#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

İyi oynadı adam bence. İyi paslar verdi hem de. Ama ah hakem ah:(

kaliteni belli ettin yarım saatte ..

Sakatlıktan yeni çıktı. Çok şey beklemek aptallık olur. Zamanla,oynadıkça kendine gelecektir. Hoşgeldin Tobi.

Ofansif yönü bence gayet iyi isabetli paslar atıyor..

Oynadığı süre boyunca ne kadar kaliteli olduğunu kanıtladı.Şimdi çok iyi olacak işte ortasahamız.

bugün oyuna girerken çok sevindim olumlu işler yaptı bugün

Günün tek olumlu ve güzel gelişmesi Linderoth'un yeniden sahalara dönmüş olması galiba..Şükür kavuşturana..:)

Top Çok Nadir Geldi Ayağına Ama Ben attığı Pasları Çok Beğendim Ardaya Ve Nondaya Çok Güzel 2 pas Hattı Umarım Devamı Gelirde Ayhandan Alır Artık Şu Formayı

1-2 güzel pas attı ama hala hazır degil :o

Umarım en yakın zamanda Ayhan'dan alır formayı

Değişmeli oynatır devamlı.Ama tobiden çok umutluyum.İnş..şeytanın bacağını kıracak.Daha sakatlanmayacağını umuyorum.

Mehmet Güven'in yapamadıklarını 30 dakikada yaptı.İlk 11 de kesinlikle olmalıdır.

Antalya maçında da oynadığı zaman bordeaux un karşısına bomba gibi çıkacak

İnşallah yine milli takım maçında sakatlanıp dönmez..

Ne milli takımı yaa:mad: affını istesinler yollamasınlar

Hazırlık maçları olacak hafta içinde..Linderoth zaten sağlam olduğu zaman hep milli takıma çağırılır ve banko ilk 11 oynatılır..Muhtemelen aday kadroya sakatlığı geçtiği için çağırmışlardır..En son sakatlığıda milli takım yüzünden olmuştu..Milli maçta 2.dakikada oyundan çıkmıştı..İnşallah bu sefer öyle birşey olmaz..Aslında oynaması bir yandanda bordeaux maçı için iyi olur..

Ayrıca bugün fazla koşmasada(tabi maç eksikliği fazla bir oyuncudan bunuda beklemek yanlış olur)ama gerek ileriye çok güzel ve isabetli paslar atması ile gerekse çok seri olmasıyla çok iyi bir oyuncu..Eğer sakatlanmadan form tutarsa yılın yeni transferi olabilir..

Iyi bir dönüs yapti, tebrik ederim Tobi :)

Geri
Üst Alt