunu bir tek ayhan oynayabiliyor ama onunda yetenekleri kısıtlı
Linderoth'un ofansa saydığın isimler kadar faydası olmasada oyunu çift yönünü oynayabiliyor..Hemde çok çok iyi oynuyor..Linderoth'un özelliği kontraları mükemmel kesmek ve oyunu çok hızlı başlatmasıdır..Bu bize büyük maçlarda çok faydalı olacaktır..Tabi ozamana kadar sakatlanmazsa..Geçen sene linderothun bu özelliğini fazla göremedik çünkü çok az maç oynadı..

Bende ofansif yönünün kötü olduğunu düşünemiyorum.Hatta yerinde oynadığı maçlarda baya iyi katkı sağlıyordu.

Linderoth, Mehmet Topal'dan sonra Türkiye'nin en iyi DMC sidir. Oyunu iki yönlü çok iyi oynuyor da biz göremedik o ayrı. Ama gerçekten çok büyük bir transfer ve çok büyük bir oyuncu.

Artık sansızlıkmı deriz yoksa baska bişeymi orasını gecelim artık 1,5 sene oldu olucak bize hiç bişey katmamıs adamı sus diye tutucak halimiz yok 1,5 sene sonra sahalara dönen futbolcuda ölümüne savasacak futbolcu olurmu? heleki mevkisi savasmayı gerektiren kendinden ekstra bişeyler daha katman gereken bir mevki bunu tobiden bekleyebilirmiyiz? bize getirisi ne olur bizden götürüsü ne olur?

Linderoth bize çok faydalı olacak biraz sabredin...:)

Bu arada Sivas ta riske edilmemesi için kafileye dahil edilmemiş:confused::confused:

Artık, bu admadan bahsedilmesinden sıkıldım. Vallahi Lİnderoth denildimi sıkıntı veriyor bana. Ben bu adamın ne iyileşeceğine inanmıyorum, nede oynayabileceğine. Düzelirse ne ala, düzelmesede çokta önemli değil doğrusu. Sadece Galatasaray'ın parası havaya uçtu, ona üzülüyorum..

Bu sakatlık ne onun ne de Galatasay'ın suçu.Şanssızlık yakamızı bırakmıyor işte.Umarım sakatlığı iyice geçer ve kendisini gösterir;)

Sivas'da yok.Artık Kayseri'de oynar.

Kayseride ilk 11 de oynatmaz da 80 lerde oyuna sokabilir

Riske edilmeye edilmeye sezonu bitirdi be maşallah hala iyileşecekde form tutacakda GS 'da oynayacak

Artık sansızlıkmı deriz yoksa baska bişeymi orasını gecelim artık 1,5 sene oldu olucak bize hiç bişey katmamıs adamı sus diye tutucak halimiz yok 1,5 sene sonra sahalara dönen futbolcuda ölümüne savasacak futbolcu olurmu? heleki mevkisi savasmayı gerektiren kendinden ekstra bişeyler daha katman gereken bir mevki bunu tobiden bekleyebilirmiyiz? bize getirisi ne olur bizden götürüsü ne olur?
Bu yorumuna katılıyorum..ÜStelik tobias 30 yaşında bir futbolcu..Bakalım zaman herşeyi gösterecek..

O maçta oynamıyor bu maçta oynamıyor hangi maçta oynayacak.Böyle olacaksa satalım gitsin.

Artık gazetelerde sıkıldı Linderoth'un sakatlık haberini yazmayı herhalde gine sakatlandı Sivas'a gitmemiş ama kimse yazmamış :D

Geri
Üst Alt