#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

en cok bu adami kollayan benimdir bu forumda herhalde

artik bende susuyorum:) ne hali varsa gorsun

kardesim sakatken alerji ol, yada meniskusken bel kemigin buyusun

adam dalga gecer gibi lineer sekilde yasiyo sorunlari oynamamak icin:)

Adnan Polat, Haldun Üstünel kısacası tüm yöneticiler ve teknik direktörler kendi çocukları olsa bu kadar kasmaz lan, ciddiyim kasmaz:D

Ne diyim, adamın doktor paraları da gidiyor cepten, Allah sabır versin bizlere. :D

Bu adam mastürbasyon yapsa AIDS olur.

Ekşi'de böyle birşey vardı.:D

Bişeyi yok, grip diğerlerine geçmesin diye ayrı çalıştırılıyor. Hemen saydırın adama. Adım çıkmış 9 a inmez 8 e misali..

Bu adamı arka arkaya 10 maç ilk 11'de izledikten sonra artık sakatlığı atlattığını düşünebilirim.

Yav arkadaslar, grip adam, O yuzden saglik ekibiyle birlikte antrenman yapiyor.

"Tobias Linderoth, sağlık ekibi tarafından salonda takımdan ayrı olarak çalıştırıldı."

umarım griptir.. insan korkuyo takımla birlikte çalışmayınca afedersin...

Linde dønmessen en cok laf ben duyacagim :rolleyes:[/QU

yok be renkdaşım kim sana laf atacak :D 3 sene oldu anasını satim ayıptır ya. biz ayağı kırılan alperimize bile bakmadık ki uefa yarı finalinde o mücadelede ayağı kırılmıştı. bu adama vereceğimiz parayı alper tezcana verseydik daha büyük bir hayır işlerdik. tamam linde iyi biri olabilir ama GALATASARAY ımıza katkısı olmayan kimsenin benim gözümde değeri oyuncu olarak yani koskoca "0" dır. kimse de kızmasın. düzelmesini de kimse beklemesin. bende çok savunuyodum ama artık yok yani. yeter. ilk gönderilecek kendisi olmalıdır.

Bugün yine sakatlanmış ve Sağlık merkezinde tedavisine başlanmış. Ne diyeyim artık bilmiyorum.

"Tobi ortaya mr çektir tayfaya" diye tezahürat yapalım bence artık:)

Geri
Üst Alt