Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yüzünü gözünü özledikValla adam neye benziyordu unuttum
![]()
Ciddi misin sen? Yani iyileşse bile mi yollanmalı yoksa dalga mı geçiyorsun anlamadım!![]()
Linderoth'un ofansa saydığın isimler kadar faydası olmasada oyunu çift yönünü oynayabiliyor..Hemde çok çok iyi oynuyor..Linderoth'un özelliği kontraları mükemmel kesmek ve oyunu çok hızlı başlatmasıdır..Bu bize büyük maçlarda çok faydalı olacaktır..Tabi ozamana kadar sakatlanmazsa..Geçen sene linderothun bu özelliğini fazla göremedik çünkü çok az maç oynadı..Ciddiyim ben bize en buyuk faydası topalı kazandırması her şerde bi hayır var derlerya buda onlardan artık bu saaten sonra tobinin bize + bişey katıcagına inanmıyorum ayrıca benim kendi görüşüm tobi cift yönü kullanan bir oyuncu degil defansif olarak iyi ama ofans olarak iyi degil gönderilip emana,appiah hamsik,gargano, kacar,ramires(cruzeiro),vidal tarzı bir adam almamız lazım cunku şimdiki takımda bunu bir tek ayhan oynayabiliyor ama onunda yetenekleri kısıtlı
Bu arada Sivas ta riske edilmemesi için kafileye dahil edilmemiş:confused::confused:
Bu yorumuna katılıyorum..ÜStelik tobias 30 yaşında bir futbolcu..Bakalım zaman herşeyi gösterecek..Artık sansızlıkmı deriz yoksa baska bişeymi orasını gecelim artık 1,5 sene oldu olucak bize hiç bişey katmamıs adamı sus diye tutucak halimiz yok 1,5 sene sonra sahalara dönen futbolcuda ölümüne savasacak futbolcu olurmu? heleki mevkisi savasmayı gerektiren kendinden ekstra bişeyler daha katman gereken bir mevki bunu tobiden bekleyebilirmiyiz? bize getirisi ne olur bizden götürüsü ne olur?
O maçta oynamıyor bu maçta oynamıyor hangi maçta oynayacak.Böyle olacaksa satalım gitsin.