#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Bi aralar Servete söz geciremiyodu paso ileri cikiyodu forvet gibi, düzeldi zorda olsa, Sabriye söz geciremiyor oynadiginda. Linderoth iyilesti kadroya giremiyor neden? Belki oda para alamadi yönetimden oynamak istemiyor yada tam olarak oynamak istemiyo Skibbede olur diyo oynama bu mactada. Baska ne gibi aciklamasi olabilirki bunun?

barışın sakatlıgında banko ilk 11 de başlar bence... M.güven de iyi oynamıstı gecen sivas maçında.. kararsızlık bundandır...

Kayseri maçı için Linderoth M.Güven tercihi yapılacaksa ben M.Güven'in oynamasından yanayım çünkü Sivas maçında gerçekten çok güzel oynadı

Linderoth'u bir daha hiç izleyemeyeceğiz anlaşılan!

Hani bir laf varya bize faydası olmayan kilisenin papazını ..... diye bunu söyle cevire biliriz bize faydası olmayan ön liberoyu ...... gülermisin aglarmısın öyle bi durum:rolleyes:

Madem ki iyileşti,Niye oynamadı o zaman Malatya maçında ve Denizli maçı 2-0 olunca hiç anlamadım gerçekten.

Bi aralar Servete söz geciremiyodu paso ileri cikiyodu forvet gibi, düzeldi zorda olsa, Sabriye söz geciremiyor oynadiginda. Linderoth iyilesti kadroya giremiyor neden? Belki oda para alamadi yönetimden oynamak istemiyor yada tam olarak oynamak istemiyo Skibbede olur diyo oynama bu mactada. Baska ne gibi aciklamasi olabilirki bunun?

Güzel senaryo.. :rolleyes:

Kayseride'de oynamazsa umudu kesin.

kemik büyümesi vardi demi ?:(

nüksedip durur:confused:

Büyüyen kemigi alsalar daha cabuk iyileşirdi :D:D

Bana kalırsa bu sakatlık sadece futbol hayatını degil normal hayatınıda etkileyebilir. Moral olarak cöktügünü hissediyorum eski heycanı ve hevesi olacagınada inanmıyorum onun için bir an önce yolları ayırmanın zamanı geldi manevi destek saglanabilir ama yatan bir oyuncuya maddi destek saglamanın hiç bir akılcı tarafı yok yanılmıyorsam 1,5-2 mn € alıyor her ne kadar futbolcumuzu dusunsekte takımımız cıkarları herseyin önündedir.

Abimin dedigi gibi genc afrikalı veya guney amerikalı bulup oynatmamız lazım zaten orda oynayan 3 tane adamımız var barıs ayhan topal birde bu genci tuttursak hem sportif acıdan bişeyler alırız ondan hemde maddi acıdan

alicagi paranin ücte birini aliyormus sadece.

Nerden biliyorsun diye sorarsaniz, unttum :42:

alicagi paranin ücte birini aliyormus sadece.

Nerden biliyorsun diye sorarsaniz, unttum :42:

Bende bir yerde parası ile ilgili bunun gibi birşey duymuştum :o sanırım CNN'de Azis Üstel söylemişti yada başka biri tam hatırlayamıyorum :o

Bu adamın ne zaman bize yararı olacak ya.Sakatlığı geçti oynamıyor yok böyle bişey.

Bugün de antremandaydı,GSTV'de gördüm..

Durumu tam bir muamma cidden,bir bakıyorsun kadroda,antremanlara çıkıyor,1 hafta sonra bakıyorsun maç kadrosunda yok..:rolleyes:

Geri
Üst Alt